AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Hirsimökin ilmanvaihto

Hirsimökin ilmanvaihto

5 Vastausta 3 160 Lukukertaa
Pitääkö hirsimökkiin laittaa kaikkiin huoneisiin ilmanvaihtoräppänä? En jaksa uskoa, että nykyaikaisissa tiiviisti rakennetuissa hirsimökeissä ilma vaihtuisi muutoin. Hormia ei ole, ainoastaan liesituuletin keittiössä. Kokemuksia & suosituksia ?

riippuu hirrestä

onkohan kyseessä umpihirsi vaiko hirsilaudoitettu? umpihirsiset valskaa aina senverran ettei koneellisia poistoja juuri tarvi, riippuu tosin asutaanko siellä talvisinkin? liesituuletin riittänee pieniin mökkeihin, ilmamäärät eivät niissä ole suuria jota pitää liikutella.

miten vain

eipä ne nykyajan hirsimökit juuri käytännössä ole sen tiiviimpiä kuin vanhemmatkaan,paitsi jos ne on villotettu ja muovitettu.

Kyllä hirsimökissä ilma vaihtuu ihan riittävästi ilmankin,tosin asiaan vaikuttaa moni tekijä asukasmäärä,tulisijat,käyttöaste,vaatimukset jne.

Mutta mitä sä niitä turhaan pohdit?Laita räppänät seinään jos koet sen tarpeelliseksi ei siinä mitään vikaa ole niitä voi sitten availla ja sulkea halujen mukaan.

Ponttihirsi

Minusta tuntuu että uudemmat ponttihirsi(hirsien ylä- ja alapinnassa pontit) mökit ovat todella tiiviitä. Ennenvanhaan tuollaisia ei vilä ollut

Ilmari

Hei,

laita ihmeessä ilmastointikone. Tämä toimii hirsitalossa upeasti ja yksi riittää 60-100 m2 kämppään hyvin.

Voi tulla ongelmia

Meidän uudes hirsimökis tuli ongelmia juuri tuuletuksen puutteen takia, piti korjata sitten tuuletusta tekemällä tuuletusaukot. Sisäilman kosteus oli suuri rakentamisen jälkeen.
 /   /  /  / Hirsimökin ilmanvaihto

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku



Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta