AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Olenko liian lihava?!

Olenko liian lihava?!

29 Vastausta 2 112 Lukukertaa
Painan 57kg, ja olen 158,5cm. Olen mielestäni hiukan lihava, mutta en kavereiden mielestä. Haluan nyt teidän mielipiteenne!

hgv

oot vähän normaalin yläpulella......

.....................

Mitä pitäisi sanoa..? Ei mittojen perusteella voi päätellä mitään. Riippuu paljon raajojen pituudesta, luiden tiheydestä jne. Eiköhän peilistä saa vähän luotettavamman tuomion kuin joltain kasvottomilta ihmisiltä netissä ..

kyllä

kyllä olet lihava, painoindeksisi on yli normaalinpainon et kuitenkaan ole mikään hirvittävän ylipainoinen!!Älä missään nimessä laihduta, ala syömään monipuolisesti hedelmiä,kasviksia, ja rasvattomia tuotteita
ja liiku esim. nyt kun kesä tulee voisit alkaa harrastamaan jotain lajia esim.rullaluistelua,
pyörilyä,pallon pelaamista jne...hyvää kesää kaikille!

ETOO

terkkari oli kai laskenu väärin sun indeksin joten et oo lihava vaan normaalipainoinen riippuu luiden painosta ym.....

Et todellakaan

säälittää nää tyypit, jotka ei osaa edes painoindeksiä laskea... se nimittäin on sulla n. 22,7 eli pyöristettynä 23 ja normaalipainon yläraja on 25!!! eli et TODELLAKAAN ole grammaakaan yli normaalipainon, voisit painaa vielä enemmänkin ja oisit silti normaalipainoinen. lukuja ei tietysti kannata orjallisesti tuijottaa, mutta tuskin näytätkään lihavalta, kun et sitä mittojesi mukaan ole. :-)

vituttaa tollaset "terkkarit", jotka lietsoo tarpeetonta laihdutushysteriaa latelemalla jotain ihme lukuja "yli"painosta.

Et ole lihava!!!

Moi! Musta sä et ole yhtään liian lihava eikä sun kannattais laihduttaa!!! Minusta minun tarvitsisi laihduttaa, mutta kaverit on sitä mieltä ettei todellakaan! Haluaisin pyykkilauta vatsan, mutta se on varmaan vain unelma...! Mä oon 147cm ja painan 35kg...! - Niina -
Ps: Ole mikä olet niin mäkin yritän ajatella...

ET!!!

Lyhyesti ja ytimekkäästi:et!

DAA!

Ärsyttäviä olette te terkkarin mollaajat!Näkemättä ihmistä *pyöristetty* painoindeksi 23 on todellakin periaatteessa normaali,mutta jos kys.paino ei muodostu enemmälti LIHAKSISTA kuin läskistä,on se todellakin liikaa.

Tiedän kyllä mistä puhun---olen kuntourheilija & painoindeksin ylälukemat ovat normaaleja,hoikan ihmisen lukemia kun kyseessä on lihaksikas,ainakin jossain määrin paljon urheilua harrastava ihminen!

Joten jos indeksi on 23 & luusto on normaali(eikä ns.vahvaluustoinen ihminen) & henkilö ei harrasta minkäänlaista liikuntaa,vaan paino muodostuu enimmälti läskistä , on henkilö todennäköisesti *suuri* & näyttää lihavalta vaikkeivat luvut niin keroisikaan!

Mutta anyway;peilistä näkee totuuden.& :) kesänalkua kaikille & aurinkoa elämään!

liian lihava?

oon samaa mieltä kuin "haloo" että sulla ei oo mitään tarvetta varsinaiselle laihdutukselle. Nykyaikana kaikille annetaan sellanen kuva et naisten kuuluu olla normaalipainon alarajoilla et jollekki tai johonki kelpaa...Kyllä sitä itse tuntee jos on jotai tarvetta laihdutukselle. Itselläni se tuli eteen kun terkkari ilmoitti että jos ei paino lähde alaspäin niin todennäköistä et sairastun verenpainetautiin, mitä on suvussaki.Kahden vuoden sisällä on lähtenyt nyt n.30 kiloa ja kaikki siis pikkuhiljaa. Pikakuureista ei ole mitään apua jos halutaan pysyviä tuloksia, eli ne kannattaa unohtaa heti:)Mutta tsemppiä kaikille painonsa kanssa kamppaileville,pitäkää kiinni tavoitteistanne mutta arvostaa itteenne sellasina ku ootte,kaikkia ei tarvitse osata miellyttää:)

KÄÄK

Jos henkilö, jonka painoindeksi on 23, on "läski", niin HUH HUH!!
Mistä ihmeestä tämä laihuutta ihannoiva yhteiskunta on oikein saanut alkunsa??? Vielä 50-luvulla ihannenaisen mitat olivat paljon suopeammat. Ajatelkaa vaikka yhtä maailman kauneimmaksi sanotuista naisista, Marilyn Monroesta, jonka mitat olivat 160cm ja 60kg!
Sanoisin nykypäivänkin naiselle, että ne ovat sopusuhtaiset ja naiselliset mitat. Tietysti paino ja indeksit ovat myös yksilöllisiä. Eri henkilöt voivat olla aivan eri näköisiä, vaikka he olisivat saman pituisia ja painoisia.
Nämä kuntosalifiikit taas bodaa itseään liiaksikin, kyllähän lihas on hyvä asia, mutta ei liian kanssa. Mun mielestä vasta oksettavaa onkin nähdä joku viimeiseen asti bodattu mimmi, joka pelkää niin paljon selluliittia,että on mielummin enemmän miehen kuin naisen näköinen.
Mielummin vaikka vähän selluliittia, kuin sellainen lihaskasa.
Painoindeksi 23 ei myöskään ole mikään "indeksin ylärajoilla" oleva luku! Voi haloo teitä, tuntuu että tällä palstalla keskustelee vain jotkut teinitytöt??
Niinpä niin.. ...

Nimimerkki "HALOO!" ei ole oikeassa vaan jotain vielä enemmän
kuin oikeassa, joten
ET TODELLAKAAN ole lihava.
Minun jos jonkun tässä pitäisi
laihduttaa aika reippaastikin kiloja pois, koska olen 160cm pitkä ja kaiken
kukkuraksi painan 65kg !!!!!!!

Ja sen aion sanoa vielä tuolle terkkarille, että kannattaisiko se ykkösluokka
ainakin käydä loppuun ennen kuin rupeaa viisastelemaan jostain painoindeksistä, jota ei edes osaa laskea !
Hei olen Kuopiosta ja minulla on samanlainen tunne lihavuudesta. Itse en kuitenkaan kiinnitä huomiota muuhun kuin rasvaan ja painoon iltaisin. Sekä 3 lasilliseen vettä iltapaln jälkeen. Esim. Tänäiltana painan 104.3 kg ja huomenna painan 104.1kg. Suunta on selvästi alaspäin. Vaiin suunta on merkitsevä tekijä laihdutuksessa. Samalla oppii miten paino säilyy ennellaan. Markku 46
olen 16 vuotias, painan 48-49kg ja olen n. 162 cm
mielestäni painan aivan liikaa ja olisi kiva tietää teidän mielipiteenne
Moi! minusta olet vähän liian laiha!!
Mun kaveri on 11.v ja 49kg ja terkkari sano et se on normaalia oot alipainonen
Tuon mittaisen pitäisi nykymittapuun mukaan painaa korkeintaan 19 kg. Muuten et kelpaa mihinkään.
moi! olen 1w tyttö olen 167cm pitkä ja painan 66kg olenko liian painava :'(
Yksivuotiaaksi olet valtavan kokoinen, ja on myös ällistyttävää, että osaat jo kirjoittaa. Auttoivatko isi ja äiti? He varmaan osaavat myös viedä sinut erikoislääkärin vastaanotolle.

Aikuiselle naiselle nuo mitat olisivat ihan normaalit.
No et varmastikkaan ylipainoinen ole, mutta jos et koe oloasi mukavaksi nykyisessä painossa, niin ei varmasti mitään pahaa tapahdu kun muutat ruokavaliota terveempään suuntaan ja alat liikkua enemmän. Älä ota mitään sen kummempaa painotavoitetta, vaan ala yksinkertaisesti pikkuhiljaa muuttaa elämäntapojasi parempaan suuntaan. Siinä sivussa usein saattaa tippuakkin pari kiloa, ja olo parantua.

Jos jotain standardia haluat, niin voit mitata vyötärönympäryksesi (hoks ei navan kohdalta, vaan kapein kohta keskivartalossa, kylkiluiden alapuolelta). MIkäli ympärys on suurempi kuin 80cm, on sinulla todennäköisesti kertynyt rasvaa juuri sinne minne sen on epäterveellisintä kertyä. Silloin voisi ollakin jo paikallaan laihduttaminen, mutta silloinkin kannattaa tarkkailla edistymistään mieluummin sentein kuin kiloin.
Moikka kaikki;) No mulla olisi yksi kysymys. Olenko liian lihava jos olen 152cm ja 46 kg painava? Olenko liian lihava? Auttakaa kaikki!
Et todellakaan ole lihava, ehkä jopa liian laiha. Kuinka laiha, riippuu iästäsi ja sukupuolestasi. Katso itse oma indeksesi ja lue vastaukseni Lolololle.
http://www.laskurini.fi/terveys/painoindeksilaskuri-lapsille-ja-nuorille
Olen juuri saman pituinen ja saman painoine ja haluaisin laihduttaa hieman, kavereideni mielestä en ole liian lihava mutta tuo pömppis alkaa pikkuhiljaa ärsyttää..
oon 162,3cm pitkä ja painan sen 56-57kg.... miust oon yli painone. mut en näytä lihavaltaku jaloista, koska harrastan ratsastusta... mut.... :D joo en haluu kehuskella koksa haluaisin olla pienempi ): mut mitä työ ootte mielt..¨
Lääkäri lohdutti vaa näil saoil: Siulla on paljon lihasta ja vahvat luut. et oo ollekaa lihava. En oo välttis lihava mut yli painonen ):::
Mitä sillä on merkitystä, oletko painava, jos et ole lihava vaan lihaksikas? Olisit onnellinen. Lihakset polttavat energiaa ja niin vältyt lihomiselta vastakin.

Painoindeksi on suuntaa antava tapa arvioida painoa. Lasten ja aikuisten indeksit eivöt ole vertailukelpoisia. Lasten painoindeksin määrittelemiseski pitää tietää myös sukupuoli ja ikä kuukuden tarkkuudella. Katso itse oma indeksiisi ja lue vastaukseni Lololle.

http://www.laskurini.fi/terveys/painoindeksilaskuri-lapsille-ja-nuorille
Mää oon kohta 13w pituuteni on 160cm ja painan 40kiloa olenko liian lihava???
Olen 14 22kk päästä 15 ja pituus on 158, paino on 59.6. Olenko painava?
Painoindeksin mukaan olet normaalipainoinen, mutta nippa nappa.
Katso itse:
http://www.laskurini.fi/terveys/painoindeksilaskuri-lapsille-ja-nuorille

Painoindeksi on vain suuntaa antava tapa arvioida, onko kehossa liikaa rasvaa. Jos olet aikaisin kehittynyt rintava ja lanteikas tyttö tai olet urheilija ja lihaksikas, sinulla ei olisi liikaa läskiä, vaikka painaisit enemmän ja indeksin mukaan sinulla olisi jokunen kilo ylipainoa. Vastaavasti, jos mahaasi on kertynyt löysää läskiä ja vyötärön mitta on sama kuin lantion, voit olla jo "liikaa rasvoittunut", vaikka indeksin mukaan normaalipainoinen. Painava ja lihava eivät merkitse samaa. Lihaksikas voi olla painava olematta lihava.

Teinit, älkää kyselkö netissä, oletteko ylipainoisia vai ei, vaan katsokaa oma painoindeksinne netistä ja katsokaa peiliin. Sieltä saatte luotettavammat vastaukset kuin tältä palstalta.
ET ole!!
Aloittaja on normaali, hän on ylipainoinen vasta 62-kiloisena, eli ei se nyt ihan nippanappakaan vielä ole. :P
 /   /  /  /  / Olenko liian lihava?!
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta