AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Rogues Gallery

Rogues Gallery

3 Vastausta 2 938 Lukukertaa
Eiks Rogues Gallery ole vankilassa perustettu ns. vankilajengi, eikä mikään Lahtelainen konnagalleria? Vaikka siihen onkin liittynyt pari entisen lahtelaisen mopojenginjäsentä?

Erottaa pitäis kaikki

JUMAL...,.....KELE niitä liivejä ei heitetä pois vaikka kuinka pelottas.saat... arkajalat.
Kenkää koko porukalle.Äitin pikku paskahousut heitti liivit pois kun vähän paukkuu ja siks toisekseen mihin se rg:n pressan henkivartija karkas,hä.Ei se yksin siellä ollu.Tais tulla pressan henkivartijalle pierua uikkareihin.Hä?
Miksei kukaan menny suojaamaan pressaa?hä?
Ja sit pitäis vielä arvostaa,hohhoijaa.

Niin kai sit.

Ihan hyviä kysymyksiä. Minua taas kiinnostaa se, että eikö aikuiset miehet keksi elämälleen mitään muuta sisältöä? Tai no, kaipa meistä jokainen pönkittää pätemisen tarvettaan omalla tavallaan. Ja arvostaa mitä tärkeäksi maailmansa kannalta kokee. Ja kuten näkyy, vaihtelu on suurta. On se kiva kun on tavotteita elämässä kuitenkin.

Rogues Gallery Lahti

Rogues Gallery on perustettu Lahdessa suuren jengi oikeudenkäynnin aikaan. oikeudenkäynnin ruokatauolla kaksi entistä (tai useampi) MC Cannonball Lahden jäsentä ampui MC Bandidosin silloisen presidentin (Sakke) ja toisen kyseisen kerhonjäsenen. Näin sai alkunsa The Rogues Gallery. Ja suurin osa kyseisen liigan jäsenistä on Lahdesta ja Nastolasta. RG ei ole minkäänlainen MC-kerho, vaan puhdas rikollis järjestö. Jopa suuren maailman mittapuulla. Tällä hetkellä 99% RG:stä istuu kivensisällä.
 /   /  /  / Rogues Gallery

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta