AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / MB200CDI ei käynnisty

MB200CDI ei käynnisty

21 Vastausta 5 888 Lukukertaa
Missä vika kun MB 200 CDI vm 2001 (malli W203) ei lähde käyntiin. Virta-avaimella kaikki sähkölaitteet toimivat normaalisti, mutta startatessa ei tapahdu mitään. Piti lauantaina lähteä liikenteeseen, mutta nyt tuli mutkia matkaan. Kaikki Mersun huoltoliikkeet ovat kiinni joten sieltäkään ei apua löydy. Pikaisia neuvoja toivotaan!!!

ota akku irto

OTa akku irti vaikka puoleksi tunniksi ja kokeile sitten uusiksi, tarkista myös akun varaus.

ajonestolaite?

Kuinka ajonestolaitteen saa pois päältä? Akku on nyt irti ja latauksessa. Toivotaan, että onnistuu!

ei starttaa vieläkään

MB C200 CDI ei siis käynnisty vieläkään, vaikka akku on ollut irti ja ladattukin. Sulakkeetkin näyttäisivät olevan kunnossa. Missä vika?

moi

Moi!

Minulla on ollut kaksi kertaa sama ongelma ja silloin on ollut sulake no:52 palanut joka on
15 sulake ja veho on sanonut että sen voisi vaihtaa 20 ja että muuta vikaa ei ole!
ekalla kerralla auto hinattiin veholle ja oli siellä pitkän päivän mutta ei veloitettu kuin olisiko ollu 100 €
ps, mä haen ruosteensuojaus liikettä täällä etelä suomessa eli uudellamaalla oletko sä suojauttanut ja löytänyt hyvän liikkeen ja mikä on työn hinta!

t,olli

Laita viesti

Jos haluat, että tuo kysymyksesi menee perille, laita alullepanijan nimimerkki otsikoksi listan alkupäähän ja herätä hänet lukemaan tuo kommenttisi/kysymyksesi.

Näin kaus harva palaa katsomaan, onko kukaan kommentoinut, tai vastannut. Minäkin satuin tulemaan vain siksi, että eukko kysyi miten vanhaksi keskutelupalstojen aiheet viipyvät täällä!

aina vaan temppuilee

Sulakkeet olen tarkastanut ja kaikki on ok. Kolme kertaa auto on jäänyt parkkiruutuun, viimeksi sunnuntaina 28.8. Auto ei starttaa vaikka kuinka yrittää. Kun annoin sen sunnuntaipäivän seistä ja koitin illalla niin taas lähti kuin palmun alta. Todella luotettavaa. Jouduin sukulaisreissun tekemään vuokra-autolla.
En ole ruosteen estoa vielä tehnyt ja voi olla etten enää kauan ko. autoa pidä jos ei vikaa löydy. Kaupunginportin autossa ei tietokoneella löytänyt mitään vikaa vaikka jälki pitäisi jäädä.
T:mikkomb

vikaa oli

Samaa vikaa oli pomon mesessä. Vaihtoivat Veholla suuttimet ja ties mitä sekä ronkkivat ajonestoa. Joka kerta sanoivat, että nyt pelaa, saattoi pelata parikin viikkoa ja sitten jätti käynnistymättä. Viimeisimmällä kerralla pomo jätti mesen Veholle ja haki alle bemarin.

Vika löytyi

Neljäs kerta toden sanoi kun mersu jätti käynnistymättä. Hinattiin mersulle Kaupunginportin Autoon ja vaihdettiin uusi startti. Kuulemma vika oli siinä. Hintaa hommalle tuli muutaman euron vaille 800.
Heii, mulla sama vika, saitko omasi kuntoon, mulla oli tässä yks alan ammmattilainen, laitettiin tietokone kiinni ja parin tunnin kuluttua kone näytti että vika voisi olla tuossa vaihteensiirto konsolisssa semosesa katkasijassa mikä antaa käynnistin piirille luvan käynnistää.
ok, otin ja purin en löytänyt mitään vian näköistäkään. kaikki oli putsia ja kontakti pinnat ok.
latasin akun ja ei vaan starttaa.....
Kirjotellaa jos joku vikoja katsoo..
eli ei starttaa, kaikki muuten toimii ok jne.. hinattiin meseä (w203. vm 01 ) RAKKORILLA että takarenkaat pyörähti ja höräähti kerran. sen jälkeen starttasi normaalisti moneen kertaan kun koitin. sitte auto seisoi parisen viikkoa ja sama. onkohan startti jumissa tai jotai muuta vastaavaa, kun auto seisoo.. nyt lämpimään talliin lämpenemään ja katotaa mitä sanoo
"Kirjotellaa jos joku vikoja katsoo..
eli ei starttaa, kaikki muuten toimii ok jne.. hinattiin meseä (w203. vm 01 ) RAKKORILLA että takarenkaat pyörähti ja höräähti kerran. sen jälkeen starttasi normaalisti moneen kertaan kun koitin. sitte auto seisoi parisen viikkoa ja sama. onkohan startti jumissa tai jotai muuta vastaavaa, kun auto seisoo.. nyt lämpimään talliin lämpenemään ja katotaa mitä sanoo"

näissä hajoaa startti usein niin että ei "sano" mitään
ja kun sitä vähän kopautta voi toimia pitkäänkin
lisää juuta tuolla mese.fi
Ei kai ne mersut ole menneet sutta tekemään taas ja 2000 luvun auto.

Ei tämä taas voi olla totta että hojoaa startti ilmoittamatta mitään?

Mitä ihmeen p,askoja ne on ruvenneet tekemään 2000 luvulla.

Edelleen vahvistuu citröeniin c 5 hdi vaihto,ajoin 2002 mallisella 540000km ja mitään startteja koskaan laitettu tai laturia,huoletonta ajoa kakki 540000km.Käsittämätöntä mersu laatua,sen pitää kestää yhden startin miljoonaan kilometriin.
Minullakaan ei mersu startannut, kaikki valot ja muut sähkölaitteet toimivat. Vika oli yksinkertainen eli 15A sulake oli palanut.
Imee polttoaineputkiston huonokuntoisten o-renkaiden ohi ilmaa startatessa jolloinka rail-pain ei nouse riittävästi. uudet o-renkaat tai kokonaan uudet putket joissa uudet liittimet o-renkaineen.
Hankin vast ikään -04 vm. C 200 mersun, alle 300 t ajettu ja auto toimi moitteettomasti ennen huoltoon vientiä, huollosta tulessa alkoi tekemään sattumalta ettei käynnisty kunolla. Autosta vaihdettiin, raitisilmasuodatin, polttoainesuodatin, ilmasuodatin ja laitettiin uudet öljyt sisään. Auto kyllä starttaa muttei lähde käyntiin. Toisinaan, yleensä se sitten lähtee kuin palmun alta.... Missähän mahtaa olla vikaa?
Asentoanturi menossa (huolestunutmersumies). Samaa vikaa teki E-sarjalaisessa.
Sitä startin vikaa ei löydä kukaan. Olen nyt vuoden tapellut saman asian kanssa. 3 krt käyty autosähkärillä, mutta vikaa ei löydy. Välillä starttaa ja sitten ykskaks ei.
Siinä on sellainen jekku, että kun ajaa vähän raskaammalla jalalla niin silloin se tekee venkulat. Kun sitten odottaa että peli jäähtyy niin taas starttaa kuin ei mitään ois ollutkaan.On katsottava missä sen sammuttaa.
Jos startissa on vikaa niin meilläpäin se yleensä vaihdetaan uuteen eikä vuotta ihmetellä miksi se ei pelaa.
Siinä startissa on pääkäämissä katkos. Kuumetessa se pakka laajenee ja katkos aukeaa. Jäähtyessä rako menee kiinni ja startti pyörii taas.
Joo, kiitos neuvosta. Mutta mita teillapain tehdaan kun meilla vaihdettiin startti ja mikaan ei muuttunut miksikaan.?? Autoa on raplannut useampi autosahkari liike, mutta ei vain apua ole tullut.
Ihmetelty ei ole minuuttiakaan. On vaihdettu akku, startti, rele,sulakkeita pussillinen, niin mitas teillapain silloin tehdaan.??? Peukaloitako rullaillaan..??
On unennakøa etta katkos aukeaa laajetessaan. Olisiko se toisinpain etta mahdollinen katkos aukeaisi jalkeen kuumenemisen.?? Metallit laajenee kuumetessaan niin miten voi mahd katkokset silloin aueta.?? Starttimoottorin toiminta ei muuttunut ollenkaan vaikka vaihdettiin uusi startti...
"Jos startissa on vikaa niin meilläpäin se yleensä vaihdetaan uuteen eikä vuotta ihmetellä miksi se ei pelaa."

No meiläpä päin vaihdettiin toiseen merkkiin samantien kun jätti kerran tielle,tätä nimittäin ei voi antaa anteeksi jos keulalla on tähti niin silloin se myös lähti.

Emme koskaan enään osta mersua cdi mersut on roskakasoja teiden tukkoja.
 /   /  /  /  / MB200CDI ei käynnisty

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta