AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / Paljonko maksat vakuutuksista?

Paljonko maksat vakuutuksista?

6 Vastausta 3 173 Lukukertaa
Terve!
Jos palstalla on nuoria pareja tai pikkulapsiperheitä, haluaisin kysyä miten paljon teillä menee kuukausittain/vuodessa vakuutuksiin. Miten ja millä perusteilla olette rajanneet vakuutuksen laajuutta? Laitoimme juuri vakuutukset uusiksi ja hämmästelimme 80E kuukausimaksuja.
Kiitos tiedoista!

toivottavasti myös

nehän ei ole aina yks yhteen.

Tarkennusta!

Mitähän vakuutuksia tarkoitat? Johan pelkkiin auton vakuutuksiin menee tuo 80 e/kk!
Lisäksi on vielä kotivakuutus ja lapsen vakuutus, tarkkaa summaa en muista, mutta joitakin kymppejä kuussa kuitenkin.

Lisäksi on vielä henki-, matka- ja tapaturmavakuutukset, mutta ne hoituvat liiton kautta ja ovat eri yhtiöstä.

1800€/a

Itse tarkastin vakuutukset aika vasta, ja aika isohan tuo menoerä on. Isoimmat menot ovat auto- ja lapsivakuutukset kahdesta. Molemmat ovat tosin väliaikaisia, kun autovakuutus pienenee bonusten mukana ja lapsivakuutukset pienevät lasten kasvaessa.
Vakuutuksissa ei ole rajauksia, vaan pikemminkin laajennuksia. Eipähän tarvitse murehtia vahingon sattuessa. Ja lapset viedään heti yksityiselle, jos vähänkin epäilemme jotain. Yhtään turhaa reissua emme vielä ole tehneet, joten sen verran on ollut maalaisjärkeä.

2500 euroa vuodessa!

Ihan älytön summa menee vuosittain vakuutuksiin - ja kaikki on tarkistettu, että kaikki mahdolliset alennukset on, eikä halvemmalla saa.

Meillä on siis iso talo ulkorakennuksineen ja siihen kiinteistö- ja irtaimistovakuutukset. 2 autoa, joista toinen on ihan uusi, eli ei lainkaan bonuksia ja toiseenkin on ehtinyt bonuksia kertyä vasta muistaakseni 25 tai 30%. Molemmissa autoissa on sekä liikennevakuutus että kasko. Lisäksi löytyy jatkuvasti voimassaoleva matka- ja tapaturmavakuutus molemmilta vanhemmilta sekä yksi matkatavaravakuutus. Sen lisäksi on sellaiset "leluhenkivakuutukset", jotka eivät paljoa maksa eivätkä siis juuri mitään korvaakaan. Lapsivakuutuksia ei ole.

Suurimmat summat menevät tietysti talon ja autojen vakuuttamiseen. Bonuksettomat kaskot näyttivät nousseen 15% viime vuodesta!!! Täytynee taas soitella vakuutusyhtiöön, mutta ärsyttää kun viimeksi keväällä soitin...

Tarkista kaskot!

Kannattaa tarkistaa onko yhtiölläsi mahdollisesti edullisempaa kaskoa ajoneuvollesi. Jos autosi on yli 5v vanha, yhtiöillä on varmasti saman turvan antava tuote kuin täyskasko mutta jolla korjaukset tehtäisiin tarvikeosille. Hinta on reilusti halvempi. Iso OKT on todella kallis vakuutettava, etenkin uudessa on syytä pitää rikkoutumisturva. Vai haluaako joku talolleen pelkän palovakuutuksen?

Henkilövakuutusten hinta on suoraan verrannollinen korvaussummien suuruuteen.

niin

Niin kaskoissa on tietysti 70% ponus, senhän saa jo alussa.

Jos yleensä keskustelette, keskenänne.
pitäisi mainita kohde ja hinta.
Ei se yhteis-summa mitään kerro.

Kyllä autovakuutuksillakin on valtavia eroja,
vaikka netissä tekee ja saa 20 % ?? alennuksen ekalta vuodelta, niin ne on vielä paljon kalliimpia kuin minun vakuutukseni, siis samoilla bonuksilla ja samalla auton rekisterinumerolla.
 /   /  / Paljonko maksat vakuutuksista?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta