AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Pation rakennus

Pation rakennus

14 Vastausta 6 576 Lukukertaa
Hei!

Mökkimessuilla käytyäni syttyi idea hieman suuremman puupation raketamisesta.. onko jollakin tiedossa ammattitaitoista kirvesmiestä pk-seudulla? sekä tietenkin jos tiedätte hyviä linkkejä valmiisiin rakennettuihin kohteisiin ottaisin mielelläni vastaan.

Pationrakentaja

Itse rakensin kesän alussa puupation ja tilasin koko työn puutavaroineen Patiopojilta. www.patiopojat.net

työn jälki oli hyvä ja he auttoivat pation suunnittelussa sekä puumateriaalin valinnassa.

Heidän internetsivuilla on myös terassiesite, jossa on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja.

Huono työ

Varmaan vuonna 2005 saattoi Patiopojat toimiakin hyvin - tänä kesänä teetimme heillä pihan ja terassin ja kyllä oli hankalaa! Vieläkään ei ole valmista ja jälki on surkeaa, vaikka lupaukset ja esitteet oli mahtavat! En suosittele kyseistä virmaa kellekään.

Sama tilanne

Meilläkin Patiopoikien urakka on venynyt, aloitettiin heinäkuussa ja työt ovat vieläkin kesken. Saas nähdä miten saan hommat hoidettua ja pihan käyttökuntoon.

Patiopojat

Sama täällä, kesken on ja tuskin tulee valmiiksi.

Liitolta huomautus

Viherrakentajat ry on antanut kirjallisen huomautuksen Patiopojille. Toivottavasti saavat asiansa kuntoon.

Valehtelua yms

Toivon, ettei kukaan enää mene Patiopoikien ansaan. Esitteet on hienoja, mutta siinä kaikki.
Valehtelua, ei vastata puheluihin yms.
Jollei itse aktiivisesti hoida asioita eteenpäin,
mitään ei tapahdu. Osaavat he kuitenkin laskuttaa
olemattomasta työstä. Eli halvemmaksi ja nopeammaksi tulee, jos jättää Patiopojat välistä ja hoitaa itse asiat.

patiopojat

Montakohan meitä on ?

katteettomia lupauksia

Joo, meillekin patiopojat tekivät tarjouksen, jossa sanottiin, että kustannukset on arvioitu yläkanttiin - varmasti loppusumma jäisi pienemmäksikin...lopputulos oli, että meidän piti maksaa liki kaksinkertainen maksu kustannusarvioon nähden - "oli niin vaikea arvioida menekkiä ja työn määrää, tulivat niin paljon suuremmiksi loppujen lopuksi". Eli täysin ammattitaidotonta tarjouksen tekeminenkin. Alihankitut työntekijät tekivät hyvän työn, mutta kun olisi älynnyt haalia ne itse jostain! Koko systeemi täysi susi Patiopojilla!

alihankkijoita?

mitä alihankkijoita?
jos ei yhtä pihaa yksin pysty urakoimaan,
tuskin kannattaa moista firmaa tilata.

Joopa

Taidan ollakin ihan onnellisessa asemassa. Yritin viime kesänä saada Patiopoikia tekemään tarjousta terassista. Pallottelivat henkilöltä toiselle ja lupasivat soittaa, mutteivät koskaan soittaneet, vaikka itse soittelin perään ja kyselin. Aina oli joku selitys. Luettuani tämän ketjun, olen onnellinen, etteivät koskaan vastanneet. Enkä kyllä kysele enää tänä kesänä perään.

Just

Patiopojat on erotettu alanliitosta. Taitaa olla tarina loppu. Jos ei osaa tehdä itse, niin kannattaa valita luotettava tekijä: useamman vuoden toiminut, referenssit kunnossa, yhteiskunnalliset velvoitteet hoidettu jne. Hyvät firmat kertovet referenssejä nettisivuillaan ja kertovat tarkat osoitteet joissa voi käydä vastaavaa työtä katsomassa.

Tarjoukseen liittyen: Kyllä tarjous on sitova! Ylimääräistä ei tarvitse maksaa. Jos kyseessä on hinta-arvio siitä voi poiketa 15%.

Tarjous sitoo

Kyllä tarjous on paperi joka on 110% sitova. Jos kyseessä oli hinta-arvio voi siitä poiketa 15%.
Jos annetaan yläkantti eli hintarajatarjous voi työ tulla halvemmaksi muttei kalliimmaksi. Ihan vaan vinkkinä muillekin ettei tarvitse maksella liikaa. Kuluttajasuojalaki on aika yksiselitteinen tässä maksamis asiassa.

Jamarilla hinta pitää...

.. ja homma toimii kuin unelma. Pari päivää aloituksesta ja kaikki on paketissa. Joten jos jollain on ongelmia, niin kannattaa sieltäpäin (www.jamar.fi) kysellä.
Voin erittäin mielelläni yhtyä tuohon, eli, Jamarin pojat teki meillekkin terassin. Ei uskoisi jollei itse näkisi, mut kyllä homma vaan toimi kaikelta osin mukavasti!
 /   /  /  / Pation rakennus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta