AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Mitä velkoja järjestelyyn

Mitä velkoja järjestelyyn

2 Vastausta 663 Lukukertaa
Yritysteni konkurssin jälkeen jäi lukuisa määrä velköjia, jotka eivät ole hakeneet tuomiota saatavilleen. Eli saatava on vanhentunut.Näitä velkoja ei liene tarvitse liittää yksityishenkilön velkajärjestely hakemukseen?

Mikä on aikaraja viimeisestä ulosottoyrityksestä velan vanhentumisen katkeamiseen? Onko ulosotossa rekisteri tälläisista tapahtumista? Eli muutamista veloista on tuomio mutta niitä ei ole yritetty muutamaan vuoteen minulta periä.

Hakemuksen tekeminen askarruttaa kun en muista velkahistoriaa yli 10 vuoden taakse. Ulosotto on vuodesta 1991 pidättänyt palkasta ja ulosmitannut kaikki veronpalautukset. Nyt olen kypsynyt siihen että haen velkajärjestelyä.

Velkajärjestelyyn

Velkajärjestelyn saantiin vaikuttaa onko yritystoiminta juuri alkanut tai päättynyt, tarkoitus on selvittää ennen järjestelyn alkamista että tilanne on vakiintunut.Luonnollisestikkin sinulla on tiedot hakijoista joiden saatavat ovat vanhentuneet,kannattaa miettiä oman velkaneuvojan kanssa olisiko syytä selvitellä tarkemmin,ja varmistaa että hakijat ovat todella luopuneet lopullisesti saataviensa perimisestä.
Ainakin nämä asiat tulisi varmistaa ennen järjestelyä, jos näitä vanhoja saatavia ryhdytään perimään järjestely päätoksen jälkeen, kierre on jatkuva,koska tälloinhän et tulisi suoriutumaan maksu velvoitteistasi.Velkojasi kun ei ns." anneta anteeksi" Vaan sinä sitoudut osat niistä maksamaankin. Lisätietoja Yksityishenkilön velkajärjestelystä löydät Kuluttajaviraston/asiamiehen sivuilta otsikosta Talous ja velkaneuvonta

velka...

Niin ja oman kihlakunnan ulosottovirastosta löytyy sinun velkahistoriasi.
 /   /  /  / Mitä velkoja järjestelyyn

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta