AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Millainen raivaussaha?

Millainen raivaussaha?

33 Vastausta 69 423 Lukukertaa
Meillä on kolmen naisen maatalousyhtymä ja tarvitsemme raivaussahan. Teemme hyvin vähän itse, lähinnä heinimistä sekä perus-raivausta. Mitä suosittelisitte?

Raivaussaha

Ehdottomasti Stihl FS450KJ!!!
Syyt:
2 vuoden takuu
Hyvä varaosien saanti
Mukana mukavuusvaljaat
Mukana myös "trimmeripää"
Ei hinnalla pilattu..

Mistäpäin olette, voin tehdä tiukan tarjouksen sahasta!

Mikä on hinta?

Paljonko on tiukka tarjous Jkl:ään?

Fs450k

620€

raivaussaha

kerro raivaussahata enemmin teho ym.. sellasta

vai stiill

saha menettelee mutta tehoton pitää olla vähintää 480 ja huolto 10-15 tankin jälkee eli säädetään uudestaa

Raivuri

Sanonta Stihl on metsien "perkules" pitää paikkansa,
on hyvä ja varmatoiminen saha.Yksi huono puoli vain:
lähtee liika hyvin käyntiin jota kotivalmentajaa on
syytä vedellä stihlin lisäksi jotta kunto säilyy.
Raivaussahan ostajalle vinkkejä: http://goo.gl/fesDj

Millainen raivaussaha

Metsän omistajat ovat Vantaalla, Helsingissä ja Heinolassa. Omistamamme metsä Heinolassa.

Stihil

ja työtön metsuri Kainuusta. Olis siinä tyttärille muuhunkin käyttöön kapistusta.

Harkintaa

Kannattaa vielä harkita koko sahan hankintaa jos heinimistä tekee. Tule nimittäin sahan kanssa helposti enemmän vahinkoa.
Ja ennen kaikkea oikea tekniikka on paljon tärkeämpää kuin sahan merkki.
Sain hyviä neuvoja Sysmäläiseltä metsäpalveluyrittäjältä. Kannattaa kysyä.

Stihlistä

Joo, heiniminen on pienempi osa toimintaamme, eniten käytämme raivaussahaa raivaamiseen ;-) Tärkeäksi nousee käyttövarmuus, en haluaisi joutua metsässä tilanteeseen, jossa saha ei toimi ja peukalo on keskellä kämmentä laitteen kanssa. Stihliä on kokeiltu ja hyväksi havaittu, kysymys lienee siinä, kuinka lähelle pääsevät Husse ja Jonsered laadussa, helppokäyttöisyydessä ja toimintavarmuudessa.

raivurista

Hyviä merkkejähän olisivat esim. Sthil,Jonsered tai Husqvarna. Kannattaa pysyä tunnetuimissa merkeissä ja valita saha, jolla on kotipaikallanne toimiva huolto ja varaosapalvelut. Mikään ei ota kuuppaan yhtä paljon, kuin odotella varaosia tai kiikutella sahaa huoltoon kauemmas.

Kun vertailette sahoja kannattaa kierrellä ja tutustua useampiinkin merkkeihin. Sitäkin kannattaa kokeilla, että yltäisitkö esim. vasemmalla kädellä tarttumaan puuhunm jota ole juuri kaatamassa? On nimittäin hankalissa paikoissa etu, jos pystyy näin tekemään.

Valjaissa löytyy uusia hyviä mukavuusvaljaita, jotka voittavat mennen tullen vanhat viritykset ergonomiassa. Jos käyttöä ei kovin paljon ole, ei kannattane valita varsinaista ammattisahaa, vaan valita hiukan huokeampi malli. Jos sahassa on puolipuristin se tekee käynnistämisen keveämmäksi ja miellyttävämmäksi.

raivurit

järjestys husse tilhi jonse -siitä pörssi ratkoo loput.hussen tankki varressa.on luja ei värise käsille.peukku kaasu.miellyttävä kone ajaa. pakkas varustus huippua.katalysaattori.loput sahat mitä mainitsin miltei yhtä hyviä.ja kestävät kovaakin käyttöä.hinta on myös samassa järjestyksessä.
jonsessa ja huskussa tosi hyvä talvivarustelu ja valjaat, ergonomia ym.

ammatti

Hyvän toiminna ja käyttövarmuuden takaamiseksi kannattaa satsata ammattilaatuun.

Jopa huippumerkeillä on harrastajamallinsa ja pahimmassa tapauksessa ne ei ole edes alkuperäisen tuotevalmistajan tuotteita, näitä samoja laitteita markkinoidaan useillakin tuotemerkeillä.
Useimmiten ne on valmistettu Kiinassa ja ovat jopa alle puolen hintaisia kunnollisista.

Metsänomistajina saatte laitehankinnat verotuksessa poistoon, että romuja älkää hankkiko.

Ostettu

Kiitokset kaikille jotka vastasitte viestiimme. Ostimme perjantaina Stihl FS450KJ ja lauantaina testasimme sen. Olimme oikein tyytyväisiä. Heiniminen kävi nopeasti ja vaivatta.

Raivuri

Onnittelut hyvästä valinnasta,huoltokin löytyy tarvittaessa läheltä.

Tulkaahan tyttäret apuun!

Nyt kun teillä on kunnon peli hankittuna, niin pieni talkooapu olis tarpeen! Multa löytyy pari Stilhiä itseltäni ja kun teillä on se yksi, niin olis kaikille sahat! Minä voisin keitellä kahvia ja olla leiripäällikkönä kun on selkä kippee!
Hyviä raivauksia teille!

Testivoittaja

Voittanut mm. Koneviestin testin: kevein, tehokkain, varustettu lämpökahvoilla ja hyvillä valjailla

HQ 345 FXT

Paljonko maksaa Husqvarna. Stihlhän oli 620 euroa.
Huomenna ostan, tarjouksia !

Raivaussaha

Jos ammattikäyttöön niin Husqvarna 345 fx / fxt = lämpökahvoin tai ilman. h. noin 650 - 700 E. Kevyempään raivaukseen ja ruohikkoon hiljainen 4-tahti Honda 435 ue ... että sillee.

raivausaha

yksi ainoa okikea stilh 450

Saha

Tämän päivän pensakäyttöiset raivurit ovat riittävän tehokkaita, kun oikein käytetään ja valitaan oikea terä, jokaisella merkillä nykyään on kolmeterää siima, ruoho, metsä. Meillä rouva laittoin partnerin B407BT 2hv kuulemma mukava käteen pieniruokainen. Tarjous hinta vain 299€

Raivaussaha naiselle

Hei tytöt.Lähden huomenna vetämään naisille tarkoitettua raivaussaha kurssia täällä Itä-Suomessa.Edustan johtavia saha merkkejä ja olen ollut alalla yli 26 vuotta.Olisin hyvin kiitollinen ja otettu jos ottaisitta yhteyttä minuun,niin neuvoisin tarkemmin teitä.Terveisin Tapio Kärkkäinen puh.0505508350 tai s.posti motti.tapsa@hotmail.com

matti

4 vuotta vanha ketju....

KETJU

kYLLÄ KESTÄÄ JOS SIINÄ EI OLE MITÄÄN VIKAA .

jonsered cc2236

Saisin ylläolevan raivurin melko sopivaan hintaan, onko kellään käyttökokemuksia? Toihan on 2,2 heppanen kolmella eri terällä ja tietty valjailla. Tarkotus olis pääasiallisesti karsia heinikkoa, mutta pitäis myös pystyä melko tiheään pajukkoon...
Onko kellään kokemusta espina raivaus sahasta 2-tahti mallista 4-tahti mallikin on mutta tuo 2-tahti kiinnostas on 42,7 cm. Eli tekeekö mitään hinta ainakin edulline 139€. Stihl tai huskun hinnalla sais 6kpl espinaa. Jos jollakin kokemusta niin kommenttia tuleen.
näyttää samalta sahalta kuin huyndai, väritys vaan erilainen. Olen sellaisella raivannut, ja trimmannut viimevuodesta asti, eli yhden kasäkauden kokemuksella sanon, helvetin hyvä. Valjaat pitää hommata kunnolliset, vaikka mistäs tiedän mitä espinan mukana tulee. Hiljainen käyntiääni, lähtee hyvin käymään, jne..
Heinimiseen käy pyörillä työnnettävä siimaleikkuri.
Helppo käyttää ja ergonominen.
joo o onkohan ketjun alottaja käynny katsomassa ku palsta elää hiljais eloa :) kohta jo toisessa polvessa :)
Minä olen rallatellut Stiili FS 400:sella vuodesta 1999 lähtien, ja on toiminut viime viikkoon saakka kuin " junan vessa ", mutta tekipäs temput.
Oli 13 vuoden käytön jälkeen mennyt kaasarista suutin tukkoon, mokomakin. Kaasarin puhdistus ja uusi bensasuodatin ja taas pelittää. Kaipa minä hautaan saakka sillä laskettelen, toivottavasti vielä 30 vuotta. Etten sanoisi, että helskutin hyvä peli. Valjaat ovat vähän jo aatamin aikaiset, mutta kyllä niillä vielä pärjää.
Olen sahannut Partner 450:lla 19 vuotta, Nyt ei kannata enää korjata. Uutta valitessani askarrruttaa, riittääkö Husqvarna 336 Fr:än teho; raivaan 2-3 ha vuodessa. Olen 68 v, joten pieni ja kevyt kiinnostaa- mutta onko liian pieni. auttakaa "metsuria" ylämäessä!
 /   /  /  / Millainen raivaussaha?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta