AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / antihistamiini

antihistamiini

5 Vastausta 5 094 Lukukertaa
Auttaako antihistamiini krapulaan. Pitäisikö tabletti ottaa ennen alkoholin nauttimista? Itsellä krapulassa naama punoittaa niin että tulee raavittua usein verslihalle....

Luin vaan jostain että alkoholi vapauttaa elimistöstä histamiinia.

Atarax

Vanhan polven antihistamiini Atarax (PKV-lääke, reseptillä) kokemukseni mukaan kyllä lievittää rauhattomuutta krapulassa. Yhtenä käyttöindikaationa mm. ahdistuneisuus. Kannattaa ottaa vasta kankkusessa.

ei antihistamiinejä

Alkoholi vapauttaa elimistön omia histamiinejä ja niistä voi tulla allergiaoireiden kaltaisia fiiliksiä. Mitään allergialääkkeitä ei suositella käytettävän alkoholin kanssa ja tuossa yhdessä viestissä mainittu Atarax on kaiken lisäks kolmiolääke eli ei missään nimessä alkoholin kanssa paitsi jos oikeesti sekakäyttöö haluaa harrastaa!

Elekee oloko tyhymiä!!!

Hetkinen...

En kehottanut ottamaan Ataraxia alkoholin kanssa! Ota tämä huomioon, jos vastasit minulle.

Oman kokemukseni mukaan Atarax lievittää ahdistuneisuutta krapulassa. Tavallisen alkoholinkäyttäjän (ei suurkuluttajan) krapulaoireet ovat pahimmillaan, kun alkoholi on poistunut elimistöstä.

Vaikka Atarax kolmiolääke onkin, se ei aiheuta riippuvuutta kuten esim. bentsodiatsepiinit.

harkinnan mukaan

Kyllä niitä laskukännissä voi ottaa! riippuvuus vaara on liiottelua ja krapulakännissä voi jo ottaa ,ettei kankkunen pääse tekemään temppujaan!
Kyllähän atarax on ihan hyvä lääke sekä kutinaan(allergiaoireet) että krapulaan. Tosin ihan "lelulääke" sekakäyttäjille (nim. itse ennen). Ei siihen koukkuun jää mut vähän helpottaa. Lopettakaa turha vouhotus, on niitä muitakin myrkkyjä jos haluaa !
 /   /  /  / antihistamiini

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta