AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Töölönlahden kävelyreitin pituus?

Töölönlahden kävelyreitin pituus?

6 Vastausta 889 Lukukertaa
Kuka tietäis kuinka pitkä matka on kilometreissä kun kiertää Töölönlahden ympäri? Olenko täysin väärässä kun luulen kuulleeni jostain et se olis 2,5km????

no hei

Mittaa kartalta sinä senkin typerys nuljaska. Vai eikö sinulla ole puhelinluetteloa. Vai etkö löydä koko töölönlahtea kartalta. vitun uusavuton. Näkyypä sinulla olevan mahdollisuus päästä nettiinkin. Mikset etsi sieltä? Tai miksi et mene johonkin karttasivulle ja mittaa itse. vittu te hesalaiset ootte uusavutonta porukkaa.

Juntti

Vain umpijuntille tulee mieleen puhelinluettelon kartta.

Töölönlahden kävely...

Sortsi pojut kun mie oon NIIIIIN junttipuntti etten moista tietoa nettisivuloilta löytäny, siks mie niinku aattelin että te valtaisalla älyllä siunatut urhot tämän tiedon miulle kertoisitte, kun en mie tollo edes puhelinluetteloa omista, enkä nettiä ossoo käyttää kun tämän suami24:n verran. Käyn sitte iltasella kiertämässä sen lenkin ja lasken joka metrin. Sorppa vielä jos teitiltä meni päivä piluille. Hilipiää iltaa!

siellä

jossain matkanvarrella kyltti reitin pituudesta. Olikohan jossain siinä finlandia-talon päässä. Muistelisin reitin olevan n. 1600 metriä, mutta voin olla ihan väärässä.

Oikotie

Mittasin reitin oikotien karttapalvelua käyttäen ja tulos oli 2,2 km!

Töölönlahden....

Tattis toverit! Enpä olis uskonu et 4stä vastauksesta jopa PUOLET on asiallisia. Tänks -niille kahdelle viimeselle. :)
 /   /  /  / Töölönlahden kävelyreitin pituus?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta