AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Eturauhashieronta - roskaako ?

Eturauhashieronta - roskaako ?

39 Vastausta 42 491 Lukukertaa
Onkohan tällaisesta mukamas oikeasti jotain hyötyä vai onko tämä niitä seksiosaston juttuja? Mitähän tämä käytännössä tarkoittaa? En oikein osaa kuvitella.
Kalle

kyllä siitä

Voisit pyytää jotain hyvää kaveriasi hieromaan, ketä vaan en itse siihen hyväksyisi. Tarvitaan kumikäsine, ettei kynnet vahingoita suolen herkkää limakalvoa. Makaat mahallasi ja kaveri hieroo sormenpäällä tai parilla eturauhastasi varovaisin pyörittävin liikkein. Eturauhasta pääsee koskettelemaan vain peräaukon kautta peräsuolen seinämän läpi. Peräaukon sulkijalihakset pitäisi saada ensin rennoksi ja lisäksi tarvitaan jotain liukasta voidetta hanskaan, jotta juttu onnistuu kivuttomasti.

Tekeekö...

....tätä hierojatkin. Tuskin kukaan kaveri tollaseen ryhtyy. Sitä paitsi: eikös useimmilla tule tuosta seisokki?

Kokemuksia?

Eiks kellään muulla ole tästä tietoa?
Jesse

Neuvoja hierontaan?

Olen menossa ylihuomenna eturauhashierontaan. Onko kenellä kokemuksia k.o. hieronnasta. Miten hieronnassa tulisi olla että tulee paras vaikutus? Sattuuko hieronta?
Eiköhän ne Pvuoren päälliköt ja johtajat ole erikoistuneet tähänkin asiaan, siivous vain päätyö.
Kannattaa kysyä, tulisiko siivouksen kylkiäisenä.
Parempi kun on selällään jalat koukussa tai kyljellään!

Kokemuksia?

kai tätä joku muukin on kokeillut?

Täältä löytyy

Täällä oli tästä aiheesta keskustelua

http://www.seksiarvostelut.com/keskustelu/index.php/topic,48.0.html

Liekkö sama asia

Joo, mutta

näistä seksijutuista löytää kaikenlaista - miten on sen lääketieteellisen puolen laita? Hyödyllistä, haitallista vai "yks hailee"?
Kalle

on hyötyä

esim. juuri eturauhasen liikakasvun aiheuttamiin ongelmiin kuten virtsaamisvaivoihin, jotka helpottuvat, erektion heikkouteen siitä löytynyt apua ja heikkoon siemensyöksyynkin siitä on saatu apua. toki täytyy muistaa ettei kaikki asiakkaat saa siitä juurikaan apua ja toiset taas kokee avun hyvinkin hyödyllisenä. eli aina nuo hyödyt tulee hyvinkin yksilöllisenä.

eturauhasen hieronnassa monta asentoa: kyljellään jalat hiukan koukussa (tämä asento ehkä asiakkaalle hankalin rentoutumisen kannalta), "nelinkontin" eli kontallaan tai sitten selinmakuulla jolloin jalat (polvet) vatsan päälle koukkuun. hieroja rasvaa sormen tai 2 ja työntää sen varovasti peräaukkoon ja tunnustelee aluksia eturauhasta. varsinainen eturauhasen hierominen tapahtuu sormilla eturauhasta hankaamalla / pyörittelemällä sormia eturauhasen päällä/ympärillä. erktio on yleistä tossa tilanteessa ja orgasmin mahdollisuuskin aika yleistä (mutta ei siis "automaattista".
asiakas voi kokea hieronnan joko nautinnollisena tai "häveliäänä" oman mielikuvansa perusteella. ja täytyy aina muistaa ettei yksi tai muutama kerta vielä auta asiassa kovinkaan selkeästi, joten noita kertoja joutuu usein kokeilemaan useammankin kerran.
itse ruotsissa nähnyt tätä hierontaa ja saanut kokeilla itsekin miltä tuntuu hieroa sieltä. kysyä saa lisää rohkeasti jos asia kiinnostaa (mutta vain asiallisiin viesteihin vastaan). hoitsukundi@suomi24.fi

hierojaa?

olisko ketään hierojaa pääkaupunkiseudulta? siis nimenomaan eturauhashierontaan?

käsittääkseni

Eturauhasen hieronta on virallisena hoitona lähinnä lääkärin, esim. urologin, työtä ja voitkin luottamuksella kääntyä oman terveyskeskuksesi puoleen, josta voit saada lähetteen erikoislääkärille - terveyskeskuslääkärit tuskin ehtivät näitä hoitoja näinä kiireisinä aikoina antamaan.

Hoitoa?

onko siis kyse vain hieronnasta, jota on hyvä käyttää VAIN jos eturauhanen on jotenkin kipeä, vain onko tällä myös jotain ennaltaehkäisevää vaikutusta? Siis esim. pienentää toimintahäiriöiden riskiä?

ennaltaehkäisyä

Jo 60-vuotta täyttänyt enoni on saanut apua voimisteluliikesarjasta. Yksi liike on ainakin se, että maataan selällään polvet koukussa ja polvia levitetään sivulle alas ja taas ylös rauhalliseen tahtiin. Muita jumppaliikkeitä en muista, mutta niitä on. Tärkeää on pitää alue aina riittävän lämpimänä. Enolla on talvisin mukana joku pilkkialustalevy, jonka hän panee bussissa alleen ennen kuin istuu - bussi on näet juuri seissyt päätepysäkillä ovet auki, koska kuljettaja tupakoi autossa.
Varmaan oma terveyskeskuslääkäri/urologi osaa jatkoneuvot. Tuota hierontaa en usko kenenkään antavan kuin seksimielessä, enkä ole kuullut että siitä olisi sen kummemmin apua eturauhasvaivoihin.

tietoa

jos eturauhanen kovin kipeä, sitä ei edes saa silloin käsitellä.
tuo eturauhasen hieronta siis enenmmänkin ennaltaehkäisevää toimintaa ja myös jo alkaneiden lievien vaivojen hoitoon käytetty. jos eturauhasessa tulehdus, se pitää hoitaa ensin pois.
hieronnassa pitää pystyä rentouttamaan anuksensa niin hyvin ettei se satu. ja sormea ei saa työntää väkisin sisälle lujalla otteella, vaan rauhallisella hitaalla otteella. eikä eturauhasta hierota runnomalla lujaa. erketio om mahdollisnen ja useimmat asiakkaat saavatkin erektion hieronnan aikana. myös orgasmi on täysin mahdollista hieronnan aikana.
toistuvana hieorntana se vaikuttaa juuri esim eturauhasen liikakasvun aiheuttamiin vaivoihin, kuten virtsaamisvaivoihin tai erektion heikkouteen. toisinaan myös orgasmivaikeuksiin, mutta pitää muistaa että hyödyt ovat aina yksilöllisiä.
ja tuskin kukaan terveyskeskuslääkäri alkaa rassaamaan kenenkään anusta käynnin aikana (ellei siellä ole selkeä vaiva jo).
lisätietoja (asiallisia kysymyksiä) saa esittää sähköpostiini: hoitsukundi@suomi24.fi

Tulehduksesta

Päätin vastata tähän oman kokemukseni perusteella. Olen pitkään sairastanut kroonista eturauhasen tulehdusta. Kenellä on tämä vaiva, tietää kuinka tuskallinen se on. Se ei oikein anna missään olla rauhassa, ja siitä tulee tosi ärtynyt olo.
Useat lääkärit määräävät antibioottikuurin, mutta harva antaa sen 30 päivän kuurin jota tauti yleensä vaatii.
Yleensä syksy on pahinta aikaa.
En halua ottaa moraalisesti kantaa onko eturauhasen hieronta seksuaalista palvelua vai ei, minulle on siinä tilanteessa apu kuin apu parempi kuin kärsiä todella epämiellyttävää jomottavaa kipua.
Olen siitä onnellinen, että olen löytänyt hierojan, joka todella osaa tehdä oikein eturauhasen hieronnan. Lähtökohtana on tietysti tehostaa verenkiertoa, jotta kuona-aineet saadaan pois, jottei bakteereille jää ns. kasvualustaa.
Myös liikunta ja voimistelu auttaa asiaa.
Erittäin tärkeää on myös muistaa säännöllinen purkautuminen, koska pitkä pidättäytyminen ei ole eturauhaselle hyväksi.
Jos sitten hieronnan vaikutuksesta laukeaa, se on ihan luonnollista, eikä sitä pidä hävetä.

Vähän mietityttää, puhuuko tästä asiasta henkilöt, joilla ei ole tulehduksesta omakohtaisia kokemuksia.

Itse olen ainakin päässyt eroon tulehduskierteestä hieronnan kautta tai myötävaikutuksella, ja olen siitä tosi onnellinen.
Sitä kipua ei toivo edes pahimmalle vihamiehelle, niin paha se on.

mies 28

yhdyn kyllä edellisen mielipiteisiin...!!! kauan olen vaivasta kärsinyt ja turhat antibiootit syönyt! Ainoa joka on auttanu kolmen kuukauden säryille jomotukselle peräsuolessa ja kirvelylle virtsaputkessa on juuri toi hieronta! Urologi teki sen ensimmäisen kerran ja vaikka TODELLA kipeää teki niin alko helpottamaan parin tunnin päästä. Joten yritän itse ja vaimoni kanssa opetella tuon hieronnan koska niin inhottava tuo vaiva on! Eikä viitsisi aina maksaa 90e että lääkäri sorkkii persettäni muutaman minuutin!!!

Tarkoittaisikohan se sitä että..

.... aanus aukkoon työnnetään joku sauva, jolla sitten hierotaan eturauhasta. Eihän siihen oikein muuten pääse käsiksi. Tai ehkä hierojan sormikin voi olla se millä eturauhasta hoonataan. En ehkä itse antaisi persettäni operoitavan hierojan toimesta.

Tosin täällä juuri luin yhdestä ketjusta, jossa hieroja oli yhtäkkiä työntänyt sormet perseeseen, yllättäen. Olikohan tuo joku provo vaan?
Se on ollut provo. Kuten siihen oli jo vastattu, ei niin tehdä.
Eturauhasta voi hieroa itse tai toinen kun ostaa värisevän hieromasauvan ja liukuvoidetta, alkaa vaan kokeilemaan niin kyllä se onnistuu,paras asento on pää alhaalla ja peppu pystyssä esin tuolin tms yli kumartuneena maha tuolilla,työntötahti pitää opetella hengitä ulos niin sauva liukuu sisään ja hengitä sisään niin sauva liukuu ulos,tämä erittäin tärkeää muuten saattaa sattua ja lihakset EI rentoudu.
Ei muuta kuin pyyhe alle ja laukeamaan kyllä se siitä
Onko tietoa pääkaupunkiseudulla toimivista mieshierojista, jotka tarjoavat eturauhashirerontaa? Ei ole kyse seksipalvelusta vaan asiallisesta toiminnasta.
Kaikki urologit hieroo eturauhasta, soita urologillesi.
asialliset kyselyt ja viestit voi lähettää aina: hoitsukundi@suomi24.fi
olen nainen ja minun on vaikea saada orgasmia himot ovat hirveet mutta ei sopivaa miestä
minullakin on ala-sekä vaivoja,se on sexin puutetta tiedän.ei ne naisetkaan tykkää liian pitkästä esileikeistä,tuntuu olevan miehet jotka niitä tarvitsee
Hei Imatran tyttö, Sinulle auttaisi hieman pitkitetty esileikki, johon lopussa ennen varsinaista yhdyntää kuuluisi G-pisteen hieronta 1-2 sormella. Uskoisin saavani Sinut laukeamaan ensi tapaamisella.
G-piste on pelkkä myytti
Itse olen 16 vuotta ja oli aika kiinnostava aihe tää eturauhasen hierominen, että koitin itte. Tuntui todella mahtavalta, mutta kannattaa opetella muutaman kerran että peppu tottuu käsittelyyn :)
HK:n sininen on paras eturauhashierontaan. Mulla se menee jo ilman mitään onkelmia ihan kokonaan persuiksiin. Sitäpaitti siin o muovikuori joten pysyy makkarakki ihan syötävässä kunnossa homman jälkeen.
Eturauhasen voi hieroa myös ulkopuolelta, välilihanpäältä kuin alavatsasta navan alapuolelta.
Ehkä parhaat kicksit saa kuitenkin pakoputken kautta.
telkkarin lääkäriohjelmassa (nolot vartalot tms) sanottiin että eturauhasen hieronnalla on terveyttä edistävää vaikutusta. Totta vai fuulaa? Miehenä en kyllä ikinä kakkoseen mitään laita..
Miten mieheys liittyy siihen, mitä laittaa kakkoseen?
Sillain, ettei miehellä ole ykköstä mihin laittaa.
Perceen peukutus kuuluu ihan osana klassista hierontaa. Itse olen saanut sormea ja joskus muutakin peräaukkoon joka kerta.
Meillä taas kuuluu toi eturauhasen hieronta ihan osana seksielämään poikaystävän kanssa :) saa tosi voimakkaita orkkuja tuolla keinolla eikä tietenkään ne terveysvaikutuksetkaan mitään haittaa.. mutta meillä se on seksuaalinen juttu.
Poikaystävä nauttii kovasti. (ja täytyy sanoa että kyllä sitä itsekin saa tyydytystä kun pystyy rakkaalle tuollaista nautintoa tuottamaan :)
Nyt puhut nainen28 oikeaa asiaa.
Mieshän voi saada OIKEAN orkun vain eturauhasesta. Ssiemensyöksy ei ole sama kuin orkku. Ehdottomasti paras nautinto tulee eturauhasesta, joka vastaa naisen klittaa.
Itselleni hieroja tekee pyynnöstäni ja korvausta vastaan eturauhashieronnan ja se on kuin taivaasta.
Myös vaimoni joskus suostuu hieromaan.
Nauttikaa miehet oikeasta seksistä ja oikeista orkuista.!
Eikös tähän ole kehitetty aika paljon seksivälineitäkin..?
eturauhasen hieronnasta ja sen vaikutuksista kyselijät..lukekaas toi juttu alempana: prostata massage.
Meillä mies nauttii suunnattomasti eturauhasen hieronnasta. Hänellä oli myös parin vuoden ajan ollut toistuvia, aika ajoin kivuliaitakin tulehdustiloja(välillä jopa kerran kuussa), mutta nyt viimeisen yhdeksän kuukauden aikana vain yksi, joten myös suuri hyöty ollut myös siinä suhteessa.

Aina se ei tietysti hyvältä tunnu, jostain syystä vain tiettyinä aikoina. Mutta sen mies tietääkin sitten itse, ja osaa onneksi sanoa!

Ja tiedoksi, huolellinen lämmittely on tuossa jutussa kaiken a ja o... Ei siis kannata suinpäin hyökätä pitkien kynsien kanssa...
 /   /  /  / Eturauhashieronta - roskaako ?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta