AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / musiikkia mp# soittimeen

musiikkia mp# soittimeen

26 Vastausta 6 569 Lukukertaa
Nyt olisi tyhmä kysymys. Tyttöni sai elisan mp3 soittimen ja ohjeet ovat niin kehnot ettei niistä selviä miten saa musiikin siirrettyä muistitikkuun. Voisiko joku viisaampi neuvoa?

Ajuri on asennettu, piuha on usb-portissa mutta mitä ihmeen kautta se musiikki sinne siirretään????

Kiitos etukäteen asiallisista vastauksista

mediaplayerillä

eli mediaplayerin synkronoi toiminnolla eli synkronoi nappia playerin ylhäältä ja sitten muokkaa
synkronointiluetteloa ja valitset biisit ja painat aloita synkronointi. helppoa on..

kiitos,mutta

kone herjasi tässä kohtaa että levy on kirjoitus suojattu.
Asemaksi ilmoitti E-aseman johon en ollut levyä laittanut koska eikö sen pidä syytää se musiikki mp-soittimeen eikä levylle?

käyttöjärjestelmä

eli mikä käyttis ? onko xp

xp...

niin xp minulla on. Nyt kokeilin tehdä siten että synkronoi manuaalisesti se herjasi että media playeri ei voi tällä hetkellä synkronoida yritä myöhemmin uudelleen :(

tunnistaako

eli kun kytket soittimen usb-liittimeen tunnistaako kone sen ?

ajureista

Ne mukana tulevat ajurilevyt on yleensä vanhoja windowseja varten. Oletko varma että tarvii ajaa xp:lle ? se on nimittäin soitin kohtaista, suurin osa ei tarvitse ajureita vaan xp tunnistaa ne automaattisesti.

siis

Ajurin levyssä oli maininta myös xp, asensin sen. Ilmoitti asennuksne jälkeen että kone käynnistettävä uudelleen, käynnistin. Sitten kone ilmoitti että koneeseen on asennettu uusi ohjelma. Työpöydälle ilmestyi kuvake Free RIB Mp3. Ilmeisesti tämä on joku ribbaus ohjelma jolla voi muuttaa erimuotoista musiikkia mp3 muotoon?. Muuta pikakuvaketta ei tullut.

Kun katson oma tietokone valikosta niin oli ilmestynyt uusi asema E. Kun yritän synkronoida valitsemiani kappaleita playeri herjaa että levy on tietosuojattu. Kun taas valitsen sykronointi asetuksista manuaalinen ja kokeilen sitä kautta playeri ilmoittaa ettei voi tällä hetkellä synkronida,yritä hetken päästä uudelleen. Tätä se on herjannut suurinpiirtein koko päivän.

Missähän tässä on vika? Minussa vai koneessa? :)

synkronointi

kun valitsen määritä synkronointi, siihen tulee laatikko jossa lukee laitteen asennus, siirrettävä levy E,vaikka valitsen automaattinen tai manuaalinen se ei ala tekemään mitään.

Kun teen siten että synkronoi valittu soittoluettelo kone ilmoittaa Tietoväline on kirjoitussuojattu.

Äskeinen kirjoitus oli hieman sekava :)

siis

Etkö saa suoraan kopioitua musaa siihen?.Avaat siis kansion missä sun musa on ja klikkaat kopioi tiedosto.

ei..

madia playerissä näkyy toiminnot: kopiointi cd levyltä, tai tallenna cd:lle. Ei ole pelkkää kopiointia. Mikähän playeri sulla sit on??

siisnäin

Ei mitään playeriä vaan suoraan siirrät/kopioit mp3-musan koneelta soittimeen jos se kerran näkyy e-asemana.

kokeilin

Kokeilin kopioida E asemaan musiikkia mutta se herjaa edelleen että levy on kirjoitus suojattu, poista suojaus tai käytä toista levyä.
Eli mikähän siinä nyt sit on??

No entäs

Saatko sen freeRip-ohjelman kautta rippaamalla jonku audio cd-levyn siirrettyä?

eiiiih

En mie sitä tiedä.. Kun nyt vaan tarvisi saada valmis mp3 musiikki siirrettyä siihen muistitikkuun jotenkin. Yritin sitä ribbaajaaki kokeilla mutta sehän on sitä varten jos musa on eri muodossa kuin mp3.

Ihmetyttää että se E asema tuohon ilmestyi mutta se on kirjoitus suojattu, millä sen saisi purettua?

no saatko sen

e-aseman alustettua?Kokeile vielä alustusta.
On se ny ihme vekotin mikä se soitin on nimeltään? kerro jotain,mallinumero merkki,kai siinä jotain on?

ei.......

Ei se antanut alustaa asemaa, herjasi taas että asema on kirjoitus suojattu.

Soitin on elisalta lahjaksi saatu. ei mitään varsinaista merkkiä. kokeilin päivittää ohjaintakin mutta ei löytänyt tuoreempaa. Ja laitehallinnassa luki että aseman pitäisi toimia, vaan eipä se toimi.

jooen

Onkohan ees ehjä?pyydä uusi laite tai jotain.

voi perkele

Kun tein vianetsintää se koko e-asema katosi eikä sitä saa takaisin vaikka poistin koko ohjelman ja yritin asentaa uudestaan ajuria.

Tämmösiä nämä ilmaiset vehkeet sitten on!

Nakkaan roskiin ja menen ostamaan aikuisten oikean soittimen joka toimii.

Kiitos kuitenkin kun vastailitte.
Älkää ainakaan Elisalta ostako mitään liittymiä tai muutakaan roinaa kun tällaisia sit nää lahjat mitä sieltä saa!!!!!!!!!!!!!!

kokeile vielä tätä

kokeilitko alustaa ''FAT''
vai ''FAT 32'' koklaa molempia!

tuota noin

Kokeilin alustaa sitä siten että klikkasin E asemaa hiiren oikealla ja sitä kautta alusta-toiminto.
Nyt kävi kuitenkin niin että se koko asema katosi koneelta eikä sitä saa takaisin vaikka olen poistanut/asentanut uudelleen ohjelman+ribbaajan monta kertaa.
Lieneekö ollut kertakäyttölevy toi.

Mutta oli se halpa

Ja tuolla iTunes-palstalla valittavat aina, kun iPodiin musiikki kopioidaan iTunes softalla...

Toisaalta, se taitaa toimia aina...

Niin mutta

eihän siinä ole mitään haastetta kun se iPod & iTunes toimii.

Insinöörihenkisellä tosinörtillä pitää olla löytämisen iloa eli laite, softa, käyttis, ajurit kaikki eri valmistajilta ja sitten armoton virittely ja vääntö, viikon säätämisen jälkeen kun saa sen PMMP:n biisin siirrettyä siihen kiinalaiseen sytkäriin - voi sitä iloa ja onnea! Kavereille kerrotaan suu vaahdossa kuinka kova bitinvääntäjä ollaan ja naureskellaan muiden iPodeille ja näille kun eivät ymmärrä MP3-soittimista mitään ja ovat "iTunesin vankeja".

Näitä nörttejä kiinnostaa "bitrate" enemmän kuin musiikki ja biisin koko bitteinä enemmän kuin biisin sanat, siinä ero. Kaikkia meitä kuitenkin tarvitaan ; -)

no ethän

Sä ny tota tohon jätä.Ei muuta ku langat kuumana elisalle ja uutta soitinta kehiin.Tää mun Silver Crest makso Lidlissä 69€ ja on 512megaa flash muistia ja sd-muistikorttipaikka lisänä ja toimii ku junan vessa.Ja ku on xp-windows,ei tartte mitään muuta ku tökätä soitin kiinni usbiin ja alkaa siirtelee tiedostoja.Pystyy siis siirrellä muuallakin ku omalla koneella tiedostoja soittimeen.
ipodilla toi on jo paljo hankalampaa!.

niinpä

Tässä soittimessa näyttäs olevan vaivaiset 126mt muisti. Ikävää ettei tässä ole mitään merkkiä että jos löytäisi ajuriapajasta toimivan ajurin.

Kokeilin jo ties monettako kertaa asentaa uudelleen mutta sitä aikaisemmin näkynyttä siirrettävää E-asemaa ei tähän tule vaikka mitä tekee. Onko toi ajuri siis joku kertakäyttönen paska?
Pakko soittaa elisalle tosta vaikka ilmainen olikin, kai sen toimi täytyy sentään. Tyttö vääntää itkua kun sitä ei saa toimimaan grrrrrrrr.

juups

Turhaan itketät tyttöäs,hae toi Silver Crest lidlistä.Saat vielä kolmen vuoden takuun soittimelle.Paa se elisan soitin,vaikka kirjahyllyäs koristelee.Tai jos saat sieltä uuden,niin ainahan sitä voi käyttää jonkunlaisena muistitikkuna,vaikka eihän toi muistimäärä häikäise.

hfdjjj

hhfhj
 /   /  /  / musiikkia mp# soittimeen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta