AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / kurpitsan ohje

kurpitsan ohje

5 Vastausta 13 410 Lukukertaa
kellähän se hyvä ohje on kävin monta kiloa painavan kurpitsan penkistä siihen minun taito loppuu neuvokee ???

kurpitsan ohje

Kurpitsapikkelsi:

1 kg kurpitsan lihaosaa; kuutioidaan 1 cm:n kuutioiksi (kuori kurpitsa ja poista siemenosa)
1 sipuli; kuutioidaan pieneksi
1 punainen paprika; kuutioidaan aika pieneksi
pala selleriä; kuutioidaan aika hienoksi

etikkaliemi:
4 dl etikkaa
4 dl vettä
4 dl sokeria
pala kanelia
muutama neilikka

- kiehauta etikkaliemi ja laita kaikki kuutioidut kasvikset liemeen kypsymään.
- keitä hiljalleen, kunnes kurpitsakuutiot ovat pehmeitä ja läpikuultavia.
- nosta kypsät kasvikuutiot reikäkauhalla tölkkeihin ja kaada lientä tölkki täyteen.
- säilytä viileässä; aika nopeasti syötävänvalmista.

Tästä minä itse tykkään. On raikkaan makuista, jotkut laaittavat ananasmehua liemeen, mutta on mielestäni äitelää eikä sovi kovin monen ruuan kanssa mielestäni. Voidaan syödä lisukkeeena ja lisätä salaatteihin.

Kurpitsaako vielä

Joko sie, papparainen, olet saanut kurpitsasi laitettua?

Miulla on vielä yksi ohje, jos puuttuupi...

Raakana

Kurpitsa on hyvää ihan sellaisenaankin.

Ananasta liemeen

Haluaisin tehdä kurpitsapikkelsiä, jonka liemeen tulee ananasmehua. Pidän sen imelästä mausta, mutte olen hukannut ohjeeni, enkä osaa itse arvioida suhteita, siis paljonko etikkaa, paljonko mehua...tietäiskö joku?
Tässä hyvä pikkelsin ohje !
2lkuutioituja kurpitsa kuutioita
3dl etikkaa
6dl ananasmehua
600g sokeria
sitruuna
kanelitanko
kok neilikkaa
Tosi hyvä nytkin tein 8 l annoksen .Suosittelen .
 /   /  /  / kurpitsan ohje

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku



Lisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta