AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Mikä pistooli kannattaa ostaa..

Mikä pistooli kannattaa ostaa..

11 Vastausta 11 088 Lukukertaa
Olen ajatellut ostaa ensimmäisen pistoolin, ihan harrastus käyttöön ja ressu ammuntoihin. Hintaa aseella vois olla semmonen 600-1200e. kaliiberi sais olla vahintää ysi. Mikä olis laadukas ja tarkka, eikä haittaa vaikka ulkonäkökin olis kiva. Eikai yhdelle aseelle tarvii asekaappia, kai joku lukollinen laatikko riittää?
Laittakaa ehdotuksia, olen aika amatööri pistooli touhuissa, jollei ilma ja pienoispistooleja lasketa.
--Kiitos etukäteen vastauksista--!

H&K ja SIG Sauer

Hinnaston alkupäästä sanoisin, että Heckler & Koch USP, kalliimmasta päästä SIG Sauer P226.

Sattuuko

oleen tietoo Rugerin (22) hinnoista eli kun olis tarjolla kaks pitkällä piipulla olevaa -80/-90 luvun vaihteessa ostettua pistoolia. Muistaakseni molemmissa 10" piippu ja toinen rosterin värinen. mallista en oo ihan varma, mutta luulen niitten olevan malliltaan mark II tai vastaava (ainakin on tasapaksu pyöree piippu)...

Pistooli

Beretta on aina Beretta

CZ75

CZ75B ei kovin hintava,hyvä

Pislarit

Kaikki edellä mainitut ovat laatukamaa. Listaan voisi lisätä vielä Glockin. Sig Sauer on hyvä ja laadukas ase, mutta mielestäni reilusti yli 1000 euron hinta on perusteeton. Beretalla on mielenkiintoisia uusia malleja esim. Px4 Storm ja Steel 1. Myös IMI:n Jericho 941F kannattaa katsastaa.

Kannattaa

ostaa se pistooli joka sopii käteen ja kukkarolle ;) JOs oikeasti haluaa 9mm pistoolilta tarkkuutta niin suosittelen H&K USP Expert pistoolia http://www.hkpro.com/uspexpert.htm ja tässä vielä toinen linkki http://www.heckler-kochjs.de/default.php?dat=Y29tcG9uZW50PW5ld3MmYWN0aW9uPXNob3cmeElEPW5ld3NMaXN0JmxhbmdJRD01JnBhcmFtQXV0b1J1bj10cnVlJmhlYWRlclBpYz1oZWFkZXJfbmV3cy5qcGc=. Sen voit oikein etsimällä saada juuri tuolla 1200:lla mutta tod. näk. hypähtää hinta yli tuon.

Toinen tarkka vaihtoehto on SIG P226 sillä ei pääse ihan Expertin tarkkuutteen, mutta tarkka se on kuitenkin http://www.sigarms.com/products/classicfullsize-models.asp?product_id=41. P226 X-five kilpaversio on osoittautunut kanssa testeissä erittäin tarkaksi pistooliksi, mutta sitä en ole valitettavasti päässyt itse testaamaan. Tuossa kyllä hintakin pompsahtaa pitkälle yli sinun hintahaitarin eli menee jo reilusti yli 2 kilo euron. Sitten vaihtoehtona on vielä viri viri 1911 kopiot, mutta viri virinä niidenkin hinta on jo 2000:nen "paremmalla" puolella

Muilla ysimillisillä ei niin kauheita tarkkuuseroja ole jollei satu juuri löytämään jotain hyvää tai huonoa yksilöä satu löytämään.

Yhdelle pistoolille ei kaappia tarvitse. http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1998/19980001?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=ase tuolta 106§.

Jaa

No, mitäs se "Termis" on ylipäätänsä päässyt kokeilemaan, kun höpisee 30-06:n yhteydessäkin jostain mustaruudista...

Tyhmään

kysymykseen tyhmä vastaus. Yhtä sun toista. Lue vaikka noista edellisistä keskusteluista ja kokoa lista ja kirjoita sen tähän niin täydennän puuttuvat. Voi tietysti hetki vierehtää kun parin vuoden ajalta luet kaikki otsikot ja etsit minun vastauksia.

kiva

sekin olisi mukava juttu, kun pistoolia valitsee , että samassa liikkeessä olisi mahdollisimman kattava valikoima joita voi käsitellä ja hiplata , kun valitsee asetta. ei siitä mitään tuu jos on vaikka 3-4 vaihtoehtoa ja joutuu jokaista käydä kokeilee eri liikkeissä eihän siitä ensimmäisestä muista enään mitään.

olen ajatellut hommata tämän

para ordenance 18.9 1911 mallisen 9mm hintaa on 1250€ ja ase on rosteria. en sitten tiedä sopiiko omaan käteen mutta ulkonäkö on ainakin enemmän kuin kohdallaan

Kannattaa ja kannattaa

Osta se mikä tuntuu käteen hyvältä. kaikkien länsimaisten ysimillisten tarkkuus riittää vaativiimpiinkin aktionammuntoihin.

Sotaväkikin luottaa 70-80 lukujen vaihteen FN pistooleihin, joilla kapiaiset ampuvat jopa kilpaakin keskenään.

Itselläni ainakin ensimmäisen pistoolin suurin kriteeri oli käytettävissä oleva budjetti ja omaan käteen istuminen.

No ase oli käytetty FN HP35 ja hyvin sillä pärjäsi ressujen SRA-kisoissa ainakin piiritasolla
 /   /  /  / Mikä pistooli kannattaa ostaa..

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta