AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Mikä lentokone, vai mikä ihme?

Mikä lentokone, vai mikä ihme?

18 Vastausta 6 157 Lukukertaa
Tämä saattaa nyt kuulostaa hiukan ufoilulle, mutta näin eilen aamusella oudon lentokoneen jollaista en ole ennen nähnyt (ehkä olisi pitänyt kirjoittaa ilmailuforumin puolelle ensin). Kone oli kuin litteä kolmio ja se lensi tosi hitaasti jos vertaa vauhtia normaali lentokoneiden vauhtiin, siis mitä olen joskus nähnyt. Lisäksi kyseinen lentokone oli aivan musta ja siinä oli kolme kirkasta valoa, yksi joka kulmassa.

Mikähän lentokonetyyppi (varmaan armeijan kone) tässä nyt sitten on kyseessä, jos joku osaisi kertoa?

juuri se....

Noista mustista kolmiolentsikoista kun on kaikenlaiset salaliittosivut pullollaan kuvien ja videon kera. Tuntuu olevan nykypäivän trendi tuo havaintosi, lähinnä tosin ameriikan mantereelle sijoittunut ilmiö. Havaintoja niistä tehdään jatkuvasti ja mikä kummallisinta, varsin vilkkaasti liikennöidyillä ja asutetuilla alueilla. Kyseiset lamput kuuluvat myös asiaan. Luonnollisesti näiden vehkeiden alkuperä on täysin tuntematon. Jos se on armeijan kone, niin varmuudella kuitenkin voidaan sanoa, että Suomen armeija ei sellaisia omista.

noin 10 vuotta sitten

Tällainen mielenkiintoinen esimerkki. Noin kymmenen vuotta sitten Belgian ilmatilaa rikkoi juurikin mainitsemasi suuret mustat kolmionmuotoiset alukset. Noin kymmenen tuhatta ihmistä yhteensä oli todistamassa näitä tapauksia ja niistä on myös kuvia todisteena. belgian ilmavoimien F-16 koneet yrittivät ampua niitä alas, mutta homma osoittautui mahdottomaksi, kun nämä tunkeilijat kerta toisensa jälkeen onnistuivat väistämään kaikki hyökkäykset liikkeille, jotka olisivat olleet tavallisille lentokoneille mahdottomia.

höpö

Ja missähän nämä faktat on dokumentoitu? Mahtaako kukaan belgialainen tietää tuosta? :-)

höpölöpö

http://en.wikipedia.org/wiki/Black_triangles

http://www.maar.us/black_triangle_article_by_steve_nance.html

en yritäkään väittää, että tuo olisi missään määrin luotettavaa tietoa, tuo Belgian tapaus nyt vain tuli mieleen, koska se on Phoenixin valojen ohella kohtuullisen tunnettu tapaus. Noista linkeistä saatte yleistunnettua tietoutta kyseisestä ilmiöstä. Turha näistä on yrittääkään mitään virallista infoa löytää, koska kyseessä kuitenkin on UFOihin rinnastettava ilmiö, jota a) ei haluta myöntää ja b)kukaan ei kuitenkaan usko ennenkuin itse näkee.

Kivaa

Hyvä että ufoissakin tapahtuu tuotekehittelyä. Kiva päästä kotiin vuoden 2005 mallilla kun tulin tänne 1943 vuoden lautasella.

Mielenkiintoista

Aika jännä että kaikki noi kuvat kyseisestä jutusta on tosi heikko laatuisia. Ettei vaan hieman käsiteltyjä?

Vai niin...

Miksikähän asia ei ylittänyt uutiskynnystä täällä Suomessa, jos kerran 10 000 belgialaista näki UFOn? Miksei ne ulkoavaruuden tyypit jo ota meihin yhteyttä, jos kerran noin avoimesti jo antavat itsensä julki?

No ylittihän

itse ainakin näin sekä ylen, että kolmosen iltauutisissa oikein videon kanssa olevan jutun niistä kolmioista silloin 90-luvun alussa. F-16 koneet kyllä ajoivat takaa niitä, mutta eivät ampuneet, kuten tuossa väitettiin aiemmin. Itse olen taipuvainen pitämään niitä USA:n kokeiluvaiheessa olevina koneina. USA:n ilmavoimat tekivät paljon esim. B-2 Spiritillä "pommituslentoja" Hollantiin ja Belgiaan ennen varsinaista palvelukseen tuloa ja myös sen jälkeen. Olisi täysin luonnollista testata jotain uutta vieläkin salassa pidettävää vehjettä liittolaisten ilmatilassa ja virittää siihen pari kirkasta valoa vilkkumaan ufomaisuuden aikaansaamiseksi ja mielenkiinnon siirtämiseksi muuhun asiaan, kuin itse asiaan.

HEI!!!

missä päin suomea näit sen, tuli meinaan mieleeni että yks tuttu näki eilen puolilta päivin porvoon seudulla kaksi erittäin suurta puolustus voimien kopteria olisivatko liittyneet toisiinsa.

Keski-Suomessa

Konnevedellä.

Lockheed F-117A

Suomalaiset ovat hankkineet oman vakoilukoneen taikka amerikkalaiset vierailevat Suomen ilmatilassa.

Ko. konehan EI NÄY tutkassa, joten ne voivat lennellä vapaasti rajojen yli kenenkään huomaamatta.

http://www.bangalorenet.com/system1/chungw/spage.html

(Sikäli kun silmäsi eivät valehdelleet?)

Taikka

Taikka sitten venäläisten tai ruotsalaisten oma vastine ko. näkymättömälle vakoilukoneelle, jolla kartoittavat Suomea matalalla lentäen.

Joutsenaura

Kyllähän ne oli joutsnia. Ne lentää kolmiomaisessa aurassa. Joukkoon oli eksynyt pari Muurmanskin jätealtailla pesinyttä säteilevän valkoista yksilöä. Sattuivat olemaan havaintohetkelläsi kärjessä ja siipien takamiehinä ja erehdyit luulemaan niitä valoiksi. Meitä oli monta miestä Konnevedellä muikunpyynnissä kun nähtiin sama parvi.

Niin tais siellä olla pari hawkia ja hornettiakin harjoituksissa. Matalalla sumun päällä lentäessä näyttivät menevän aika hitaasti. Sumu vääräistää perpektiivin ja hahmot.

et oo ainut

noita samoja on nähty, muillakin palstoilla ihan lähiaikoina on kuuma keskustelun aihe. en tarkkaan muista mutta äskettäin kävin: uskonto/en muista/ufot.

B2 pommittaja?

Tämä pommittaja on varsin lähellä kolmion muotoa. Ja valot ovat varmaan kaikissa kulmissa.

http://www.bugimus.com/stealth/stealth.html

Klikkaa yllä olevaa linkkiä.

Vakoilukone matkalla

Sitten voi kyseessä olla myösä USA:n ns. Aurora-vakoilukone, tai jokin sen jälkeläinen.

http://www.aemann.pwp.blueyonder.co.uk/aircraft/black/black.html

Kaikille vakoilukoneille on tyypillistä, että niitä ei havaita tutkassa, ja ne voivat lentää vapaasti Suomenkin ilmatilassa. Mahdollisesti matkalla Venäjälle, mutta ennen kaikkea vaikkapa Irakiin taikka muihin vastaaviin kohteisiin.

Lyhyin reitti Irakiin Kaliforniasta USA:sta kulkee juuri Suomen yli. Etelä-Kaliforniassa on tyypillisesti kaikki USA:n salaiset lentokoneprojektit. Kun vakoilukoneet on ensin lennetty Irakiin USA:n salaisiin tukikohtiin, on niitä helppo operoida sieltä eteenpäin yli koko Aasian, vaikkapa Kiinaan, Pohjois-Koreaan, yms.

Tuskin näitä salaisimpia koneita näytetään edes NATO:lle, joten tällöin ne pitää saada omaan tukikohtaan suoraan Irakiin. Tällöin ne kulkevat lyhyimmän reitin nimenomaa Suomen yli. Saattaapa olla, että niillä on Suomen hallituksen salainen siunaus... mene ja tiedä.

(Tämä kaikki on ollut päättelyä.)

Juu, mutta

Aurora, sikäli kun se on olemassa, lentää korkealla ja kovaa. (Eli ei sitä Suomen ilmatilassa pitäisi olla silmin nähtävissä.) Arvelut lentokorkeudessa matkalaennossa vaihtelevat 20 ja 30 km. välissä Nopeus on arvelujen mukaan vähintäänkin 4 mach.

Stealth-ominaisuuksista kun ei ole mitään apua, jos kone on nähtävissä silmillä.

Homman nimi on..

Varjoliito!! Tutustu aiheeseen vaikka googlella, kun kerran netti on.
Samalla voit löytää ehkä hauskan harrastuksen....

Nimim. "Kivaa on"
 /   /  /  / Mikä lentokone, vai mikä ihme?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta