Piha-Repo

PihaKetttu

Onko kellään kokemuksia kyseisestä yhtiöstä hyvässä/pahassa Espoon seudulla? Kuinka hyvin on toiminut ulkoalueiden hoito? Erityisesti kiinnostaisi rivitaloasukkaiden mielipiteet.

82

8317

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei suosittele

      yksi tyttö on siellä töissä pari sisäpiiritietoa, toisaalta onko olemassa yhtään hyvää huoltoyhtiötä?

      • Kokemusta

        Kokemuksesta voin sanoa, että lupauksia tämän pienen yrityksen taholta annetaan, ei kuitenkaan toimi.


    • Paha-Repo

      Yhdyn täysin edellisiin.

    • Joppe

      Kokemusta on ja jättäisin väliin.

      Toimiva vaihtoehto samalta seudulta on Jaakola

    • pääsuunnittelija

      Varo piha repoa!!!

      Se syö pikkulinnut, jahtaa kissoja ja aiheuttaa ylimääräistä koirien haukkumista.

    • Hallituksen jäsen

      Rivitaloyhtiömme Espoossa oli aikaisemmin ISS:n armoilla. Kokemus oli karmaiseva. Henkilöstö haistatteli asukkaille, jotka uskalsivat huomauttaa ettei paikkoja sovi rikkoa tahallaan traktorilla. Tämä siis silloin harvoin kun eksyivät paikalle esim. viikko lumipyryn jälkeen.

      Vaihdoimme lopulta Piha-Repoon. Ainakin heidän miehensä käyvät paikalla. Työn laatu ei aina ole ehkä viimeisen päälle, mutta he ainakin yrittävät. ISS:ää maan johtavana toimijana kiinnosti vain laskutus.

    • L&T= huono

      Muutamme kohta yhtiöön jota huoltaa Piha-Repo. Vähän jännittää miten he mahtavat palvella
      mutta sanotaan näin, että huonompi kuin Lassila Tikanoja se EI voi olla!! Lassila Tikanojasta kannattaa pysyä kaukana.

      • espoosssaaaa

        Ei ole todelllakaan mikään pieni yhtiö. Taitaa olla tällä hetkellä Espoon suurin yksityinen huoltoyhtiö.
        Todella kovaa vauhtia kasvanyt yritys.


      • Alan ammattilainen
        espoosssaaaa kirjoitti:

        Ei ole todelllakaan mikään pieni yhtiö. Taitaa olla tällä hetkellä Espoon suurin yksityinen huoltoyhtiö.
        Todella kovaa vauhtia kasvanyt yritys.

        Hyvät ja kaikki tarpeellinen tieto asukkaalle noilla nettisivuilla. Sanoisin et suosittelisin valitsemaan tämän huoltoyhtiön tai etsimään vielä vähän pienemmän toimijan. Varmasti homma pelaa ja se riippuu hyvinkin pitkälti monta kohdetta per huolto ukko on ??!! Viimmeinen vaihto ehto huolto yms.siivous hommissa on se International SS !! siellä ei pelaa kun myynti ja laskutus. Luvataan paljon hienoja juttuja mut käytäntö näyttää et sit niitä remontoidaan,maalataan,suursiivotaan kun paikat rapistunnut...


      • oooppp

        On kyllä L&T. Meillä on ollut täällä Naantalissa kolme eri yhtiötä. Nyt olemme YH:n pakkonaittamina Lassilan armoilla!


    • Lupaavat kaunista ja hyvää sopimusta tehdessä, mutta kun arki koittaa ei
      asiat olekkaan kuin sovittiin.
      Ainut ´huolto-yhtiö joka ei edes vastaa palautteisiin, rahastaa kyllä osaa.

      • taloyhtiön pj. PK

        Kokemuksia on isoimmista sekä myös pienemmissä.. Olen mukana useammassa taloyhtiössä ja kyllä isotkin osaavat hoitaa asiansa, riippuu paljon huoltomiehestä ja onko kuinka kaukana muista kohteista. Löytyy myös kokemuksia pienemmistä huoltoyhtiöistä missä homma tuntuu pelaavan hyvin. Suosittelen kumminkin oman kokemuksen perusteella keskisuuria huoltoyhtiöitä kuten Jaakola, Selco, West-co (joka on nykyisin sama kuin Piha-Repo) jne..

        Kyllähän useimmiten palvelun laatu on rinnastettavissa hintaan, vaikka halpa hinta ei oikeuta tekemään töitä huonosti tai jättää niitä tekemättä. Suosittelen kaikkia päättäjiä olemaan mukana vaikuttamassa sopimuksen tekoon, ja kokeilla muokata sitä taloyhtiön tarpeita ajatellen. Kaikki huoltoyhtiöt eivät tähän suostu, ja kokeilee usuttaa omaa huolto-ohjelmaa. Tsemppiä kilpailuttamisessa.

        Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin, jos sellaisia ilmenee.


    • Hall.pj-Espoo City

      Piharepo on nykyinen huoltoyhtiömme. Ihan hyvin toiminut huolto. Ainoa ISO miinus on tuo pakonomainen tarve laskuttaa kaikesta mahdollisesta lisää. Kiinteällä kuukausiveloituksella he lupautuvat hoitamaan yhtiötämme, lisäveloituksesta sitten tapahtuukin jotain. On kovasti harkinnassa vaihtaa tuo johonkin muuhun. Niin ja lopuksi, on arvokas. Tarviihan tärkeiden työnjohtajien ajaa omilla autoillaan paikalla besservisseröimään.

      • --TALKKARI--

        Ettei taas olisi ollut tarjoushinnaltaan edullisin KUUKAUSIHINTA???


    • Rummunlyöjänkatu11

      Onko Piha-Repon kiinteistöhuoltoa ostavissa yhtiöissä isännöitsijänä Exdom Oy?

      Toivottavasti ei, sillä Exdom Oy on rikostutkinnassa epäiltynä asiakkaidensa rahojen varastamisesta. Ei kai kellään enää ole isännöintisopimusta Exdomin kanssa? Tiettävästi Exdomin vetäjä sortui nigerialaiskirjeisiin ja syytää sinne kaikki asiakkaidensa rahat.

      Toivoisin, että muut eivät menettäisi rahojaan Exdom Oy:n huijauksiin, koska mielestäni

      Exdom Oy = Nigerialaishuijaus.

      • Hillot nigeriaan

        Ai, onko Exdom Oy Rummunlyöjänkadulla sortunut nigerialaiskirjeisiin? Onko taloyhtiön rahat kavallettu?


    • Senia.

      Hei,

      Tuttavani joka on ollut usean vuoden ajan talonmiehenä on perustanut huoltoyhtiön ja homma toimii erittäin mallikkaasti. Jos tarvitsette hyvää palvelua niin kannattaa tutustua firmaan Huolto Eliitti Oy. Toimii Espoossa ja Kirkkonummella.

    • vanhaparta

      Koultus? yms. tuo usea vuosi ei ainakaan minuun tee kokemuksessa vaikutusta, huoltoyhtiön menestyksekäs pyörittäminen vaatii hiukan muutakin kuin muutaman vuoden talkkarin kokemusta!

    • matias.ve

      höpö höpö. itsellänikin on firma pyörimässä ja kokemus ennen firman perustamista oli puoli vuotta töissä alalla. koulutus lukio ja siinä kaikki. sanotaan niin, että nuori hakkaa mennen tullen jonkun vanhan "koulutetun".. ei joku lumenauraus ja nurmikonleikkuu paljon koulutusta katso.

      tiedän tapauksen jossa sähköasennusfirman laittoi mies pystyyn joka ei tiennyt höykäsen pöläystä alasta. palkkasi vaan ne ketkä alasta jotain tiesi.

      • huolto-x

        Joo ei tarvi koulutusta ja riittää kun palkkaa sellaset ketkä osaa. Sama koskee
        vähän joka alaa. Kunhan vaan et sano osaavasi tehdä mennen tullen
        noi auraus ym työt sen puolen vuoden jälkeen.


    • Mä vaan...

      No niin no.

      Jos joku viitsii täällä kovaan ääneen haukkua ko. firmaa, olisi palautteenantajan nimi kanssa kiva tietää. Kyllähän sitä täällä on anonyyminä helppo haukkua, ja vähän ympäripyöreitä selostaa.

      Luuletteko oikeasti, että sillä rahalla mitä kuukaudessa jostain hikisestä taloyhtiöstä saa rahaa, maksettaisiin edes kunnolla työntekijän kuluja, palkoista puhumattakaan. Siitä jää ihan oikeasti kaikkien kulujen jälkeen joku muutama hassu kymppi voittoa, joidenkin yhtiöiden kohdalla on tulos -0.
      Siksipä lisälaskustustöistä tulee se raha sisään. Ja kun taloyhtiöitä on firmalla se 150, voi kuvitella minkä läjän rahaa se tuo. Ja mitä kaikkea sillä rahalla saakaan, ja mitä kaikkea niillä tavaroilla voidaan tehdä, joita rahalla saa ostaa...ja taas tulee rahaa.

      Ne firmat jotka kasvavat, tekevät oikeasti järkeviä sopimuksia, eivätkä ota kaikkea mitä tarjotaan. Joku toinen jos tarjoaa halvemmalla/ilmaiseksi, tehköön. Ei se ole tyhmä joka pyytää palveluistaan järkihintaa ja tekee ne myös, kuin toinen joka "tekee" ilmaiseksi, ja jättää osan töistä tekemättä kokonaan.
      EI tarvitse olla fakiiri tajutakseen, että juuri nämä "paskafirmat" ovat niitä onnettomimpia. Kun ei rahaa tule sisään, on sitä vaikea myös sijoittaa kalustoon.

      Niin se vaan menee, kauppa ja merenkulku.

      Sitten on näitä tyhmiä hallituksessa jotka ottavat aina vaan sen halvimman. Ja se ei liene uusi juttu, ettei mistään tule mitään...

    • fdsfdsfll

      Onko kellään kokemusta piha revosta työnantajana? näyttäisi olevan niillä muutama työpaikka avoinna

      • perrrre

        Nostetaampas tätä keskustelua, eli oiskos kellään tuoreempia kokemuksia ko, firmasta?


    • pr-uhri

      Surkea lafka. Eivät hoida sovittuja asioita. Kun pyytää korjaamaan rikkinäisen lukon, öljyävät he sen lukon. Lukko edelleen rikki (ylläri). Eivät hoida lumenpudotuksia. Eivät osaa laittaa lumen aurausmerkkejä, eli rikkovat sitten auratessaan paikat. Kun asiasta huomauttaa, on vastaus: valehtelet. Eivät välitä pihan lasten turvallisuudesta mitään. Ajavat mielummin traktorilla päälle, kuin nostavat lihavan perseensä traktorin penkistä. Eivät jaksa nostaa lapiota, jossa on kuormaa. Eli siis nojaavat siihen. Pirullista sakkia. Tosin halpaa. Mutta tyhjästä maksaminen yleensä on.

    • Ketku-Repo

      Piha-Repo todella surkea. Samaan klaaniin kuuluu RR-Saneeraus ja EPP (Espoon putkipalvelu). Näillä saa esim. (vesivahinko)rempassa sellasen pyörityksen aikaan, että imevät ristiin rastiin taloyhtiön ihan kuiviin.

      Lisäksi meidän taloyhtiössä paljastui tuplalaskutusta. Laskuttivat samaa asiaa sekä osakkaalta, että taloyhtiöltö, ihan todistettavaa huijausta.

    • huh huh mikä lafka!!

      piha pepo oy on aivan surkea työnantaja!!!yksi geeli tintti istuu kuin kim jong il valtaistuimellaan ja käsittelee työntekijöitä ku narsisti...menttaliteetilla ihan sama ketkä ottaa lopputilin lisää tulee varmasti"kukaan ei ole korvaamaton".....palkka tulee jos on tullakseen aina on palkanlaskennassa vika joka ei toistu..joopa joo

      ei kiitos piha repoa enää ikinä!!!!

      • Kim

        Samaa mieltä. Ja kokemusta on itsellekin.


    • espoon

      joo unohtakaa piha repo kokonaan!!!kauheaa asiakas palvelua!!

    • oto johtaja

      Jaakkolasta on myönteisiä kokemuksia!

    • ex työntekijä

      voin sanoa työkokemuksesta ja tällä hetkellä taloyhtiön huoltofirma, ei ole ku positiivistä sanottavaa!! mukavaa ja hyvää palvelua! kuinka moni firma on saanut vastuullinen yritys palkinnot sun muut. jaakkola se vasta kusettaja onkin, olin nimittäin sieläkin töissä.

    • jjj5

      yhdyn äsköiseen

    • L&T

      jjj5 yhdy ihan rauhassa mutta piha repo laskuttaa aivan turhia asiaoita esim.ruuvi laitettu aitaan huoltomiestyö 1h jumalauta mä sanon nyt on l&t ja turha laskutus on hävinnyt!!!!

      • jjkkuuyy

        Niin se ruuvi jäis laittamatta, ja aita siis korjaamatta. Älä nyt vaan ikinä erehdy sanoon et L&T ;tltä hommat onnistuu edes jotenkin!


    • Ei Piha-Revolle

      Piha.Revolla on todella iso vaihtuvuus työntekijöissä. Henkilöstöpolitiikka todella ala-arvoista, työntekijää ei arvosteta. Töitä ei ne huoltokaverit kerkiä millään tehdä kun kohteiden määrä on aivan mahdoton ettei yksinkertaisesti ehdi joka paikkaa. 2 kaveriani ollut siellä ja lähteneet pois, itse kävin työhaastattelussa, enkä sen kohtelun ja puheiden takia edes enään halunnut sinne töihin.
      Hain ja pääsin Tapiolan lämpöön töihin, talo on kouluttanut asiallisesti ammattitaitoa edistävästi. Alalla on kova kilpailu ja peli on kovenemassa. Palkka alalla on huono kun kilpailu kiristyy, niin luulenpa että Piha-Revolla ainakin palvelu ei tule paranemaan.

    • liitto ry

      joo o nyt alko kusettaminen palkoissa!!!ei kauaa piha repoa!!!

    • PASKA LAFKA

      VAROKAA PIHA REPO OY:TÄ!!!!

      PALKKA PIENI ARVOSTUS TYÖTEKIJÄÄ KOHTAAN OLEMATON TYÖVAATTEET ON KIVEN ALLA!!!HUH HUH

      • Vaihdettuon

        Nyt on helppo etsiä hyviä huoltoyhtiöitä, hallituksen jäsenten kannattaa jalkautua oman taloyhtiön lähiympäristöön ja katsoa missä lumityöt on tehty.


    • Piharepo pannaan

      Ei kyllä voi Piha-Repoa kehua yhtään. Keväsin ja kesäisin piha on paskanen ja roskikset tyhjentämättä. Syksyllä lehdet saavat olla kunnes ovat täysin puurona joka paikassa, ja roskikset tyhjentämättä. Talvella saattavat tulla 1-2 kertaa viikossa traktorilla pihalle, näennäisesti auraamaan. Rappukäytävien edustat ja ulkoportaat sen sijaan ei hoideta ollenkaan -> ovat hengenvaaralliset. Ja roskikset tyhjentämättä. Jos rikkovat jotain (useimmiten sillä traktorilla kun tulevat mutkan ympäri nelipyöräluisussa) niin kielletään ensin koko juttu, ja jos lopulta korjaavat lyövät korkeintaan höyläämätöntä ja maalaamatonta lankkua tilalle. Jos erehtyy soittamaan aspaan, että työt ei ole tehty sieltä todetaan vaan, että työjohdolle ilmoitettu ja hoidettan kun (lue JOS) ehditään. Onneksi vaihtuu kohta koko paska.

    • kiltakuja

      piha repo on hoitanut meidän kiinteistöä monta vuotta ja taso laskenut aivan silmissä...miehet vaihtuvat jatkuvasti ja kaiken lisäksi huonompaan suuntaan.olisimme vaihtaneet huolto yhtiötä mutta talvi 2011 oli aurauksien osalta pelastus.mutta nyt vaihtuu huolto yhtiö..

    • espoolainen

      Hei
      Kaikkien aikojen huonoin huoltoyhtiö, johon olen törmännyt ja niitä on matkan varella ollut useita. Asiakaspalvelusta siinä firmassa ei ole kuultukaan.

    • Espoonmmies

      Piha-Repo on yksi Espoon suurinmista yksityisistä huoltoyhtiöistä. Mihin huoltoyhtiöön olette vaihtaneet ?

      • Paremmin nyt

        Täällä oli aikaisemmin Jaakolan huolto tai mikä lie, sitten tuli L&T ja nyt on Tapiolan Lämpö.

        Jälkimmäinen on hommat hoitanut ja tarvittaessa isännöitsijää tiedottanut tarvittavista toimenpiteistä.
        Isännöitsijä puolestaan järjestänyt sitten korjaukset ym. Näin siis 02710 -alueella.


    • Pettynyt asukas

      PIHA-REPO ahne yritys la oven avaus 174,40e, En todellakaan suosittele!!!

      Kuulema ''Normaali päivystys maksu'' siis mitä helvettiä

    • Heikko työn laatu

      Piha-Revon piha-aluiden kunnossapito on ala-arvoista. Erityisesti talvella pihojen, pysäköintialueiden ja rapun edustojen lumen luonti surkuhupaisaa. Aurataan jos jaksetaan ja sisäänkäyntien eteen aurataan kymmenien senttien vallit, joita huoltoyhtiö ei poista.

      Käytännössä talvikunnossapito on jäänyt osakkaiden vastuulle. Yhtiön palvelunumerossa vastaa joku flegmaattinen ja ylimielinen nainen, joka ei voisi vähempää olla kiinnostunut asiakaspalautteesta.

      Kannattaa miettiä kahdesti mille yhtiölle huoltopalvelut ulkoistaa.

    • jdkss

      Syyttäkää ihan itseänne kun otatte sen halvimman, sitä saa mitä tilaa!! Espoossa on paljon hyviäkin yhtiöitä, mutta pidetään ne omina tietoina, muuten saavat likaa hommia ja eivät ehdi huoltaan.

    • huhhuh

      Piha repo on ihan onneton huoltoyhtiö. Eivät saa asioita kerralla hoidetuksi, esimerkiksi lumen auraus on mitä sattuu. Reagoivat valituksiin hitaasti, jos ollenkaan. Kesällä joku kesäduunari ajaa nurmikot miten sattuu, niin, että piha näyttää perunapellolta. En suosittele!

    • freddy

      Kyllä alkaa olemaan lopun alkua.. Varamiespalvelusta duunarit koska eivät enää muualta saa.. Työntekijän arvostus on aivan olematonta joka näkyy duunareissa ja tehdyn työn laadussa.

    • brende

      Työnantajana alaluokkainen.

    • repoa ja sekundaa

      Duunareilla alkoholiongelmaa..vinetto haisee,eikä pubin penkiltä päästä sitten apuun,vaan haistatellaan. Sitten kun ongelma on hoidettu,niin tullaan vanhalta viinalta haissen lässyttämään.. vittu mitä touhua. ei ammattiylpeyttä,ei mitään. Ei pitäs lähteä sit alalle ollenkaan tollasten repomiesten..kettuilijoita..susiakin pahempia.. repoa ja sekundaa.

    • Missä hyvä

      Muits en tiedä, mutta Piha-öRerpo on hidas ja mistään piittaamaton paja. Olemme kilpailuttamassa huoltofirmaa päästäksemme näistä eroon. Nurmikot on ajamatta, talvisin lumet on auraamatta - paitsi keväällä ne pitää siirtää pois . turhaa työtä laskutettavaksi. Oven edessä oli liki metrin korkuinen jäinen valli talvella. Vaunijen kanssa kulkevat ja vanhukset joutui kiertelemään jostain takapihan polkuja pitkin. Nytkin tuonne nurmikkoon häviäsi, jos sinne menisi makaamaan. Roskat ei häviä pihoista, käytäviä ei siivota sovitusti, .... Nämä vaatii joka asiasta erikseen sanomisen, muuten ei perse nouse penkistä.

    • Money8

      Piha-Revolla toimii yksi asia: laskutus.

    • röpöööö

      Huoltomiehillä liikaa kohteita työaikaan nähden, sovitut työt jää tekemättä.
      meillä käynyt vuoden sisään 3 eri huoltomiestä koska kuulemma edelliset lopettaneet. espoossa halvin?

    • Kyllästynyt879

      Piha-Revolla on paljon parantamisen varaa koko toiminnallaan!

    • big p

      joo repo mies kerää kehuja ai vittu et nautin!!!!!!iso P

    • ykkösduunari

      kaikenlaisia kiinteistö huoltoja niitä löytyykin kun piharepo itse olin west co hommissa jatkuvaa narinaa ja niskan hieromista ja kyttäämistä ja etenkin kun sisäduunarit kyttää ulkomiesten tekemisiä ja pomottaa.. virallista pomoa ei ole mailla halmeilla vaan joku työntekijöistä ohjaa päivän työt käyntiin ja alueita jaetaa liikaa yhdelle työntekijälle ja alueet ovat suuria ajetaan niinkun sanotusti loppuun työntekijä päivän päätteeksi saa kuunnella saarnaa jos ei ole kerenny hoitamaan kaikkia alueita tai jotain on jäänyt tekemättä,että vaikuttaa aika ihme touhulta tälläseen touhuun pitää piakkoin jonkunlaista pykälää ruveta saamaan me ollaan sentään ihmisiä eikä mitään koneita t.ykkös duunari

      • Jatkuva paine.

        Tässä ketjussa on paljon asiaakin mutta osa myös paskapuhetta. Omasta kokemuksesta voin sanoa että yrityksen johto kusettaa työntekijöitä jatkuvasti ja täysin mielivaltaisesti. Palkkohin kuuluvia lisiä ei makseta, ja jos satut huomaamaan että lisiä puuttuu, niin saat vittuilut yritysjohdolta, et todellakaan mitään pahoitteluja tai muuta asiaankuuluvaa käytöstä. Tiedän, että tämä heijastuu/vaikuttaa myös työntekijöiden asenteeseen. Yrityksen johdon pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja vastata virheistään, ei se aina voi olla työntekijän vika.


      • pihapaha
        Jatkuva paine. kirjoitti:

        Tässä ketjussa on paljon asiaakin mutta osa myös paskapuhetta. Omasta kokemuksesta voin sanoa että yrityksen johto kusettaa työntekijöitä jatkuvasti ja täysin mielivaltaisesti. Palkkohin kuuluvia lisiä ei makseta, ja jos satut huomaamaan että lisiä puuttuu, niin saat vittuilut yritysjohdolta, et todellakaan mitään pahoitteluja tai muuta asiaankuuluvaa käytöstä. Tiedän, että tämä heijastuu/vaikuttaa myös työntekijöiden asenteeseen. Yrityksen johdon pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja vastata virheistään, ei se aina voi olla työntekijän vika.

        Tämä on totta


      • pihpaha
        pihapaha kirjoitti:

        Tämä on totta

        Jos haluat firmaan töihin/ yhtiöösi huollon piharevolta niin suosittelen lämpimästi jos tykkäät firmasta missä MIKÄÄN EI TOIMI!


    • ketturepolainen1

      Piha-repo on näköjään menettänyt jonkin verran taloyhtiön huoltosopimuksia kiinteistönhuolto samille ainakin leppävaarassa muusta alueesta en tiedä

      • näin siinä käy

        Tällä tavalla se tulee pää vetävän käteen pikkuhiljaa, ei muuta kuin jatkakaa samalla työntekijöiden kyykytyslinjalla, niin kohta saa pomot ottaa itse lapion käteen.


    • Pirazzz

      Duunarin aiheuttamat vahingot piha repo vähentää palkasta. Alkaa oleen niin kusetuksen huippu lafka että huhhuh.

    • romupatonki

      Villit huhut kentältä kertovat, että Lassila&Tikanoja olisi ostamassa piha-repoa.. Tiedä sitten pitääkö paikkaansa.

    • big2

      rewest oy on sit piha repo et tiedoksi kaikille!!!!

      • kello käy

        Paska-aines on pääosin ulostettu nyt pihalle, toimiston porukka vielä siivoamatta eli vielä töitä riittää.


      • kim jong REPO
        kello käy kirjoitti:

        Paska-aines on pääosin ulostettu nyt pihalle, toimiston porukka vielä siivoamatta eli vielä töitä riittää.

        toivon ettet tarkoita työtekijöitänne!!!!!!


    • REWA REST

      HIRVEE PAIKKA OLLA TÖISSÄ!!!!ONNEKSI PÄÄSIN POIS!!!!PUOLET LOMARAHOISTA JÄI SAAMATTA LIITTO HOITAA!!!

    • hall.pj

      West-Co hoiti hommat hyvin, eikä laskuttanut turhasta. Kun Piharepo osti Westcon, niin pian kaikki alkoi mennä päin ^^^vettiä. Lopulta oli pakko irtisanoa sopimus.

    • Repolaisia

      Ihan ammattitaidottomia repolaisia. Eivät osaa edes lamppuja vaihtaa, puhumattakaan ihan yksinkertaisista lukkojen ja ovenkäyntien huoltamisesta. Lumitöitä ei osata tehdä tai tehdään joskus päivien päästä. Lehtipuhaltimilla pölyyttävät. Laskuttavat kaikista ja tosi kalliit kuukausimaksut. Sillä rahalla ja palkkaamalla Te-keskuksen tukityöllistetyn töihin josta saa lähes 60 % tukea palkkakuluihin. Saisi kokopäiväpalkkaisen työntekijän. Oven avaukset voivat hoitaa vartiointiliikkeet, ehkä halvemmalla.

    • kone3

      Paska-aines vielä toimiston sisällä, ulostus hyvin pian.

      • arvonherra

        L&T ja Rtk tehneet huhujen mukaan kilpailevat ostotarjoukset rewestistä.


      • Pois päässyt
        arvonherra kirjoitti:

        L&T ja Rtk tehneet huhujen mukaan kilpailevat ostotarjoukset rewestistä.

        Tähän lafkaan EI kannata mennä töihin. Mikään EI toimi.


      • sisäpiiritieto
        arvonherra kirjoitti:

        L&T ja Rtk tehneet huhujen mukaan kilpailevat ostotarjoukset rewestistä.

        Rewest on tehnyt tarjouksen ISS:stä.


      • Valittava-asukas
        sisäpiiritieto kirjoitti:

        Rewest on tehnyt tarjouksen ISS:stä.

        Toivottavasti muutoksia tulee tapahtumaan jos ISS liittyy moiseen juttuun mukaan!


      • eiissii
        Valittava-asukas kirjoitti:

        Toivottavasti muutoksia tulee tapahtumaan jos ISS liittyy moiseen juttuun mukaan!

        Työt ainakin jää tekemättä


      • Huoltomiesssss
        Valittava-asukas kirjoitti:

        Toivottavasti muutoksia tulee tapahtumaan jos ISS liittyy moiseen juttuun mukaan!

        Mitähän siitä tulisi jos nuo yhdistyisi :) Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.


    • hah hah.

      Piha-homo

      • abcABCabc

        Huonoja on huono on myös talo-pilotit joka käyttää turkkilaista työvoimaa ja opiskelijoita jotka suhtautuu ylimielisestä ja vähättelevästi asiakkaisiin.


      • avarakatseinen1

        Olipas tosi "fiksu" heitto juntilta Piha-Heterolta.


    • h.p espoo

      rewest:in työntekijät vaihtuvat jatkuvasti....joka viikko uusi työntekijä nojailee lapioon ei kuulu sopimukseen periaatteella..nooh tämä vuosi mennään rewest:illä ja sit vaihtuu...onse pe..ele kun ei saa rahalle vastinetta ja ihmisiltä puuttuu maalaisjärki!!!toimistolle on ihan turha soitella mitään varsinkaan jos erehtyy omistaja rouva revolta kyselemään mitään!!unohtakaa koko REWEST!!!!!!!

    • dnmknkdsndkdkdsk
      • Kualeppi

        On tosi surkeata jos näin ovat asiat.

        Vanhana zilkkuna, ihmettelen että eikö mitään ammattiylpeyttä ole kellään.

        Nykyisissä taloyhtiömuodoissa myös ihmetyttää se, että täällä täytyy riekkua
        sen sijaan että vaikuttaisi siellä missä ääni kantaa; taloyhtiön hallituksessa.
        Jotain tässä nyt on pielessä.

        Onko se sitten niin että nuoripari ja yksiö, ei voi vaikuttaa mitenkään esim. 20-30-40-vuotta taloyhtiössä asuneeseen kunnianarvoisaan pariskuntaan ja heidän ja kaltaistensa, valitsemisiin.

        Ja sitten kun se teräsmummeli tai -pappeli menee ja kuolee pois, niin koko taloyhtiö on kaaoksen vallassa.

        Pitäisi kuunnella myös niitä nuorempia ihmisiä, mutta kyllä niiden nuortenkin
        pitäisi jaksaa aivan tosissaan, mennä ja miettiä joka hemm. nippeliä mitä taloyhtiöön hommataan.

        Aivan turhaa täällä protestoida, jos Huoltofirma onkin väärin perustein (yleensä halvin hinta) valittu.

        Mutta ei se hintakaan ole aina Laadun tae.

        Ei työnantajana niinkuin ei näköjään työntekijänäkään.

        Minun töistä ei tullut huomautuksia juurikaan, talkkarina ollessa, mutta voisin sanoa että vihdoin pääsin eläkkeelle.

        Minulla oli myös kokopäivätyö, jota kukaan taloyhtiössä ei tuntunut koskaan muistavan, olinhan taloyhtiölle vain kuluerä.

        Mutta silti muistan lämmöllä vuosikymmeniä talon asukkaitten kanssa kasvamiamme aikoja; olimmehan nuoria silloin kun taloon muutettiin ja
        lapsiakin siunaantui.

        Miksi tämä on nykyään niin erilaista - eivätkö ihmiset osaa olla keskenään
        ja tulla toimeen ?

        Isot firmat taitavat vain yrittää maksimoida voittoja, unohtaen tilaajat eli ihmiset.

        Tässä saattaisi olla saumaa nuorille jotka eivät sylje työtä.

        Mutta kyllä "vanhojakin" tulee nuorten miettiä; yksi iso työkone maksaa 50.000,- , pienet työkoneet 20.000,-. / kpl.

        Suhteuttakaa nuoret mopoon; hintaa.

        Mopo on hupikone, mutta näillä kalliimmilla pitäisi maksaa se mopo.

        Ei taloyhtiöiden rutiineja ja jatkuvien ongelmien vyyhteä, hoideta tukityöllistetyillä. Kyllä siellä täytyy olla asialle omistautuneita ihmisiä.


        Parempaa Uutta Vuotta kaikille !

        T. Kaaleppi


    • Törkeitä!!

      Rewestin huoltomies käy toteamassa vian ja sama huoltomies tulee tekemään korjaustoimenpiteitä oman firmansa nimiin. Piiri pieni pyörii! Toiminta on tosi törkeää ja ala arvoista!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      273
      2843
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      19
      1036
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe