AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / EGANTTI

EGANTTI

7 Vastausta 3 203 Lukukertaa
Miten toi Egantti oikein pelittää vei yli viikko sitten hakemuksen ja vieläkään ei ole vastausta kuulunut... Ja se "akka" siel toimistossa kattelee vaan nenänvartta pitkin kun siel käy... Savontie talot on tyhjinä ja silti niihin ei näköjään pääse vaikka on muuten asiat kunnossa...

Kellään kokemuksia???

Outoa

Eganttihan ilmoittelee ihan Warkauden Lehden ilmoituspalstalla, että vapaita asuntoja olisi tarjolla. Siinä oli muistaakseni ihan 3 eri osoitetta...hmm..onkohan ne talot kokonaan tyhjinä!?
Kannattanee kilpailuttaa kaupungin ja Egantin asuntojen vuokrat...kumpikohan on halvempi?

Yksityisten asuntojen vuokrataso kanssa ihmetyttää. Miksi kukaan muuttaa niihin, kun luulisi että kaupungillakin on asuntoja tarjolla, ja omien kokemusten mukaan huomattavsti halvemmalla.

ai halpako

Niin alussa ne on halpoja, mutta kun joka vuosi nostetaan vuokra niin kohta on samat hinnat kun yksityisillä.

Jep

Egantin toiminta on erittäin huonoa. Huoltomiehet eivät tee hommian, vaikka kuinka kauan yrittää saada heitä asiaa tarkistamaan. Vanhempien Egantin talojen kunto ei ilmeisesti kiinnosta. Asiakaspalvelu on p:stä.

Varkauden vuokrataloillakaan ei ole tarjota ainuttakaan kolmiota ja jonotkin on kuulema hyvin hyvin pitkät. Täytyy siis etsiä yksityisiltä asuntoja. Vuokrat on kyllä aivan päätä huimaavat, eikä asuntojen kunto hintaan nähden mikään hyvä. Seurakunnalla olevien asuntojen neliövuokra on 9,2€. Näin täällä.

joo

jatkuu vielä tänäkin päivänä. Kyllä on kummallista touhua, en kyllä ymmärrä, että miksi niitä asuntoja pitää ilmoitella kun sitten ei mihinkään kysymykseen vastata. Ja s-posti osoitteen voisivat poistaa ilmoituksestaan; ilmeisesti sitä ei osata käyttää....

Käväises

Wartalo:n sivuilta vapaat asunnot. 8 kolmiota näkyy olevan tälläkin hetkellä vapaana.

vapautumassa mulla

Ihan tossa syyskuun alussa, asun warkauden vuokrataloilla, on siisti kolmio, jos kiinnostaa niin voin kertoo lisää, sp on mulle: loopcrazy@msn.com

Etsivä löytää

Riippuu kämpästä tuo hinta. Asun yksityisellä hintaan johon joutuisin luopumaan kahdesta makkarista mikäli haluaisin vaihtaa kaupungin saman hintaiseen asuntoon.
 /   /  /  / EGANTTI

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta