AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  /  / Miten estän ei toivotut viestit! (Kolumbus-liittymä)

Miten estän ei toivotut viestit! (Kolumbus-liittymä)

0 Vastausta 242 Lukukertaa
Laitanpa tämän vielä tännekin kun meni ensin tuonne "muut liittymät" kohtaan.

Laitoin pöljyyksissäni alla olevalle sivulle puhelinnumeroni jotta saisin sieltä soittoääniä ym. tarvittaessa ja ajattelin että perun jäsenyyteni kun en tuota palvelua tarvitse.

Mutta bvaikka olen laittanut tuonne, numeroon 179111 useita heidän ohjeensa mukaisia "STOP" jäsenyyden perumistekstiviestejä niin sieltä tulee viestejä edelleen puhelimeeni, nissä sanotaan että tilaamani mobiilisisältö on jo tulossa vaikka en ole tilannut sieltä mitään! Olen myös laittanut sähköpostia tuohon heidän sivullaan olevaan osoitteeseen mutta ei mitään apua ja viestejä vain tulee. Heillä ei ole mitään muita yhteystietoja tai palvelunumeroita joista asiaa voisi yrittää selvittää. Vaikuttaa huijaustouhulta tuo MAGICMOB! Varokaa sitä.

En tiedä minkälainen puhelinlasku on tulossa koska nuo sisällöt ovat maksullisia, vaikka ainoastaan yhden soittoäänen olen sieltä ladannut kännykkääni.

En tunne tätä tekniikkaa oikein, mutta viestit ovat normaaleja tekstiviestejä joissa ilmoitetaan että "tilaamasi mobiilisisältö on jo tulossa" ja sitten sellainen maapallon kuva jonka valitsemalla joutuu tuonne magicmobin lataushärdeliin.

Osaako joku auttaa? Miten saan estettyä tuolta tulevan moskan, olen kysynyt Kolumbukselta ja siellä sanottiin että selvitä asia palveluntarjoajan kanssa, selvittäisin kyllä mutta kun en saa sinne yhteyttä?

Onko ainoa keino vaihtaa numeroa? Alkaa ottaa todella päähän!

http://fi.magicmob.com/index.cfm?action=free_wallpaper&wallpick=168568
 /   /  /  /  /  /  / Miten estän ei toivotut viestit! (Kolumbus-liittymä)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta