AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Hydraulisylinteri

5 Vastausta 10 868 Lukukertaa
Mikä firma myy maan halvimmat sylinterit?

Jos pelkkä halpuus ratkaisee

Halpatavarataloista saa vinkuintialaisia parin tonnin "hallinostureita" niin halvalla, ettei niistä irrotetun kokoista hydraulisylinteriä taatusti saa (uutena) mistään koko roskan hinnalla!

Jos ostat, niin älä tule ainakaan minulle valittamaan laadusta.

kaikkea löytyy

Koski TLstä löytyy Kymppitaito joka tekee monen kokosta sylinteriä eikä ole hinnalla pilattu ja toimittaa vaikka matkahuollon kautta perille sillä on jokin sisaryhtiö pääkaupunkiseudulla ite oon hakenut monta sylinteriä sieltä ja hyvin pelaa

täältä

www.hydro-key.fi
myy muistaakseni mm.espanjalaista sylinteriä... kone viestissä ainakin on mainos ja taulukko kaksitoimisista perus sylintereistä. Ite ostin hydrauli halkojaan ja on kestäny... mielestäni hinnat on ainakin noissa sylintereissä kilpailukykyiset.
Ravaltsulta kannattaa hakea. Tekevät tarvittavien mittojen mukaan edullisesti sylinterin kuin sylinterin. Matkahuollon kautta tulee yleensä päivä tilauksesta. Tarvittaes myös korjaa puoli-ilmatteeks!
Itse hain Agropointilta, joka teettää sylinterit samalla paikkakunnalla(Eurajoella) sijaitsevalla metallipajalla, eli on myös made in finland. On toiminut moitteetta, enkä sen halvempiin sylintereihin ole kyllä törmännyt!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta