AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Säästäkää joulukortit tähän!

Säästäkää joulukortit tähän!

9 Vastausta 2 347 Lukukertaa
Olin tupsahtaa pyllylleni ihastuksesta nähdessäni nämä sivut. Aivan mahtavia!! Mistä ne jotkut keksivät ihania ideoita?

http://www.leiviska.net/index.html

Olen

Olen kanssa käynyt aikaisemmin ko. sivuilla. Kaikkea kivaa sitä keksitään, itse tuntee olevansa joskus rajoittunut, eli ei osaa antaa mielikuvituksen lentää.

iSO Kiitos

Olipa ihanaa kun joku muistaa muistuttaa just näistä 'ajankohtasista' jutuista!

kiitti vinkistä

Tosi suuri kiitos aivan mielettömän kivasta sivustosta! En olisi tuonne ehkä osannut eksyä omin neuvoin!

Mainioita

Hienoja teoksia ovat. Itse jäin vähän tämmösenä poropeukalona miettimään, että voivatko nuo korttien reiät olla tosiaan ompelukoneella tehty, kun olivat niin siistejä? Kuvittelisin, että ompelukoneen neulan jäljiltä virkkuukoukun ja langan kanssa survominen jättäisi epäsiistimpää jälkeä ja varmaan siinä kortitkin taittuisivat. Onko tuo siis mahdollista (En kylläkään haluaisi kyseenalaistaa alkuperäisen tekijän ohjeita, mutta kun poropeukalo olen)? Myöskin tuo korttien virkkaaminen yhteen on minulle outoa, vaikka perussilmukat taidankin. Osaisiko joku neuvoa tarkemmin, miten tuo tapahtuu?

Kortit virkataa ympäri

Kaikissa ohjeissa ei tuota mainintaa erikseen ole ja yleisohjeistakin jäänyt uupumaan ohje. Mutta kuitenkin, virkataan yhteen ja neulalla ommellaan yhteen kuten esim. yhdisteltäessä villapaidan osia.

Hei vaan

Kauniita ja käyttökelpoisia.Mutta ei ihan uusi keksintö jo silloin kun kävin kansakoulua 50-luvulla meille opetettiin koulussa tekemään noita korttitaloja ym.

Harvoin jos koskaan

Ei varmaan ollutkaan 'uutena' edes ajateltu esittääkkään. Idea lienee yhtä vanha kuin paperi ja pahvi ylipäänsään. Ennen kun paperi ja pahvi olivat vielä arvotavaraa kaikki käytettiin ja käsitettä 'jätepaperi' ei edes ollut. Esimerkiksi hyvin vanhojen kirjojen kansista saatetaan aina sillointällöin löytää vielävanhempia tekstejä jotka on siis uusiokäytetty uusien kirjojen sidonnassa.

Mielestäni tässä nimenomaisessa ideassa juju on juuri siinä että niitä on todellakin tehty ties kuinka ja kauan.

Niistä korttijutuista...

Kiva, kun tykkäätte ohjeista. Joku huomautti, ettei idea ole uusi- ei olekaan. Sehän lukee jo aloitussivulla. Vanhasta kehiteltyä vaan. Toinen henkilö epäili reikien alkuperää ja että kortti kärsii virkatessa. Jos on riittävän pieni koukku, niin ei kärsi. Ja kyllä minä tein ne reiät ompelukoneella.Neulan koko 90.

kortit

lapsellista puuhaa
 /   /  /  / Säästäkää joulukortit tähän!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta