AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Auttakaa, sairas kani!

Auttakaa, sairas kani!

4 Vastausta 457 Lukukertaa
Kanillani(7-vuotias) on ilmeisesti ummetusta, kun se ei viime yönä eikä tänään päivällä ole papanoinut... On juonut vettä ja syönyt muutaman salaatinlehden... Täälä on puhuttu, että pitäisi antaa mm. parafiiniöljyä hoidoksi, mutta tuola
http://ethesis.helsinki.fi/julkaisut/ela/sarjat/oppimateriaalia/2/eksootti.pdf sanotaan että parafiiniöljyä pitäisi antaa vain jos eläinlääkäri niin määrää.

Viime viikolla kanillani puolestaan oli ripulia, mutta sitten palautui ennalleen, mutta nyt tämä.

En ole tehnyt mitään ruokamuutoksia. Voiko johtua siitä, kun kani yhtäkkiä viime viikolla rupesi kauheasti syömään kirjoja hyllystä.(nyt kirjat onmotettupois, eikä kani pääse niihin enää käsiksi).

nyt

kani papanoi, mutta sellasta löysää eli nyt vaikuttais et taas on vähän ripulia, mutta en tiedä miten hoitaisin, kun onko se nyt ripulia vai ummetusta...

Jaa-a?

Jos kerran tavaraa tulee, niin ehkä olisi parempi nyt pysyä heinä-vesilinjalla? Pidä huoli että kani saa nestettä, anna vaikka ananasmehua, jos sattuisi olemaan karvatukos, niin auttaa siihen. Kuvalle vieminen on oikeastaan ainoa tapa selvittää onko tukkoa. Lääkärille voit myös soittaa ja kysyä neuvoa.

Käy täällä:

http://protu.it.helsinki.fi/sonja/kani/sairaudet.shtml

Saahan kanisi tarpeeksi liikuntaa..??
 /   /  /  / Auttakaa, sairas kani!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta