AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / sormetus

sormetus

47 Vastausta 11 180 Lukukertaa
en ole ikinä saanut kunnolla sormia sisääni ja se sattuu kamalasti että menee yhestä sormesta ½ senttiä...tarkottaako se et kenenkään kalu ei voi mahtuu sinne??! eikai? oon 14.asiallisia vastauksia kiitos :)

Hei vain! :)

Moi!!! Itselläni menee 3 sormea sisään, joskus vähän sattuu, muttei paljoa. Ja kokemuksesta voin sanoa, (riippuu kalun koosta), se tulee sattumaan sinulla, jos et totuta itseäsi siihen kipuun. Suosittelisin, että kivusta huolimatta, aina vähän enemmän ja enemmän työntäisit sormiasi. Pikkuhiljaa alkaa pillusikin "venyä" sillä lailla että kalukin mahtuu. Mutta muista ettet vain liikaa kerralla sormiasi työnnä ettei ala verta vuotaan tms. Kyllä se siitä! :)

mitä voisi

mitä voisi käyttää liukastus aineena?

No tuota

Välttämättä et edes tarvitse jos kiihotat itseäsi paljon ns. "g-pistettä" hieroen. Kyllä silloin "pillumehu" käy hyvästä liukastus aineesta. Ja kyllähän niitä voiteita myydäänkin, että sikäli.

juu

minkä ikänen sä muuten oot? ja onko sun mielestä 14 wee liian nuori seksiin? haluan sitä todella kyllä.

lisäys vielä

Niin, olen pian 14 vuotta.

Jaa G-pistettä

Taitaa nyt mennä G-piste ja klitoris sekaisin. G-pisteeseen ei edes pääse käsiksi, jos ei saa sormia sisälle. Se katsos sijaitsee emättimen "katossa" pari senttiä aukon sisäpuolella (yksilöllistä). Klitoris eli häpykieli taas löytyy siitä sisempien häpyhuulien yhtymäkohdasta pimpin yläosasta.

Oi voi

Jeap! Kyllä tiedän sen. Sanoinko että siihen pääsisi kunnolla käsiksi? En. Sen päältä voi hieroa, tarkoitin tätä jos et edellisestä viestistäni tajunnut.

Jaa

Mitenköhän sitä g-pistettä oikein hierotaan päältä, jos se kerran on siellä sisällä. Siksi toisekseen g-pistettä ei edes voi löytää ilman voimakasta kiihoitustilaa, joka yleensä syntyy klitorisstimulaation avulla. On siis vähintään outoa ajatella hankkivansa kiihoitustilan hieromalla sellaista kudosaluetta, jota ei edes löydä ilman kiihoittumista. Mutta muuten olit kyllä ihan oikeassa, g-piste pitää vain korvata klitoriksella.

aijjaa

No näymmä olen käsittänyt asian sitten väärin. Mutta kiitos uudesta infosta, klitorista kai tarkotin siinä tapauksessa sitten.

Onko se noin löysä!

Joko se on noin löysä!

...

2 sormea yleisesti ottaen mahtuu kun kiihottuu. löysä? I don't think so :DDDDDd
hei kun kukaa ei oo kertonnu mulle näist asoist nii kertoisitko et meneekö sormetuksest neitsyys ku eiks se oo se ku se joku kalvo puhkee/repee??

Liukkaria

Liukkaria enemmän ja niinkuin edellinen neuvoja sanoi, aina vain venyttele vähän kerrallaan.

se ei

se ei vain onnistu..nyyh *itkee* ja kohta ois eka kerta eessä <:

jaaha.

sä oot vasta 14? kuule toi sun alapään ahtaus ei ole mikään ongelma, vaan toi ainoastaan tarkottaa sitä että sun keho ei oo valmis yhdyntään. sä kasvat vielä, etkä kyllä oo vielä valmis seksiin.

odottaisit vielä

Kyllä mä tyytyisin omaan käteen ainakin vuoden vielä. Kaksi sormea pitäisi mahtua, ettei sattuisi kamalasti, vaikka aika yleistähän on, että sittenkin sattuu ja tulee verta. Ei se varsinaisesti haittaa, mutta nautit paljon enemmän jos jaksat odottaa. Kasvat vielä ja kroppa ja ehkä ajatuksetkin muuttuu sen myötä. Suurin osa alle 15-vuotiaina seksin aloittavista tytöistä katuu sitä jälkeenpäin.

fffffffffffffff

Paitsi minä :D

En kadu

Olen iloinen että aloitin 14 vuotiaana seksielämän. En kadu :DDDDDD

kiitos:)

kiitos kaikille vastanneille,olipas tullut paljon vastausksia :DDD ja niille jotka sanoivat että odota viel' niin en aio odottaa <x oon valmis jo,eiköhän se jotenki onnistu,onko teidän mielestänne kondomi ekalla kerralla riittävä ehkäisy?

...

On se riittävä ehkäisykeino!

On.

Kyllä riittää ehkäisyksi. :)

ei ole 100% varma.

eli on mahdollisuus tulla raskaaksi tai saada sukupuolitauti.

Riittää

Eiköhän se kondomi riitä. Kannattaa treenaa sen pukemista ennen tositilannetta. :) Enkä tarkota tuomita ketään kun en tunne, pitäkää kivaa.

Säännöllisesti tarvittuna kondomit mielletään usein kalleiks ja hankaliks käyttää, jolloin kannattaa käydä kyselemässä esim e-pillereitä.

Kerro jo :)

No kerro nyt sit kuitenkin onnistuko se ;)

jes

olin todella kiihottunut ja kun työnsin yhden sormen niin se menikin aivan helposti,sitten työnsin 2 niin sattu vähän mutta meni!! että oon onnellinen!! :) eikä nyt enää eka kerta ees jännitä :) kohta pelkään jo että onko minulla löysä?! eikai?

kyllä

kullä se varmaan löysä on.jätkäs haluaa varmaan jonkun kiree pillusemman likan.älä työntele niitä sormia sinne pilluun.

en ole ikäissäni

Itse itseäni sormettanut muutakun hieromalla klitorista ennen kuin neitsyyden menetin. Tietenkin se alussa voi kirpasta, mutta eloon jää ja nauttia voi vaikei ehkä ekalla kerralla. Elä huolehdi noista sormijutuista. Kyllä mahtuu.

Eipäs hätäillä

No se tiukkuus on siinä just sitä varten, ettei kaikki tuu heti sisään. Muutoin olis kaikki 14 kesäset aborttijonossa jossain sairaalassa. Kun aikaa kuluu tarpeeksi (lue: olet riittävän vanha), niin ongelmaa ei ole.

Heij!

olen tässä poikana...mutta vastaan näin et sinun pitää jotenkin rentoutua nii sitten sormet löytää perille... ;) antoisia hetkiä...
Juu mult menee jo yks kokonainen sormi. Mut toista en saa menee vaikka kuinka työnnän. Oon alle 14 mut oikeeta ikää ei kukaan saa tietää :>
mullapa menee 3 sormea, vaikka olen myös vasta 12 :D mietippä miltä se tuntuu.
salapimppi oot varmaa 12 v ja tää on vuadelta 2005
mä en uskalla antaa pojan sormittaa mua... oikeest.... sattuuks se iha hirveesti? oon koht 16v ja neitsytki viel.. pittääk alottaa sillee et tungee itte ensi omia sormiaan sinne?:)
olen kokenut naisten sormittaja!
riippuuhan se siit asennostaki, et mite se sormi menee? mul tekee kans tietyis asennois iha heti kauheen kipeet, mut oikees asennos.. (;
Ite oon ny 15. 14-vuotiaana kans aloin sormittaa ja aluks sattu iha vitusti , yks sormi ei menny ku puolee välii. Mut sit vähitelle ku työns nii kyl meni ja ny menee kaks sormee justii ja justii. Jos on tarpeeks märkänä nii menee iha helposti. Ite en käytä mitää liukkarii , ku tuun aina nii märäks et se riittää :p
Sometuksesta haaveileva.
Ensiksi on hyvä että on paikka missä voit olla yksin,
kun voit olla varma että kukaan ei yllätä sillon on myös hepompi rentoutua.

On tärkeää että olo on rento ja turvallinen, myös riittävä kosteus on tärkeää. kun kosteutta on riittävästi sormet liikkuu helposti eikä limakavoihin tule hankautumia, jos luontainen kosteus ei riitä voii käyttää lisänä perus ruokaöljyä. turvallinen olo ja rentoutuminen rentouttaa myös lantiopohjan lihaksia.

aluksi on hyvä kokeilla vain yhtä sormea työntää hitaasti vähitellen ja sitä voii kokeilla liikutella edestakastin jne, voit myös lisätä sormien määrää mielesi mukaan. itsetyydytyksessä kun muistaa kun sinusta tuntuu hyvälle se on myös hyvä limakavoille.
Neuvoa antava:
Kiitti ohjeista. Sitte haluisin kysyy viel parii juttuu: Miksen tuu yhtää märäks vaikka hieron klitorista?? Ongelma? Ja sit, oon neitsyt horoskoopilta, liittyykö se mitenkää neitsyyteen, ja mitä se neitsyys itse asiassa tarkottaa?? ^.^ >.<
Jos köytät E-pillereitä ne voii olla syynä ettet kostu. Tai jännität liikaa, yritä rentoutua.
käytä liukuvoidetta hieromiseen, sillon huomaat ettei ole mitään jännitettävää ja alat kostumaan.
En käytä minkäänlaisia E-pillereitä tai muutakaan... taitaa se jännitys olla....;)
tiina--5.12.2005
Heh.....Se pn venyvä käsite.tuo pillu !! Kertovat,että se joutuu venymään yli parikytsenttii synnyttäessä....... Mut onhan se hienoo,että on kireetä lihaa tarjolla
Alotin sormituksen kun olin 12. Aluks sormi ei mennyt ollenkaan sisään. Löysin onneksi liukkaria ja käytin sitä. Helpotti suuresti, meni sormet kevyesti sisään. Laitat vaan jalat leveälle rauhallisessa paikassa (et todellakaan halua että joku tulee sisään kun jalat leveällä sormetat, kokemusta on). Kerran luulin että olin yksin kotona kun yhtäkkiä isoveli tulee huoneeseen kesken sormetuksen, saatana että hävetti.
Kiitti tosi paljon! Pitääpä mennä... tuli hommia....;);)
Blaah blaah et oo valmis seksiin blaah..... No tietenkin sä saat harrastaa seksiä eikä kukaan sua kiellä mut muista käyttää esim. e pillereitä tai kondomeita. Hyvähän se on ku oppii harrastamaan jo tossa iässä :). En edes itse ymmärrä et mitä se "et ole valmis" tarkottaa. Ei siinä mitään pahaa tapahu jos harrastaa. Se on just hyvä juttu!
turhaan te enää apua annatte. tää muija on jo yli kahdenkymmenen
ei muutaku muna heti sisään siinä mitää sormilla tarvii totutella. jos ei muna tahdo mennä niin runnoo väkisin kyllä se siitä sit. Aluksi voi sattua, mutta niin pitääkin
 /   /  / sormetus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta