AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Mistä aitaverkkoa???

Mistä aitaverkkoa???

13 Vastausta 23 529 Lukukertaa
Mistähän saisi kohtuu hintaista aitaverkkoa joka soveltuisi seisojan tarhaan. Eli noin 2metriä korkeaa. Missähän hinnoissa tuollaiset verkot liikkuvat? Neliö? metri? paljonko?

Soita rautakauppaan

Aita kannattaa kaivaa syvään, jottei koira kaiva tietään alakautta ulos ja yläreunat voi kaartaa vähän sisäänpäin. Käsiteltyä puuta tai teräsputkia tukipuiksi. Mittaa koko ja kysy tarjous. Koirankoppi/ suoja on hyvä laittaa samaan tilann.

Eläinverkkoa

Myyvät rautakaupat muistaakseni 20 metrin rullissa. Se on kaksi metriä korkeaa ja alareunasta tiheämpää.

me ostetiin

hinta olla 150e ja 20m verkkoa.juuri tuon korkuista.

kallis

Olen joutunut pariinkin otteeseen ostamaan koiraverkkoa; korkeus 2m ja rullassa tavaraa 20m. Aina kaikkein kallein paikka on ollut Carlson. Sieltä ei verkkoja kannata hommailla. Vertailun vuoksi. puolitoista vuotta sitten kysyin tarjoushinnat kolmesta paikasta. Starkki halvin 73e/rulla, Carlson kallein 120e/rulla. Siitä voi sitten laskea, mistä se kannatti hakea, kun sitä tarvittiin kaikkiaan 8 rullaa.

pikku vinkki

Minä tein koiratarhan noin 5 vuotta sitten,käytin
aitana ohutta betooni raudoitus verkkoa,ajokoira
on ihan hyvin siellä sisällä viihtynyt.

Kesä käytössä.

Kannattaa vielä miettiä sitä verkon yläreunaa-tekisikö sittenkin katon verkosta.Tai muuten miettisi sitä yläreunaa.

Susi alueella susi hyppää kyllä kevyesti kaksi metrisen verkon sisäpuolelle koirasi luokse.Koska sen myös tiettävästi tekee suomenajokoirakin ihan helposti.

On kaksi tapausta tästä tiedossani.Ensimmäisessä suomenajokoira oli hypännyt sisälle aitaukseen, hyvin oli päässyt yli kun oli hyvä syy, sieltä sulhanen oli aamulla löytynyt juoksuisen nartun kaverina.

Vastaavasti kerran meille juoksi ajokoira joka oli karannut kaksi metrisestä tarhastaan kiivennyt vain yli ja lähtenyt karkureissuillensa.

Muilla on varmasti lisää näitä juttuja.

no joo

onhan näitä juttuja. mutta pääosin koirat kyllä pysyy parimetrisessä tarhassa ja ylimääräset taas sen tarhan toisella puolella. susien kanssa kyllä saa olla varuillaan.

Kesäkäytössä

Ei mikään juttu vaan totinen tosi.Oli meinaan vitsit vähissä omistajalla sillä narttu tuli kantavaksi,kallis juttu ihan euroina ei niitä sekarotuisia halua. Kyllä ne keinot keksivät koiratkin.Meillä isäni laittoi keväällä juoksevan pystykorva nartun heinälatoon yöksi se ei päässyt itse sieltä ulos,mutta yllätys aamulla siellä oli kaverina naapurin uros pystykorva sekin. Kolmen kilometrin päästä oli tullut sulhanen ja kömpinyt puolentoista metrin korkeudelta jossa oli hiukan isompi rako hirsien välissä sieltä ujuttautunut.

niin

saa siitä katonkin tehdä betooniverkosta nimitäin.

toinen vinkki

samalla systeemillä ku edellä mainitulla.

Mutta voi laittaa minkin verkkoa häkin ympärille häkin alaosaan. Se vahvistaa häkkiä paremmin, varsinki jos laittaa sinne seisojan.

Meillä kun oma seisoja pyrkii pääsemään joka häkistä ja narusta irti nii toi on pitäny sen aisoissa, eipähä pääse alitte.

Minkinverkkoa

Se on tosi huvä konsti kun kaivaa maan alle 0,5 metrisen minkinverkon aitaa vasten. Aina kun koira kaivaa aidanviertä se törmää verkkoon.
Itse sain verkkoa kun purin vanhoja minkin kasvatushäkkejä. 0€työ

Ihan OK aita

Googleta Rautarantala ja Farmerfence light

Tee myös katto verkosta, niin ei tarvitse huolehtia, että susi yläkautta tulee sisälle tai koira samaa reittiä pihalle.
Tuolta löytyy 50m rulla 2m korkeata aitaa 95e rulla:http://interbauen.fi/aitaverkko-50m-elaeinverkko-zn-150xmuuttuva-2-0-mm.html
 /   /  /  / Mistä aitaverkkoa???

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta