AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Eroamisen vaikeus

Eroamisen vaikeus

1 Vastausta 1 080 Lukukertaa
Haluaisin erota miehestäni, jonka kanssa olemme asuneet yhdessä puolitoista vuotta, seurusteltu pari-kolme vuotta. Tiedän, että hän rakastaa minua paljon, enkä tahtoisi loukata häntä pahasti. Hän on kiltti ja hyväntahtoinen ja helposti toisten hyväksikäytettävissä. Olen huolissani kuinka hän pärjää yksin, rahankäyttö on huoletonta ja alkon ovikin käy aina ennen vapaapäivää. Rakastan häntä mutta emme vain voi enää jatkaa yhdessä. Perhettä hän ei halua perustaa, enkä lapsilleni kyllä niin usein krapulaista isää haluaisikaan. Tulevaisuuden suunnitelmia hänellä ei ole.
En tiedä milloin olisi sopiva aika ottaa asia puheeksi. Yhteisiä lahjojakin meille on jo paljon tulossa. Odotanko joulun yli?

tiedä

neuvoa. Sinun pitää kyllä miettiä mitä sinä elämältä haluat. Jos haluat lapsia ja nykyinen kaveris ei niin eihän siinä ole kahta puhetta mitä pitäs tehdä. Jos vielä käyttää runsaasti alkoholiakin niin hyvin joutuin ero vireille. Itse asuin alkoholisitin kanssa, mutta erosin koska en halunnut lapseni näkevän isäänsä joka viikoloppu krapulaisena ja humalaisena. En tiedä tuosta joulun yli odottamisesta, mutta ehkä se olisi parempi niin. Kaikesta huolimatta oikein mukavaa joulun odotusta!
 /   /  / Eroamisen vaikeus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
26 v. P-Karjala
25 v. Uusimaa
40 v. Uusimaa
42 v. Kymenlaakso
47 v. K-Suomi
40 v. E-Savo

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta