AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / Auto Kivitila myytiin

Auto Kivitila myytiin

20 Vastausta 8 406 Lukukertaa
niin siinä sitten kävi, kun nimitteli asiakasta mulkuksi.

maine kasvoi

Julkisuus lisää tunnettavuutta. Taisi nostaa myös kauppahintaa. Julkisuudessahan tärkeintä on, että nimi on kirjoitettu oikein, asialla ei ole niin väliä.

Kai sinne nyt tulee

katolle!

Hyvä asko

näet siis asiassa hauskan puolen!Loistavaa huumoria!?!Ilmeisesti ei bisnes ole sinulle tuttua?

Hyväntekeväisyyttä

Nimittäin nyt ford-ikeen alla painiskeleville tarjoutuu mahdollisuus ostaa siitä vanhasta tutusta mulkkupaikasta ihan oikeita autoja.

ford myynti

Pirkanmaalla ja muuallakin tuon kaupan myötä.
Eikä se kasvu ole pelkästään Pösöltä pois.
Nyt kun S ryhmälästen ei ole pakko ostaa PÖSILÖITÄ osa ostaa Fordin jne.
Eikös Pösöjä oo alle 50% ford kannasta vaikka
surkeena pidetty myyjä on markkinointia koittanut hoitaa.Mieti sitä.

Fordiahan myy nyt myös

kilpailu kiristyy?

Liekö

Lieköhän Fordin tehtaalta tullut vähän noottia tuosta nimittely-tempusta ja sitä kautta olisivat oikeudet lähteneet. Suututti itseänikin sen verran tuo tapahtuma, että laitoin siitä Fordin kyselyyn suorasukaisen kertomuksen tehtaan konttoriin, vaikken lähelläkään Tamperetta asu. Olin juuri tullut uuden ja ensimmäisen Fordini omistajaksi ja tämmöisen tempun teki heti Tampereen kuuluisa munafirma. Ajattelin tuolloin, että saa olla ensimmäinen ja viimeinen Fordini, kun on tuollainen huolto-organisaatio, että arvostelee asiakkaat kuin lehmät lehmänäyttelyissä. Kaipa siellä tehtaan johtoportaassa on järkeä löytynyt enemmän kuin AutoKivitilalla. Onneksi oikeudenmukaisuus voitti tässä asiassa ja vääryyden tekijät joutuvat nuolemaan näppejään. Tämä on kaikille Fordin asiakkaille hyödyksi.

oletkos koskaan

omistajien myyneen yrityksensä. Ehkä tämänkin yrityksen omistajapariskunta katsoi firmasta tarjotun summan riittäväksi ja teki kaupat. Jos vaikka nauttivat tästä eteenpäin elostaan vapaaherroina tai tekevät jotain muuta bisnestä.

Toivottavasti

käyttäydy kuin pariskunta. Taitavat olla nimittäin isä ja tytär. Isä vielä puolustelikin sitä mulkuttelijaa.

Olet näemmä aivan kuutamolla

Kysehän nimenomaan on pariskunnasta, Riitta ja Elias Kivitila. Ritita, omaa sukuaan Turtonen otti liikkeen nimiinsä vissiin -85 isältään, joka puulaakin oli ostanut -73. Elias tuli sotkemaan asioita vasta myöhemmin...

heko heko

Mitäpä luutet asiasta oikeasti tietäväsi,et näemmä yhtään mitään.mulkku on mulkku ja bisnes on bisnes.Olikos ne omistajat jotka kutsuivat
häntä nimellään.Kärpäsparvellahan on tunnetusti
hyvä maku ja kova pörinä.

Yhteenvetona

että asiakas ne rahat sinne autoliikkeeseen kantaa eikä ole syytä haukkua rahantuojaa. Niinhän se on työntekijälläkin, että kenen leipää syöt, sen lauluja laulat, samoin se koskee myös firmoja ja bisnesten tekijöitä. Nykymaailmassa ei vaan yksin pysty menestymään, vaan brändi pitää olla täysin puhdas kaikilta osa-alueilta.

ässä tapauksessa oli hassua, että se sattui juuri Fordin liikkeessä, joka niin paljon oli satsannut tuohon ystävälliseen palveluun- mainoskampanjaan. Joskus se on surullisen kuuluisaa, että mainoskampanjat kääntyvät täysin firmaa vastaan. Näin siinä kävi ainakin tällä kertaa. Yksi kun mokaa, niin muut kärsivät. Kansainväliset firmat eikä suuret työnantajat katsele noita töppäyksiä kovin hyvällä. Heillä on varaa tehdä kovia ratkaisuja ja heti.

siis

Mitä ratkaisuja on siis tehty

Fiksu

Ovat myyneet fiksummalle yrittäjälle, josta me asiakkaat olemme erittäin iloisia. Ei kai se vuoden vaihtuminen voisi mukavampaa olla, kun ...

Oli fiksu ennenkin

Auto-Kivitila Tampereella oli niin fiksu firma, että huollon jälkeen vielä soittelivat parin viikon päästä perään, olisiko jotain valittamista ja kuinka foordi tuli kuntoon. Aika mukavaa tällainen huolenpito. Olen aika tyytyväinen huolto- ja korjauspalveluihin, hinnatkin lienevät sentään aika kohtuulliset. Toivottavasti jatkuu näin, sillä foordi on hiukan vika-altis auto.

Käänsivät

naamansa ja kumarsivat, mutta toisille käänsivät selkänsä ja pyllistivät. Muuhun johtopäätökseen en voi tulla, kun suolasen kitkerää arvostelua asiakkaista harrastivat peräti tietokoneille asti. Eivät siinä firmassa ymmärtäneet, että se jossakin vaiheessa paljastuu kuitenkin. Oppia ikä kaikki, sano pässi, kun päätä leikattiin.

Ikuinen Foordisti

Ompa teidän tietäjien juttuja hauska lukea, suurin osa kirjoitaa kännipäissään potaskaa asioista joista ei tiedä mitään. Miettikää nyt vähän, kuinka monessa firmassa huonosti käyttäytyvät asiakkaat on leimattu ko. henkilöiksi? No itsekin olen saanut sitä itseään niskani, mutta kun olen asiaa ajatellut olen sen ansainnut. Mitähän nimen saanut henkilö onkaan sanonut tai tehnyt asioidessan ko. Ford liikkeessä ? Ei varmaan ole ollut mieluinen käytöstavat osaava henkilö...

Käänsivät

Näillä vuosikymmenillä ei kirjoiteta enää kännissä (kohta kuusikymppinen ukko), on muuten sen verran elämänkokemusta tullut, etten hyväksy tuollaista käytöstä, mitä Kivitilalta tuli asiakkaalle. En tiedä millainen pojankloppi olet ollut elämäsi aikana, kun olet itsekin tuollaista käytöstä saanut, itse en ole saanut vielä tähän päivään mennessä, mutta jos saisin, niin en tulisi enää siinä liikkeessä asioimaan.

Sen verran olen puolustamassa nuorempiakin ja pienemmällä elämänkokemuksella olevia ihmisiä, ettei törkeää käytöstä pidä saada kenenkään. Vaikka nykynuoret miehet (20-30 v.) ronskia puheissaan ovatkin, pitää heiltäkin vaatia sivistystä. Yhteiskunta on heille ainakin peruskoulutuksen antanut ja luulisi heidän oppineen alkeellisimmat sivistystasot. Ainakin työpaikoilla pitäisi olla esimies/-miehet, jotka myös valvovat, että homma toimii ohjeiden mukaan. En millään voi uskoa, että autoala olisi tyhmempää kuin muutkaan palvelualan yritykset. Itsekin olen ollut jo 32 vuotta samassa palvelualan yrityksessä ja omana aikanani on meidänkin suuressa yrityksessä tehty paljon asiakaspalvelun suhteen. Joskus 80-luvulla olisi meidänkin yrityksessä voinut tällaista sattua, muttei enää 2000-luvulla tulisi kuuloonkaan, saisi se henkilö (olisi päällikkö tmv.) etsiä töitä sen jälkeen kilometritehtaalta. Ilmeisesti pienet tulee todella jälkijunassa.

En millään voi käsittää tuollaista töppöä käytöstä mitä Kivila on harrastanut. Sehän on selvää, ettei tuo ainut tapaus, kun on vielä tulostettu kylmän viileästi asiakkaalle itselleen nimityspaperi. Sanonpa vaan, että olivat varmaan fiksuja auton korjauksessa, mutta sivistystaso oli siinä firmassa täysin nollatasolla. Kyllä on mennyt yhteiskunnan antama koulutus heidän korvien ohi ja täysin hukkaan eli korvien väliin ei ole jäänyt kuin tekninen osaaminen.

Ilmeisesti naisen hokema totuus, että mies ei osaa tehdä kahta asiaa samalla kertaa, pätee.

Kyllä siinä firmassa olisi ollut syytä panostaa yleissivistykseen ja viedä henkilökunta vähäksi aikaa kauaksi rasvamontun äärestä, että olisivat huomanneet, että elämää on muuallakin kuin siellä palvelutiskin/ rasvamontun ääressä.

Tuskinpa tällainen episodi oli Fordin maineelle hyväksi. Ihmettelen, etten koskaan saanut huonoa palvelua esim. Konelan huolloista, vaikka olisi luullut, että Ladan korjaajat ne oikein kyrsiintyneitä elämäänsä olisivat olleet. Ei päinvastoin, vaikka vikoja vanhoissa Ladoissa oli, niin palvelu oli aina asiantuntevaa ja asiallista. Kyllähän siellä asiakkaat purnasivat, mutta henkilökunta teki voitavansa ja aina ystävällisesti. He tekivät työn työnä, eivätkä ottaneet moitteita henkilökohtaisesti. Olivatko he parempia ja sivistyneimpiä ihmisiä kuin Kivitilan? Sitä voi pohtia.
...
hieno kommentti kahdeksan vuotta vanhaan juttuun, kolme pistettä näytöllä, onnea neroudellesi.
 /   /  /  /  /  / Auto Kivitila myytiin

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta