AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Koira ei kakkaa ulos... :/

Koira ei kakkaa ulos... :/

4 Vastausta 256 Lukukertaa
Meidän 5kk vanha pentu lakkas eilen kakkaamasta ulos. Mietittiin, et miks ja lopulta päädyttiin siihen, et ehkä se ei haluu tehä asioitaan ulos pakkasella. Sillä on aika ohut turkki ja käytetään sen kanssa "haalaria", tosin totuttelua on vielä. Mutta keksisittekö miten saisi koiran taas kakkaamaan ulos? Vai täytyykö vain tyytyä siivoamaan ulosteet lattialta ennen kuin tulee kevät ja lämpimät säät? :/

ei tyytyä

Ehdottomasti ei saa tyytyä siihen, että pentu tekisi sisälle.

Jos pentu kakkaa sisälle olkaa tuimia ja mulkoilkaa koiraa vihaisesti sanoen matalalla tiukalla äänellä EI ja, jos se yrittää saada huomiota kääntäkää sille selkänne.

Viekää koiraa syömisen jälkeen ulos ja yrittäkää olla niin kauan kunnes sen on pakko kakata ja kehukaa sitten sitä ylenpalttisesti liioitellen ja antakaa, vaikka makkaraa ym. herkkua sille.

5kk on vielä niin nuori ettei ole kummakaan, että se tekee vielä sisälle, mutta mitä määrätietoisempia te olette sitä nopeammin se oppii sisäsiistiksi.

lisäys

Koska tuommoista käyttäytymistä on ollut noinkin vähän aikaa, kuin eilisestä luulisin, että ongelma on suht. helppo korjata.

Tuli myös mieleen, että jospa pennulla ei ollut ulkona kakkahätä silloin, kun olette käyneet. Kuinka pian sisälle päästyä pentu on kakannut?

Lähes heti...

..kakkasi kun tultiin eilen sisälle. Kiitos neuvoista, täytyykin mennä pian testaamaan kakkaako ulos, kun annan sille hieman ruokaa. Pentu on kyllä muuten sisäsiisti, ollut jo kauemman aikaa...

Vie erikseen

ilman haalaria aluksi. Koiran on totuteltava haalariin aivan erikseen, kaksi uutta asiaa, pakkanen ja puku vaativat sulattelua. Vie ensin kakalle ilman asua ja sitten puet vasta vaatteen kun hätä on toimitettu. Jos siivoat kakkoja koko talven sisältä voit joutua siihen seuraavat viisitoista vuotta.
 /   /  /  / Koira ei kakkaa ulos... :/

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta