AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Utö 31

Utö 31

3 Vastausta 1 250 Lukukertaa
Minkälainen vene on noin käytännössä Utö 31? Olen nähnyt veneen etäältä laiturissa ja joitakin teknisiä tietoja kuullut, mutta muuten en ole kuullut veneestä mitään.

kippari lehdessä ollut esittely

utö 31:stä. "Kokemuksia veneestäni" palstalla, ei siinä mitään erityistä muistaakseni ollut.

Suht tilava ja painava. Akseliveto plussaa verrattuna sisäperiin.

"Rantakäräjillä" olen kuullut juttuja siitä, että ei kannata yrittää nostaa nopeutta ylettömästi. Tämä pätee tosin kaikkiin puoliliukuviin.

Todella laadukas vene

Olen omistanut Utö 31:n. On tosi tukeva ja laadukas vene. Mikään paikka ei natise ja kestää kovaakin keliä. Myös ominaisuudet riittävät isoillekin tehoille. Ainoa haittapuoli on kova hinta käytettynäkin. On näet monen unelmavene.

Hienolta näyttää ainakin vierestä

Meillä on laiturissa viereisellä paikalla Utö 31, joka läheltäkin katsoen kestää tarkastelua harvinaisen hyvin. Tiikkikannen ja hyttirakenteiden puutyö on esimerkillistä ja heloitus näyttäisi tukevatekoiselta. Vene on sataman isoista veneistä lähes eniten liikkeellä, mikä tarkoittanee ainakin sitä että sillä on mukava ajella? Omistajat kuuluvat siihen laitureiden aateliin, positiivisessa mielessä, joiden saaminen naapureiksi on todellinen onnenpotku, ja eikös se niin ole että mukavat ihmiset ajavat hyvillä veneillä...
 /   /  /  / Utö 31

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta