AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Bauhausin 5,99/neliö maksava laminaatti, kokemuksia?

Bauhausin 5,99/neliö maksava laminaatti, kokemuksia?

8 Vastausta 10 804 Lukukertaa
Bauhaus mainostaa lukkoponttilaminaattia jonka paksuus on 7mm ja käyttökuokka 31. Hintaa tosiaan 5,99€/neliö. Onko mistään kotoisin, kokemuksia? Tarkoituksena olisi laminoida kaksi makuuhuonetta, joten aivan kovimpaan rasitukseen laminaatti ei tule joutumaan-

Kalliskaan laminaatti ei ole mistään kotoisin

Voit aivan huoletta laittaa sen halvan laminaatin, jos kerran laminaatin ylipäätään meinaat laittaa. Ei ne kalliit laminaatit ole
yhtään sen parempia. Pergon Natural Touch-laminaatti tosin on ainoa josta minulla on omakohtaista kokemusta ja se on todella syvältä!

onon

edellisen linjoilla. Joo osta pois vaan. On kyllä hintansa väärtiä. Voi laminaatista enemmänkin maksaa mutta kunnollista laminaattia ei ole olemassakaan.Sen vuoksi ei kannata kallista ostaa.

Jos kallista ostat niin osta puuta.

K-rauta

Ostin vuosi sitten K-raudan tarjouksesta lukkoponttilaminaattia 4,95 €/neliö. Kaikki kolme makuuhuonetta laitoin vanhan muovimaton päälle. Tuli siistin näköistä ja olen vieläkin tyytyväinen, etten maksanut enempää. Sitten kun lapset aikanaan kasvaa ja leikit rauhoittuu, niin vaihdan puuhun. Kirvesmieskaverini sanoi, että on hullua maksaa laminaatista yli kymmentä euroa neliö. Samaa kertakäyttöpaskaa kuulemma kaikki - ne kalliimmatkin.

laminaatti

Itse laitoin v.2001 laminaatin keittiöön ja olkkariin, oli halvinta silloin myynnissä ollutta kl 31 liimattavaa, ja on vieläkin täysin uutta vastaavassa kunnossa vaikka talossa asuu 2+3 ja koira. Vain yhden suuren savisen kukkaruukun alla on reunat nousseet kosteuden vuoksi n.1 mm. käyttö ei laminaattia pahenna yhtään. Mutta varo kosteutta.

Bauhausin halpa laminaatti n. 6e m2.

Hei!
Ostin perintörahoilla pienen kaksion joka olisi tarkoitus laittaa vuokralle.Asunnon myyjä oli remontoinut makuuhuoneen ja laittanut sinne Bauhausin n. 6e/m2 maksavan kirsikkalaminaatin.
Nyt olisi tarkoitus pistää samaa laminaattia eteiseen sekä olohuoneeseen, noin 25m2. En ole kauhean perillä lattiamateriaaleista ja pienellä pelolla olen lukenut viestejä laminaatti vs. parketti jne. Mukavinta olisi laittaa koko asuntoon, keittiötä lukuunottamatta, samanlainen lattia.
Bauhausissa on nyt tälläinen valinta: tuo kuuden euron kirsikkalaminaatti, joka voi tuntua vähän kylmemmältä kuin parketti mutta on taas liukkaampi. Itse en tuosta liukkauden haitattavuudesta niin varma.
Toinen vauhtoehto olisi ottaa kalliimpi laminaatti (n. 16-18e m2), mutta väri on erilainen ja se ei olisi taas niin "liukas"...

Hintaero halvemman ja kalliimman laminaatin välillä tulisi n. 160-200e. Ei suuri summa, mutta mitä mieltä olette? Voisihan tuo makuuhuone olla halvemmasta ja muu lattia kalliimmasta mutta eri värisestä...

Eli mitä mieltä olette halpa vs. kallis asettelusta? Vastatkaa rakentavasti...en ole rakennusammattilainen. Kiitos etukäteen!!!
Itselläni myös tuo halpa kirsikkalaminaatti, mutta olen uusinut IKEA:ssa myytävään laminaattiin, joka on kaksi euroa kallimpaa, mutta parempaa asentaa ja pintakin on kestänyt nyt koiran ja kolmen lapsen kulutusta. Joten suosittelen tuota IKEAN laminaattia. Älkää vaan ostako sieltä noita lattian reunuslistoja vaikka ovatkin ihan hyvän näköisiä. Ihan perseestä asentaa ja eivät tähdo pysyä seinäklipsuissa kiinni. Suosittelen ihan umpipuista listaa, jonka sävyttää ihan itse. Kestää kulmatkin imurin hakkaamisen.
Olen asentanut muutamia huoneita Bauhausin laminaateista. 6 mm paksu 5 euron ruskeapohjaista laminaattia en suosittele. Pontit oli tosi heikkoa tavaraa, eivät tahtoneet kestää edes asennusta. 8 mm paksu 10 euron vihreäpohjaisessa oli taas todella kestävät pontit. Kerran asensin paksumpaa ruskeapohjaista, joko 7 tai 8 mm ja oli selvästi heikompaa kuin tuo vihreäpohjainen.
Täyttä paskaa, pontit ei edes menneet kunnolla paikoilleen, En suosittele.
Sen minkä hinnassa säästää, niin sen asennusajassa hävijää.
 /   /  /  / Bauhausin 5,99/neliö maksava laminaatti, kokemuksia?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku



Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta