AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Voyagerin avaimet/ajonesto

Voyagerin avaimet/ajonesto

7 Vastausta 2 367 Lukukertaa
Tuonti-Voyagerista täytyy kuitata kaukosäätimen Unlock-napilla ajonesto pois (eli jos ei käynnistä autoa n. vajaassa minuutissa kun on Unlock:illa avannut oven/ovet niin ajonesto menee päälle). Onko sama ominaisuus suomiautoissa? Saako (merkkiliikkeestä) toisen avaimen esim. ilman tuota kaúkosäädintä, jolla auto käynnistyy? Mitä maksaa? Nyt on toisena avaimena pelkkä "peltiavain", jolla pääsee autoon sisälle ja saa koneen laulamaan pariksi sekunniksi (kunnes ajonesto sammuttaa).

Miten muuten kaukosäätimen saa väläyttämään valoja? Teki niin, kunnes penskat sitä näpelöi ja nyt Voja töräyttää torvea kun sen kaukosäätimellä lukitsee.

Suomiautot

Valitettavasti mitään "Suomiautoja" ei ole olemassakaan.Eurovoyagerit pääosin valmistetaan Itävallassa,Euroopan markkinoille ja jenkkimalleja kootaan ainakin Usassa,ehkä muuallakin.Joku tietävämpi voisi kertoa tarkemmin mitä malleja tuolla Itävallan tehtaalla tehdään,ainakin siellä tehdään "E" hyväksytyt Grand mallit,lyhyemmästä mallista en ole varma.Jonkun mielestä Itävallassa valmistetut mallit ovat parempi toisen mielestä jenkkimallit ovat parempia.

Voin kuitenkin vakuutta ettei Itävallassa ole Suomiautoille mitään omaa "linjaa" jossa ne varustettaisiin jotenkin paremmin tai erilailla.

Tuo peltiavain on tarkoitettu huoltomiehelle ja sillä ei pääse hansikaslokerikkoon.

Käsikirjasta löytyy ohjeet kaukosäätimen eri toimintojen ohjelmointiin.

Ajoneston kytekytyminen esiintyy joissain malleissa,mutta ei kaikissa.Kun painat kaukosäädintä kaksi kertaa mennessäsi sisään tuota ei pitäisi esiintyä.Kaikki ovetkin avautuvat vasta toisella painalluksella.

Ovet

Ovetkin saa avautumaan kaikki yhdellä painalluksella. Omastani muutin toiminnan ohjekirjan mukaan.

avaiasia

Voiskos joku ohjekirjan omistaja kertoa, miten sen kaukosäätimen toimintoja ohjelmoidaan?

aha

No ei ketjusta ole asiaan mitään apua.
Auto on -96 ja kaukosäätimessä kaksi nappia.

Lue

Eikös joku tuolla kirjoittanut, että kun sen avaa,
sisästä löytyy lisää painikkeita, vai oliko kyse uudemmasta siinäkin?

Tööttäys lähti

Tänks, nyt ei -98 Voja enää töräytä kun kuittaa ovet kiinni (eikä mummot säikähdä). Diileri hyvät pointit, mutta mulla tosiaan vaikka kuittaa 2 krt kakesta kaikki ovet auki ja menee autoon istuskelemaan niin vajaassa minuutissa (?) alkaa Alarm set vilkkua ja jos ei ennen sen loppumista starttaa niin täytyy kuitata uudestaan Unlock. Ominaisuus, ei vika. Mutta ihmettelin että voinko pelkkää vara-avainta ilman kakea hommata, jos kerran toimii noin.
 /   /  /  /  / Voyagerin avaimet/ajonesto

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta