AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / starshine legacy

starshine legacy

72 Vastausta 8 365 Lukukertaa
no moi tääl olis yks tyttö jol on starshine legacy(huom! saatu polluxin joulukuussa tulleessa paketissa vuonna 2005, tietokoneversio). meidän tiesaan asennetaan yks johto et se ei enää pätkis niin kauheesti ja sitten mä saan pelaan sitä. jos jollakulla on kyseinen peli ja on pelannut sitä jo, kysyisin, että onko pelin alku vaikea? ja jos teillä on sattumoisin myös polluxista tullut hevospeli tallitytöt 2, niin kysyisin, että miteä pitäää tehdä, kun on ostanut hevosen? ostin jo mustan hevosen ja kehitin sen täysiin, mutta peli ei etene. olen tehnyt kaiken mahdollisen mutta peli vaan seisoo paikallaaan. niin että jos tiiät mitä thedä, vastaa tähän viestiin. kiitos etukäteen :D

P.S. ei turhia viestejä, kiitos XD

tiedän!!1

en tiedä näätk tätä ikinä koska näin pitkän ajan kuluttua kirjoitan mutta minulla on starshine ja alku ei ole vaikea mutta loppupäästä tarvitaan nopeutta!! tallitytöt 2:sessa sinä käyt hevosen oston jälkeen ratsastamassa ja ansaitset rahaa ja myös menet kilpailuihin!! olet varmaan jo saanut neuvoja niissä mutta tämä on sitten muillekkin!! neuvoksi!!

No tuotapatuota

Tallitytöt kakkosesta: Kun oot treenannu hevosen mahdollisimman hyväksi, pitää sun käydä ostamassa kaupasta se vaatepino, koska ne on kisavaatteet. Pitää olla paljon rahaa, kisavaatteet on kalliit...
Mun mielestä Starshinen alku ei oo hankala, mutta loppupäässä alkaa olla hankaluuksia.. Mun mielestä vika taso on kohtuu helppo, pitää vaan laukata...ja laukata... No juu, sitä vaan.

Vastaus

starshinen alku ei ole vaikea. Tallitytöt 2 pelissä sinun tulee ostaa tallikaupasta "vaatepino".

EI SE STARSHINE OO VAIKEA!!!!!!!

minä pelasin sitä monta kertaa ykkös osaa seoli helpo siinä voi mennä hevosen kanssa vapaasti tai ei ihan alussa pitää olla koulussa ja sitten katoa päiväkirjasta mitä pitää tehtä? niin siinä on se ratkaisu
starshine legacy1

En tiedä miten vitos tasossa parannetaan?!?!
Olen koittanut eri juttuja mutta ei!

joo

tosi helppo peli se on

siis

siis se starshine legacy

moi

Moi
Mulla on se peli ollu siitä asti kun sain paketin enkä ole päässyt 5 tasoa vieläkään läpi en kyllä ole yrittänytkään kauheen usein

No tuota

No ei pä 1-4 tasot ole vaikeita eikä 6-7 minun mielestäni.Mutta 5 taso mielestäni on tosi vaikea.Vartijoiden takia!!:/

Lisää tietoo

Eli silleen täs luin näitä juttui starshine 1 ;sestä että siel joku sano että siinä pystyy starsinen muuttamaan vaikka ruunikoksi.tai eri hevoseksi en kyllä yhtään tiedä miten mutta aion selvittää sen niin sanoin vaan tiedoksi jos haluaisit selvitellä miten se tehdään.
Keisha

tallitytöt

siin tallitytöt 2 siun pitää päästä esteratsastus ja maastoesteet ettet tiputa yhtää ja koulussa sie et saa kaataa yhtää tolppaa ni sit pääset mestaruus kisoihi :)onnee vaa

kysyisin tosta tallitytöt 1:sest

kysyisin siitä tallitytöt 1: sestä. kun meijän tietokone ei oo antanut koskaan pelata sitä se antaa sen ladata mutta yleensä se tilttaa just asennuksessa . mutta jos se ei tilttaa ja saan sen asennettua niin siinä pelin mainoksessa se tilttaa. meijän kone ei oo liijan vanha kyllä siihen se on aika uusi. tallitytöt kaks ja noi muut pelit toimii kyllä moitteettomasti paiti tallitytöt 2:sessakin tilttaa usein siihen este harjoituksiin paitsi jos tulee mainos. jos joku osain selventää tätä tallityttö 1 jutskaa niin pikaisii vastauksii. Kiitos etukäteen jo :)

StarShine legacy jakso 1,ja tallitytöt 2 :Sesta.

Moi,kysyit StarShine -PC peleistä,ja tallitytöt 2,minulla on StarShine jaksot 1,2,3 ja 4,eli kaikki,mutta minulla ei ole tallitytöt 1,vain 2. Kysymys 1 : StarShine 1 on ihan helppo,mutta 2 on vielä helpompi(jos sinulla sekin on). Eli se on todella helppo,ainakin minun mielestä! Kysymys 2 : Minulla tallitytöt 2 ei toimi,tai siis toimi ennen,mutta ei enään(sain uuden koneen,eikä uudessa koneessani toimi),mutta pääsin kuitenkin ihan samaan kohtaa,mutta en tiedä sitten jatkoa,mutta ainakin lopussa on kisat. t:nadia (lähetä sähköpostia,jos on muuta asiaa,vastaan jos osaan auttaa!)
Tarttisin ohjeita et miten esim voi starshine pelissä tehdä pukin ja kaikkii temppui mitä kaikki aina tekee you tubessa niis videois. Auttakaa pliis!
paina väli viivaa yhtä aikaa kun tota ala nuolta nuolta jolla ohjataan taakse hevosta se on helppoa

moi..

mikä noista stersiheistä on susta paras..musta se 2 ostin sen just mun kamult...

voiks joku auttaa starshine 4 pelis

en osaa vimppaa tasoo.

liian vähä aikaa ehtii löytää kaikki sinetit ja ku pitää viel ettii ne

moi

no kun sä meet tonne pandoriaan missä sinetit on nii kun sä tuut sinne nii siellä on kaks sinettiä tuol ala puolel ja kaks yläpuolel annella on yläpuolella aurinko sinetti lisalla on ala puolella tähti lindalla on ylä puolella kuu ja alexilla alapuolella salama

Viisas(ko).

Joo, siis laitat valikkoon niin kauaks aikaan et se aika loppuu ja sit se kello on nollilla (et kuole) niin sulla on sitten aikaa ihan rauhassa kerätä sinetit ^^)

autan sua tallitytöt 2 pelis

Sun pitää vaa kehittää sitä sun hevosta tarpeeks, niin että ne kaikki väripylväät (vihree, sininen ja punanen) on täynnä.

Sitte pääset kilpailuun.

Ohjeet 4. 7 tasoon! KATSO!

Linda: Mene silta ylös ja käänny vasemmalle sillalle. Siellä on jätti sieni, mene jonkin matkaa eteen ja käänny oikealle. siel on hökötys, mene sitä pitkin.

Alex: mene niitä vaaleanpunaisia sieniä (löytyy ennen puunrunko risteystä) alas ja käänny vasemmalle. ratsasta eteen kunnes eteesi tulee laavaa, kierrä se vasemmalta puolelta ja sitten käänny oikealle, ratsasta kuilua pitkin.

Anne: Mene "silta" ylös ja käänny oikealle sillalle. käänny vasemmalle ja hyppää pieni kuilu ja jatka eteenpäin.

Lisa: Mene silta ylös ja sit mee vasemmalla oleville sieniportaille ja mene alas, käänny vasemmalle ja varo ettet tipu laavaan. Jatka eteen ja siel on luola , mene sinne.

Tässä on ohjeet millä mä ainakin pääsen sinne, ja sori omituiset sanat, mutta ne ketkää tietää tason niin varmaan ymmärtävät. Toivottavasti tämä auttoi peliäsi
ILOISIA PELIHETKIÄ!!! =)=)=)=)

AUTTAKAA STARSHINE LEGACY 4 Pandoria – arvoitusten maa !!!

Hei olen pelannut starshinee ekan ja tokan jakson. Elikkä oon kolmos jaksossa ja siinä kentässä missä pitäs päästä sinne mikä se nyt olikaan joku "LEHTO" paikka niin en osaa siitä mennä eteempäin kun otan sen kentän alussa sen RAUTATANGON etä saan niitä lautoja hajalle niin pääsen aina samaan kohtaan jossa oon sen lohikäärmeen näkösen puu/kanto hommelin päällä enkä tiedä mitä pitää sitten tehdä kun se ANNE ei ainakaan miulla pääse hyppäämään sinne toiselle puolelle kun liian levee rotko?? AUTTAKAA PLIIS.. MIELUUMMIN MAILILLA!!!
emuankka@hotmail.com

Moi!! Autan ja tarviin apua!

Sinne pitää vaan joka paikasta yrittää hypätä.. Minullakaan ei koskaan ekalla kerralla hyppää.. Minä en taas osaa pandoria maata.. :( Eli jos sinne joku on päässyt tai siis osaan sen palapelin mutta sitten en enään osaa.. Voiko joku auttaa siinä?? inkamonola@gmail.com

Pandoria taso 3

mut siinähän on vaan se "lohikäärmeen näkönen" puukanto hommeli ja se aina hyppää suoraan sinne rotkoon vaan mistä kohti siinä kannaattaa sit hypätä..en tajuu vaik oon yrittäny tosi monta kertaa..pitääkö ottaa vauhtia tai painaa jotan nappeja pohjassa tai jotain??
emuankka@hotmail.com

vastaus

Sun kantsii hypätä just ennen sitä rotkoo. Mut jos se tippuu sinne rotkoon nii kokeile puolen metrin päästä.

oot tyhmä

jos luulet et siin voi ikinä hypätä niin oot tyhmä!!!

oot hölmö

siinä voi hypätä!!
Oot ite HÖLMÖ!!!!!!!!!!!!!

Pandoria taso 3

Ne ketkä tarttee apuu pandoriassa lohikäärmeen näkoinen puu pitää juosta vaa älä vaan missään nimessä hyppää siisä lohikäärmeen näköisellä puulla pitää ottaa vauhtia ja ei mitään muuta pohjassa kuin w

miten *lääh lääh!*

Inkutti//voitko kertoo miten se palapeli pitää tehä? kun oon päässy siihen asti mut en pääse palapelistä läpi!:( TYYYLSÄÄÄ! joku kertokaa mulle PLIIS??

Se palapeli

se on helppo. pitää vaa ettii Annen Lindan Lisan ja Alexin nimi ja tietty laittaa ne merkit okeelle paikalle
Kiitos kovasti ohjeista, pääsin tason vihdoin läpi!! :D
Sorry viesti ei menny sinne mihin ois pitäny... Kaura-turpa nimimerkille kiitokset siis noista ohjeita :)

vastaus

mäoon pelannut sitä 3 kk enkä oo oikee päässy eteen päin

mulla

Terve!!! Mulla on Starshine-pelit: 2 ja 4.Mun mielestä peli on aluks aika vaikea, mut aika nopeesti oppii ratsastamaan. mun kaverilla on 1. oon pelannu myös 3. Mikä niistä sulla on?
Mulla on 3

RE: starshine legacy

jos on kyse jaksosta 1(sielunratsastajien salaisuus) niin alku ei ole vaikea. en muista mitä pitää tehä mut se on tosi helppo.

starkku

pari kysymýstä.1.miten Datoja muokataan?
2.miten Fraps ladataan.
3.miten pystyy rekiseröityyn youtubeen?
4.oletteko te ikinä päässeet peli 3:sessa siinä yö tasossa missä pitää varoa kätyreitä,niin sinne vuorelle?
VASTATKAA PIAN!!
No sun pitää laittaa youtubeen sun sähköposti ja sulkee.

T:missi

Oikeesti
Sori tin can tein tosi tyhmästi
:|

tarvin apua starshine 3 taso 4!

eli siis ku on se rata pandoria, niin en pääse niitten kirjainlaattojen ohi.... APUA!

pandoria

Eti sieltä laatoista sanat Lisa, Linda, Anne ja Alex. Sitten meet niiden kirjaimien kohdalle ja klikkaat. Esim. Jos laitat Lisaan niin: L I S A laitat tähden, L I N D A laita kuu, A N N E laita aurinko ja A L E X laita salama...

VASTAUS

Siis oletko jo selvittänyt sanaristikon?
Jos olet niin mene sen Frip-patsaan luo sen pitäisi hehkua klikkaa sitä ja vastaa sen kysymyksiin sitten pääset eteenpäin.

Teehee. ^^)

Mulla on kaikki Starshinet, ja nelonen on ainoo jota en oo läpi päässy... Mulla ainakin melkein heti kun oon saanu ne palkit täyteen tuli sellanen ihme auto joka vei sinne kisoihin.

Wou!

Wou! mut mikä kisa ja mikä auto? ja antaisikko neuvoi miten pääsit Anne ja Concorde tason läpi.... Nimitäin: en pääse akku kohtaa läpi! :( =( SIIS AUTAKAA PLIIS!!??? niitä kätyreitä on siis kaikkialla! ei niten silmistä pääse ohi. Voiko joku autaa? Olet todella todella TODELLA mukava ihminen jos autat.???
en mäkää oo se akku kohta on IINHOTTAVA.Auttakaa pliis
Hmm no heti kun taso alkaa niin lähet menemään mutta et mee sitä isoa tietä vaan käännyt siitä semmoselle polulle...Sit kaarrat oikeelle semmosen valtavan kivan/kallion luo siinä on yksi akku sit saat kerättyä kaikki akut siitä Ojien läheltä ja ne kätyrithän ei sinne ainakaan ihan heti pääse kun on ne muurit ;) Mutta ota vika akku mahdollisimman läheltä tallin porttia että kerkeet laukata portille ennenku kätsyt saa sut kiinni :) Ja sen muurin toisella puolella kun on semmonen asfalttitie niin sinne ei kantsi mennä :/ Siellä hiipparoi koko ajan paljon kätsyjä, mut siellä on kyllä paljon akkujakin... Mut niitä ei tarvi hakee koska niitä akkuja on siellä metässä paljon enemmän ku 6 niin on varaa valita et mitkä akut hakee ;D Toivottavasti tajusit mun sekavasta selityksestä ^^

Starshine 1

Moi kun siinä starshine 1 on se teollisuusalue taso(oon kyl vetänyt sen pelin läpi XD) niin kuka tietää ,että miten siinä voi olla pelkällä starshinellä kun pitää lähtee karkuun vastatkaa pliis.

Ole huomaamaton akkukohdassa

Etsi akkuja ihan hiiren hiljaa kun löydät kaikki akut ja siin lähel on vettä, hyppää veteen niin pääset portille ja sulta ei mee akkuja niin se mulla ainakin toimi.

se starshine

ei se ole vaikea (starshine). mä oon vetäny sen pelin vähintään tuhat kertaa.
nii mut siinä starshine ensimmäisessä levyssä pitää menä sen hevosen kaa siellä metsässä et pääsee sitä miestä karkuu se on mun mielestä tosi vaikee oisko vinkkejä et miten pääsis nopeemmin ja sitä miestä karkuu koska ite en pääse=-(APUAAAAA!!!!
Lähet vaan laukkaa niin lujaa ku hevosesta lähtee heti kun taso alkaa! :DJos meet koko ajan lujaa niin ei se saa sua kiinni ;D
Vaikka sulla kestäis (oikeessa elämässä) siinä 1 tunti, ni silti se peli on sellanen et ne miehet/kätyrit ei ehi ennen sua.. Ainakin mulla on niin ;DD
miten siinä iihan aluss 4jässä vastataan siihe kännyyn?
Selaa eka sen kännyn kohalle ja paina hiiren vasemman puoleista näppäintä (muistaakseni) ;)
Meet sillä mikä se on.. öö.. no hiiren sitä juttuu mist pääsee alaspäin sillä "rullalla" ni alaspäin, ni meet sen kohtaan ja klikkaat =D
Kysymys 2:sta

Miten siinä padolla kun kaataa sen kuormurin selästä sen lankun ja senpäällä pitäis sit ratsastaa niin miten???
Jos tarkotat sitä autoa niin laukkaat vaan täyillä sitä päin niin tippuu semmonen laatikko sen "laudan" päälle ja voit kävellä sitä "lautaa" pitkin muurin toiselle puolelle :)
Apua!! Miten löydän sen viidennen jolla on se hymanin paperi!!! jakso 2 taso 1.
Käyt kaa kyselee jokaiselta ukkelilta xDD Melkein kaikilla on se ;)
Oon lukenu, et Starshine legacy- pelejä voi ostaa ihan tavan kaupoista. Tietääkö joku mistä ??
Oon ostanut muutaman jakson, mut ihan normaaleista kaupoista joissa on tietokonepelejä. (Ei niissä aina ole jos ei esimerkiksi nyt ole saatavilla..
moi mulla on kolme pelii(2.3.4)voisiko joku lainata ykkösen.... ja vitsi kun ne pelit on helppoi... vedin kakkos pelin ekalla kerralla 15minuutissa se pli helppo!!!!!!!! pandoriassa meni kolme päivää ja garnogissa meni 1 ainut päivä joten aikas helppoi ja huom en kattonu
you tubesta mitään!!!!!!!!!!!!!hsluun tietää miten hevoset pukittaa oon kerran onnistunu mutta en enää muista miten:( mutta kongorde ei osaa mukittaaa
siis pukittaa
itelläni on starshine 1 ja must 5 taso on hirvee... Tai vaikee xD Mä meinasin saada sydärin ku hyppelin niitten putkien päältä kun ne käytyrit tuli..xD
Miten pääsee Starshine 1 5:tason läpi ku painan Olen hevosen luona. Siihen tulee se ''hevonen'' kuvaruutuun niin painan vasenta nääppäintä mutta se ei ota olen yrittäny sitä jo tunnin !? mikä neuvoksi?
mulla on starkut 1 ja 3.
mä kyllä haluan kaikkki mut ne maksaa iha hirveen paljo ja miul ei oo sellasee varaaa. mut kysymys: miten saan esim starshinen ruoseakki ja jorvikiin talven?
Itelläkin on sama juttu, miten saa jorvikiin talven?
ei niit saa mitenkään
Saahan
Cdon.com paikasta saa niitä ^^
miten siitä starshain 3 taso 3 pääsee läpi ku siin on se outo puu.. jotkut sanoo et pitäs laittaa se juoksee mut ku mul se anne ei vaa juokse vaik pitäsin w pohjas miten kauan tahansa ei vaa onnisto. tarviin oikeest apuu siin ??
ja sit mikä starshine se on mis voi sillee vapaast ratsastaa jorvikis ympäriinsä eikä siin kai oo kouluukaa ?? oon kyllästyny niihi mis pitää koko ajan tehdä jotain tehtävii.
 /   /  /  / starshine legacy

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta