AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  /  / Volvo s40 viat

Volvo s40 viat

20 Vastausta 42 120 Lukukertaa
Volvo s40 vm 2001-2003 onko jotakin tyyppivikaa tai jotakin muuta huomautettavaa autosta.
Josko vaihtais soijakeittimen Volvoon.

Ellei ne saksalaiset

ole väärennettyjä niin yllätys yllätys top ten on vuosikausia ollut "soijakeittimien" hallitsema ja ns. eurooppalaiset laaturitsat ovat jossain sadan joukossa.

faktoja

http://news.auto.cz/?article=3046

S/V40 on hyvä ostos, ei isompia tyyppivikoja. Tässä 4-5 vuoden vanhoista katsastustilastot saksanmaalta.

Saksanmaaltako?

Oletko aivan varma alkuperästä, voisi luulla vaikka Tshekiksi...

joo mutta

alkupera TUV, eli saksalainen katsastustilasto. Julkaistu tsekin artikkelissa. julkaisee kanssa ADACin tilastoja (saksan tiepalvelu).

S/V40

Hyvä pirssi, mutta soitin HU-555 tai mikä se sit onkaan on aivan perseestä!!!! Kannattaa laittaa heti vaihtoon! Auto on tosi hyvä ;)

soijakeitin vaihtoon

No en vielä ole oikein vakuuttunut Volvon laadusta, onko s40 ssä jakopäässä ketju vai hihna ja mikä on hihnan vaihtoväli?

hihna

riippuu et minkä vuotinen,omassa se oli muistaakseni 120tkm/4vuotta

mitä maksoi?

Minkä hintainen vaihto oli? Tarkoitukseni on ostaa 2001-2003 vuoden mallia oleva s40 ja nyt kartoitan lisäkustannuksia jotka ovat ajankohtaisia muutaman vuoden ajetuilla.

mulla

mulla jakohihnan vaihto 150000/4vuotta. Ainakin tas 2litran vaparissa vm 2000-> turboissa taitaa olla 120000/4vuotta. Meni samassa huollossa normaalihuollon kanssa ja kokonaissumma himpun alle 700€.

Kiitti tiedoista!

Kiitoksia tiedosta. Nyt kun tulee sopiva kohdalle niin osaa tinkiä tingitystä hinnasta vielä sen pois jos ei ole hihnaa vaihdettu. Kyllä tämä on kovaa aikaa kun autokuume on päällä niin sitä ei rauhoitu ennen kuin pääsee Volvon rattiin.

Joitakin tyyppivikoja...

Itselläni vm. 2002 s40 1.8i

Autohan on ihan ok, menee mukavsti ja pehmeästi niin kaupungissa kuin pitkälläkin matkalla.... Itse ainakin pidän manuaalivaihteiston pehmeydestä, jolloin vaihtaminen on sujuvaa, eikä autoa tarvitse "ruoskia" eteenpäin...

jotain moitittavaa on ollut....

esim. kylmällä/kostella säällä volvoni nykii ensimmäiset minuutit, ja muistan jonkun muun kertoneen samasta ongelmasta s40:ssä...

Ja lisäksi lämmityslaite on lievästi sanottuna surkea! Keskitalvella lämmöt voi pitää täysillä, eikä edes ahdista vielä... (entisen saabistin mielipide) =)

ja mitä jakohihnakeskusteluun tulee niin 4 vuotta, sanoivat liikkeessä... tai 150 tkm...

volvo s40

mulle sanottiin jakohihnan vaihtoajaksi 4 vuotta tai 100 000 km.ja kehotettiin nopeasti vaihtamaan hihna vaikka kilometrejä oli reilusti alle 100 000.olisipa myyjä ollu yhtä fiksu muissakin autoa koskevissa asioissa, kun sitä ostin!

viat

Volvon tyyppiviat:

- päästetty tielle
- joku ostanu
- ajotaidottomat ratissa
- ruåttalainen gäymobiili

hihnapelit ärsyttää

Volvo pitää tietysti ostaa just jakohihna vaihdettuna! Eikä kannata luottaa myyjän sanaan, vaan hommasta pitää olla paperit ja kuitit.

Hihnanvaihto kustantaa tällä hetkellä 700 euroa ja neljän vuoden päästä varmaan reilusti yli tonnin. Sen verran noi korjaamohinnat tuppaa nousemaan kuitenkin. Sitä voi tietenkin miettiä jos ostaisi vaikka sen saabin, jos kerta ruotsalaista haluaa. Saabeissa on meinaan elinikäinen ketju ja sillä säästyneellä "ylimääräisellä" 700 eurolla voi sitten ostaa itselle tai muijalle jotain kivaa. Heittää vaikka etelänmatkan neljän vuoden välein!
Ei hihnan vaihto maksa kuin noin 250 euroa, mutta usein siinä tehdään muutakin työtä, vaihdetaan vesipumppu tms jolloin työ maksaa ja hinta nousee jopa 500 euroon. Mutta itse hihnan vaihto noin 250 euroa. Maahantuoja suosittelee vaihtoväliksi hieman tiheämpää kuin valmistaja. Näin olen käsittänyt.
Löysin HELMEN Volvo S40 2001 ajettu 30 000km, kuin uusi.
minulla on s-40 -01 1,8 volvo purkaa akun auton ollessa parkissa,aamulla ei ole yhtään virtaa onko volvon tyyppivika?
Taitaapi olla kaikkien autojen tyyppivika, jos on huono akku...
Kun on VOLVO V40/98 2.0T kyse,niin tietääkö kukaan:onko kyseisessä pelissä raitisilmasuodatinta ja missä se on?Tuoretieto Volvo-huollosta:jakohihnan vaihto töineen 370€.
Hei! volvo s40 2007 mistä löytyy tupakinsytkärin sulake ?
 /   /  /  /  /  / Volvo s40 viat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta