AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Viina Virosta...

Viina Virosta...

7 Vastausta 14 421 Lukukertaa
ELi ollaan kavereitten kanssa lähdössä Viroon parin viikon päästä ja olisi kysyttävää viinan tuonnista....
Eli ikää on 18 ja näin ollen väkevätkin saan Virossa ostaa, eikö?
En saisi kuitenkaan tuoda niitä suomeen, koska täällä väkevien myynti on keilletty alle 20 v, eikö?
Joten mitenköhän tämä suomen tulli mahtaa toimia? Tarkastetaanko matkalaukut ja kaikki jonkun kojeen läpi ja jos viru valgen 12 pack laukussa pullottaa, niin se sieltä viedään. Vai onko tarkka tuontitavaroiden tullaus vain lentokentillä, eikä niin ikään sataman tulleissta?

....

viru valgeet myydään 10packeis..
no itse toin 8pakkausta sarkkua tossa muutama kuukausi sitten eikä ollut mitään ongelmii tullin kanssa, (ikä 19).. eli tuo niin paljon kuin jaksat/viitsit raahata:)
jos viina on puolet halvempi virossa kun suomessa niin se on kansallisvelvollisuus että käy virosta hakemassa viinojaan.

noh

jo oot köyhä.mikä vitun kansalaisvelvollisuus

Juuri noin

Eli 18-vuotias tai periaattees iha sama viros ainaki osalle myyjist sil ei oo väliä niin saa ostaa viinaa, mutta niitä ei saisi tuoda kotimaahan. Ite (19) nih oon hakenut kolme kertaa eikä oo pysäytetty, mutta aina iskee kuin olisin pahinkin salakuljettaja kun astuu laivasta ja passintarkastuksen jälkeen luulee olevansa turvassa mutta kulman takana onkin viisi tullimiestä katsomassa tulijoita, heh ei kannata hikoilla ja täristä kun siitä kulkee ohi. Urbaanitarinoita kulkee jos he päättäisivät pysäyttää, osan mukaan he takavarikoisivat juomat, osa väittää että he kaataisivat ne alas nauraen ja jotkut väittävät että ottaisivat talteen mutta täysi-ikäinen saisi hakea ne pois. Varmin keino lienee sanoa että ne kuuluvat vaikka isällesi ja hän käski kantaa osan juomista, mutta eiköhän se suju, enpä olisi nähnyt heidän pysäyttävän vielä ketään.

Onnea hakureissuun, onhan se tyhmä että jokunen kuukausi määrää saako kännit vetää millä aineella.

Tarkennusta

Kysyit tarkistetaanko laukkuja, ei todellakaan, täytyy vain näyttää passi kuten normaalisti ja kävellä jonon mukana ulos, hyvin sormien läpi tulli katsoo kuka mitäkin rahtaa

Tuo niin paljon kuin jaksat

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=104&conference=4500000000000936&posting=22000000011281254&view_mode=flat_threaded

Palstalla aina jotain pellejä, jotka puhuvat jostain ikärajoista. Eu-sääntöjen mukaan ikä ei ole mikään tullitarkastusperuste ja sillä perusteella ei ketään tarkasteta. Kandee muistaa, että Viro on Eu-maa ja mitään rutiinitarkastuksia ei rajalla ole ollut sen jälkeen kun maa tuli jäseneksi. Ainoastaan vihjepuhelimeen annettu huumekauppa- tai salakuljetusvihje otetaan vakavasti.

voihan sitä....

....tuoda, mutta kun Suomen puolelle on astunut, ei alle 20-vuotias saa pitää hallussaan yli 22-prosenttisia juomia. Siispä viranomaisilla on oikeus ja velvollisuus takavarikoida 18- tai 19-vuotiaan väkevät juomat, jos sellaisia hänellä havaitsevat olevan.

ei hätää

viime vuonna 18 vuotiaana 4kertaa virossa. Ei mitään pelkoa tullin nappaamisesta. Älyttömän huono tuuri saa olla jos jää kiinni. Ei ne tullimiehetkään mitään töitä jaksa tehdä. Ekalla kerralla 25 pulloa ku oltiin "kävellen" liikkeellä. sit 3 muuta kertaa auton kanssa ja joka kerta n.100 pulloa kirkasta mukana.
 /   /  /  / Viina Virosta...

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta