Temppusukset ja siteet

Junnulle jukset

Mitkä temppusukset ja siteet olisvat sopivia 153 cm ja 53 kiloiselle pojalle? Pituus, leveys, jäykkyys ja mitä kaikkea pitääkään ottaa huomioon. Mitkä siteet olisivat hyvät, että sukset pysyvät jalassa. Nykyisistä siteistä monot irtoavat aina vaikka "asiatunteva" urheiluliikkeenmyyjä ne möikin. Miltä nettisivulta kannattaisi tilata ko. paketti? Missä on hyvä hinta- laatusuhde?

17

11789

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • twinittäjä

      Jos twinejä tarkoitat niin pituus n. oma mitta (jos laskenut aikaisemmin) tai kokemattomamalle n. nenään asti pitkät sukset. Suksen leveys riippuu siitä lasketko enemmän puuteria vaiko rinnettä/striittiä.. jäykkyydestä en osaa paljoa sanoa mutta suosittelen "aikuisten" suksia (sinulle) jotka ovat jäykempiä kuin jr. sukset. Siteet kannattaa valita jotkin hieman "järeämmät" siteet esim. Salomon S912 Ti (en omista ;)) tai jotkut muut... :). Suksen on tarkoituskin irrota jos esim. kaadut.. jos irtoaa ihan itsestään niin sidettä voi yleensä säätää kireämmälle (esim. liikkeessä) jottei se irtoa niin helposti. Kannattaa ottaa mono mukaan liikkeeseen nii myyjä säätää ne oikealle kireydelle... En ole paljoa netistä tilannut, mutta http://www.swift2foot.com/ on kohtuu halpa paikka (minun mielestä)... en sit tiiä varmasti noista hinta-laatu suhteista. Itse omistan Salomonin Pocket Rocketit(Salomon Teneighty Gun) ja omasta mielestä ovat olleet hyvät parkissa ja puuterissa (muista ei tietoa :P)

      • Junnulle sukset

        Kyllä hän on jonkin verran temppusuksilla lasketellut. Hyppii hyppyreistä yms. Eili ihan rinteissä laskee ei muualla. On toki vielä kasvavassa iässä, että voisiko ostaa sukset jotka ovat hieman häntä pidemmät niin menisi pari talvea? Itse hän on nyt katsellut Wölklin suksia, onko ne hyvät? Millaiset siteet sinulla on?


      • Junnulle sukset

        Hänen entiset sukset irtoavat siis ihan rinteessä laskettaessa ja hyppyrissä hypätessä vaikka siteet on säädetty 80 kg painoselle henkilölle. Ja urheiluliike möi ne hyvinä temppusuksi siteinä. Rinteellä oli taas sanottu, että siteiden pitäsi olla takaa korkeammat ja niissä pitäsi olla väli.


      • twinittäjä
        Junnulle sukset kirjoitti:

        Hänen entiset sukset irtoavat siis ihan rinteessä laskettaessa ja hyppyrissä hypätessä vaikka siteet on säädetty 80 kg painoselle henkilölle. Ja urheiluliike möi ne hyvinä temppusuksi siteinä. Rinteellä oli taas sanottu, että siteiden pitäsi olla takaa korkeammat ja niissä pitäsi olla väli.

        Noo kyllähän noita völkeleitä on kehuttu (ei kokemusta) mut varmaa ihan kelpo sukset :). Siteinä mulla on salomonin s710 mut sais olla hieman "järeämmät" siteet hyppimiseen ;). Noista siteiden löysyyksistä en sano mitään ne kannattas varmaan käyttä liikkessä laitattamassa kuntoon (oikein)


    • Myyjä

      Tuli mieleen, että itse alan myyjänä esim.salomonin temppusuksissa vaaditaan väh.150cm pituus ja 15 vuoden ikä. Eli kannattaa ottaa noi seikat huomioon.

      • janne lahtela

        ikäni 13


      • utelias äiti

        uteliaisuuttani kyselen, miksi salomonin temppusuksissa vaaditaan 15 vuoden ikää??? Meillä pojat 11 ja 9 innokkaita temppuilijoita rinteessä ja olen etsimässä heille temppusuksia..


      • bleidaaja
        utelias äiti kirjoitti:

        uteliaisuuttani kyselen, miksi salomonin temppusuksissa vaaditaan 15 vuoden ikää??? Meillä pojat 11 ja 9 innokkaita temppuilijoita rinteessä ja olen etsimässä heille temppusuksia..

        Oisko snowbleidei jossai myynnis ? : o jokkut 77-90cm


    • martin.mandel

      Voisiko joku mainita jotain laskukauppoja missä myytäisi twinejä ?

    • TwInTiPs

      mitkä temppusukset olis hyvät 138cm pojalle (ei atomicit) mut k2,line,armada,head. Ja sit viel että minkä kokone hyppyri ois hyvä tommosee miniparkkii ja mistä saa reili. Sanokaa minkalaisia temppusuksia itellä o. Niin jos niistä sais vinkkejä. Vastatkaa

    • Mr-DuumiPoP

      mitkä sukset ois 141-145 kokoselle pojalle ku temppusuksia etin jotai k2,head,tai jotku hyvät ja halvat ei liian halvat vaan semmonen sopiva hinta 100-200 välillä liikkeitä voi kertoa:DD

    • Harrastelija98
    • temppuilija1

      ite olisin ostamassa twinit niin sanokaa hyviä paikkoja josta voi ostaa

      • mitäsminä

        Kannattaa liikkeestä käyä kattoo. Ite ostin eilen intersportista k2 pressit 80 e viime vuotiset poisto sukset nyt halpoja


    • MinÄ

      Onko 141 cm twinit hyvät 145cm pojalle

      • mitäsminä

        On ne ihan sopivat


    • 12v

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2844
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      530
      2692
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1865
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1837
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1748
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1312
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      89
      1135
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      60
      1129
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1102
    Aihe