AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Paljonko maksaa tyttökissan leikkaus

Paljonko maksaa tyttökissan leikkaus

20 Vastausta 10 913 Lukukertaa
8 kuukauden vanha tyttökissa mouruaa koko ajan, en kestä, paljonko leukkaus noin suunnilleen tulee maksamaan. KIITOS.

...

50-100e

kissan

Pääkaupunki alueella leikkaus maksaa reippaasti yli 100€, 150€ on kallein mistä olen kysynyt.

ai?

maksoi 85euroa ja pääkaupunkiseudulla!

Paljonkohan

muualla Suomessa? Meillä ei vielä ole ajankohtaista mutta mahtaakohan olla Oulun lähettyvillä halvempaa? Vai ovatko tämänkin operaation hinnat tosiaan nousseet näin ylös? No hyvähän se on pyytää kun useimmat kuitenkin leikkauttavat kissansa ja niitä töitä on varmasti...

Meillä

Meillä maksoi 70 e viime viikolla. Pienellä paikkakunnalla, kaupungin eläinlääkärillä. Kannattaa kysellä ja vertailla hintoja!

Oulussa

Leikkautin omat kissani Ouluvetissä. Kissan sterilisaatio maksoi 98 euroa (jos haluaa rokotukset samalla kertaa, se maksaa 129 euroa). En usko hinnoissa olevan kovin suuria eroja Oulussa. Itse olen ollut tyytyväinen Ouluvetistä saamiin palveluihin. Mutta kannattaa tietysti kysellä hintoja eri paikoista!

Meillä

Meillä maksoi tyttökissan leikkaus,rokotus ja madotus yhteensä n. 94€ (Asun 05 alueella)
Leikkauksen hinnaksi tuli siis n. 50€

tyttö kissan leikkaus

Tietäiskö kukaan paljon maksaa narttu kissan leikkaus tampereella?
160-180e

paljon

Täällä Seinäjoella oli 80 €

entä...

paljo maksaa pojan leikkaus?

ÄLÄ OTA KISSAA

JOS et ole valmis maksamaan sen terveydestä !!!! Totta hitossa kaikki maksaa, jos kissasi sairastuu joudut maksamaan sen eläinlääkärikulut aina, voi elämän kevät!!

No höh!

Päästä se ulos niin se loppuu.

Hölmö!

Kylllä se mouruaminen loppuu sillä, että kissan laittaa ulos. Ja sehän vain johtuu siitä, että ei tarvitse mouruta kiimassa kuin on tiineenä-
Kissan pennut ovat söpöjä, mutta niiden luovutus ikä on 3kk. Sen aikaa niitä on ruokittava hyvillä pennuille ja imettävälle emolle sopivilla ruuilla. Suunnilleen kuuden-kahdeksan viikon kohdalla ne alkavat olla aikamoisiaa riiviöitä.

Että toivottavasti alottaja ei ota typerää neuvoa tosissaan.
Kissan leikkaus plus kaikki muut oheiskulut yht. 212€ Sis. nesteytys, 10pv.lääkitys antibiootit sekä kipulääke ,kauluri ,poliklinikamaksu.Hampaiden tarkastus, sekä korvat että silmät. lisäksi ystävällinen ja hyvä kohtelu kissalle sekä mammalle. Näin Kouvolan eläinlääkäri asemalla.
Narttukissan hintoja

Espoossa/helsingissä maksaa 180-200 euroa
Klaukkalassa 100 euroa

ilmaisia kissanpentuja ei ole olemassakaan

Narttukissan leikkaus maksoi 98e,kollikissan leikkaus 74e.Ei se ihan halpaa ole,mutta kissan kanssa on siedettävämpää olla kun se on leikattu.Eläinlääkärikuluja kannattaa miettiä jo ennen kuin ottaa mitään eläintä talouteensa.Ja rahaa tarvitaan ruokaan ja muuhun,mitä eläimelle tarvitsee hankkia.On nimittäin niitäkin,jotka kuvittelevat kissan elävän pelkällä lenkkimakkaralla ja maitotilkalla.
Tallinnassa, Virossa tyttöen leikkaus maksaa 70 eur
Kissojen suojelu:

1. Suuri osa vapaana kulkevista kissoista jää auton alle

2. Kissojen tapellessa keskenään ne saattavat saada tartuntoja toisiltaan.

3. Kissa ei välttämättä löydä takaisin kotiin.

4. Vapaana kulkeva kissa saattaa joutua kissanvihaajan aggression kohteeksi.

5. Vapaaksi päästetty koira saattaa hyökätä vapaana kulkevan kissan kimppuun.

6. Varsinkin maaseudulla kissalla on myös luontaisia vihollisia, mm. ketut ja haukat saattavat ottaa saaliikseen kissoja.

7. Rotukissoja varastetaan ja salakuljetetaan rajan yli (oloissa, jotka eivät taatusti täytä eläinsuojelun vaatimuksia).

8. Saaliseläinten kärsimys - lemmikkikissat eivät useinkaan tiedä mitä saaliillaan tekisivät, kun saavat sen kiinni.

9. Vapaana kulkeva kissa myös lisääntyy vapaasti, ellei kissaa ole kastroitu / steriloitu. Näille vuosittain jopa tuhansille ei-toivotuille kissanpennuille ei kaikille löydy omaa kotia. Kulkukissojen elämä ei todellakaan ole mitään herkkua, ja lisäksi kulkukissat aiheuttavat myös haittaa ihmisille.

10. Kissa ei tiedä, mitkä eläimet ovat suojeltuja ja uhanalaisia ja mitkä eivät. Vapaana kulkevat kissat verottavat myös harvinaisten ja suojeltujen lintujen ja muiden harvinaisten eläinten kantoja.

11. Kissat viihtyvät vallan mainiosti sisäkissoina.

12. Kissat ulkoilevat mielellään valjaissa, varsinkin jos ne totutetaan siihen pentuina. Myös aikuinen kissa usein oppii valjaitten käytön. Ja siellä missä on mahdollista, kissalle voi rakentaa aitauksen, jossa se voi turvallisesti ulkoilla.

Naapurisopu:

13. Kaikki ihmiset eivät pidä siitä, että heidän pihallaan kulkee vapaana kissoja. Vapaana ulkoilevat kissat lietsovat kissavihaa.

14. Kissat eivät ymmärrä eroa lasten hiekkalaatikon ja kissojen hiekkalaatikon välillä. Ne saattavat tehdä hätänsä lasten hiekkalaatikolle. Lapset puolestaan saavat hiekkaa suuhunsa leikkiessään.

15. Myöskään ne kissanomistajat, joiden kissat ulkoilevat suojattuina niitä varten rakennetuissa aitauksissa, eivät pidä vapaana ulkoilevista kissoista, koska heidän omat kissansa häiriintyvät ylimääräisistä tunkeilijoista ja sen seurauksena niille saattaa tulla ei-toivottuja käytöstapoja. Vapaana ulkoilevat kissat lisäävät myös tartuntariskiä.

16. Useiden kaupunkien ja kuntien järjestyssäännöt kieltävät kissojen päästämisen vapaasti ulkoilemaan.
niin että kuka olikaan kissan valmiina ulos päästää vapaasti kulkemaan.??? toi on kopsattu netistä. että tuo ei ole itse keksittyä.
 /   /  /  / Paljonko maksaa tyttökissan leikkaus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta