AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / TES palkka???

TES palkka???

14 Vastausta 115 443 Lukukertaa
Toivon että joku osaisi neuvoa minua, eli asiani koskee TES:sin mukaista palkkaa. Olen hakemassa kesätöihin puutarha-alalle ja haluaisin tietää, mikä on puutarha-alan TES:sin mukainen palkka?? Olen kokeillut hakea netistä tietoa, mutta en ole löytänyt ja olisi ihan kiva tietää, paljon palkaa kyseiseltä alalta saa. Jos joku tietää esim. jonkun netti osoitteen josta voi käydä katsomassa eri alojen ja etenkin puutarha-alan TES:sin niin olisin erittäin kiitollinen!! :)

TES:sin mukainen palkka

Kiitos vaivan näöstäsi!!! en tosin löytänyt kyseiseltä sivulta palkka-tietoja, mutta en ilmeisesti osannut katsoa oikeasta paikasta.
Kiitos nyt kumminkin! :)

katsoppas

http://www.finlex.fi/pdf/tes/stes2663-MU46Puutarha0502.pdf

neljännestä luvusta löydät palkkauksen

tes palkkaus...

tessin palkka taulukot löytyvät kaikista helpoiten sivuilta www.pam.fi
..

myös

yrittäjät.fi/ työnantajan abc/ työehtosopimukset

Kesäksi töihin

Kiitos nyt kaikille vaivaa nähneille!!! Eiköhän noista nyt jotain löydy... :)

Puutarha-alan TES:n palkka ja työ

Työ jaotellaan vaatimuksen mukaan viiteen ryhmään. Ryhmä1= työ, joka edellyttää lyhyehköä perehdyttämistä, mutta ei aiempaa kokemusta. Vastuu ja kuormitus vähäinen.
Ryhmä2= työ, jonka osaaminen edellyttää aiempaa kokemusta. Työn kuormitus on vähäinen ja vastuu normaali. Ryhmä3= työ, jonka osaaminen edellyttää alan ammatillista koulutusta tai vastaavaa kokemusta. Työn vastuu ja kuormitus normaali. Ryhmä4=työ, jonka osaaminen edellyttää ammatillista koulutusta ja/tai pitkä työkokemusta. Työn vastuu ja/tai kuormitus normaalia korkeampi. Ryhmä 5=työ, jonka osaaminen edellyttää ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta ja/tai monipuolista pitkää kokemusta. Työ edellyttää hyvin suurta vastuuta tai itsenäisyyttä tai esimiesasemaa. Työn kuormitus korkea.

1.1.-31.5.06 1.6.06-30.9.07 ryhmä
6,64 euroa/h 6,79 1
7,06 7,23 2
7,32 7,51 3
7,59 7,79 4
7,97 8,18 5

Valitse näistä koulutustasi ja/tai työkokemustasi vastaava tuntipalkka. Huomaa muuttumispäivä tänä kesänä.
15§:n mukaan 1. alan aikaisempaa työkokemusta vailla olevan oppisopimussuhteisen työntekijän palkka on ensimmäisen vuoden aikana vähintään 85 % vaativuusryhmä 1:n palkasta ja toisen vuoden osalta väh. 95 % samasta ryhmästä.
Peruskoulussa tai lukiossa opiskelevalle koululaiselle maksetaan väh. 70 % vaativuusryhmä 1:n palkasta. Alan ammattioppilaitoksessa opiskelevalle, harjoittelua/työssäoppimista suorittavalle opiskelijalle maksetaan väh. 70 % vaativuusryhmä 1:n palkasta. Alan työkokemusta vailla olevalle työntekijälle maksetaan perehdyttämisajalta väh. 90 % vaativuusryhmä 1:n palkasta, enintään 4 kk.

Urakkapalkat löytyvät Maaseudun työnantajaliiton ja Puu- ja erityisalojen liiton välisestä puutarha-alan työehtosopimuksesta 16.2.05-30.9.07. Muista pitää puolesi, millä koulutuksella, palkalla ja kokemuksella sitten haetkin!

Kiitos viestistäsi!!

Jo tuli selkeyttä asioihin!! Kiitos kovasti vaivan näöstäsi!!! -Kesäksi töihin-

TES palkkaus

on löytyy seuraavasta osoitteesta
http://www.palkat.info/

haha

aika paska palkka.. etkö häpeä?
"hinttari" etkö itse häpeä typerää asennettasi? Ilmeisesti lapsuutesi ainoa lelu on ollut seinän ja patterin välissä!
Tämmöset lapsenmieliset ihmisperseet pois täältä. (joo iskä maksaa mulle 50e/h tunti ku maalaan sen taloa ja työ kestää hurjat 2pv.) Häpeä ite!
samperi tätä elämää,itsehän saan talonmiehen hommista plakaksi ismon valitukset!!!
luo viesti saamisen tuhat kertainen sumasi sain kastao vireeni kun muunut minulta sitten kehtaa sano ette kuulua minuun olit sitten kaiken mista selvän näkijääsi siinä olit syke mittari kädessä vaadituissa sumaan sait katsoa muuntautuavn juurikkan kain takia vain sinä teit nui kaiken aikjoaj heistä sitten.näin kait sitte kain sitten.
 /   /  /  / TES palkka???

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta