AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Romanttinen paikka Oulusta

Romanttinen paikka Oulusta

7 Vastausta 3 354 Lukukertaa
Elikkäs oululaiset. Mikä olisi romanttinen paikka Oulussa? Mies täyttää vuosia ja olemme niihin aikoihin Oulussa. Itse olen kyllä asunut ½vuotta Oulussa, mutta siitä on jo muutama vuosi joten paikat unohtunu.
Ei mitään kallista, mutta jotain vähän erilaista. Majoitus meillä jo on tuttavan tyhjäs kämpäs. Enkä halua Eedeniin. Haluaisin yllättää miehen ja keksiä jotain ei niin tavanomaista.

tämä

Höyhtyän grilli, tosi romanttinen paikka hulluna päissään 04:00, jos selevinpäin niin romantiikka kaukana.

vaikka

Aamulla puurolle Kauppahalliin, päiväkävely Pikisaareen ja kirjastoon lukeen päivän lehdet. Sit pitkälle lounaalle Rannan Matalaan ja päivä on täysi. Ei kun maate ja naattikaa toisistanne.

Matala on vissiin paras ruokapaikka nykysin. Kallis vai halapa, miehän en Visasi saldorajaa tiiä.

Romantiikkaa

Menkää syömään Sokeri-Jussiin tai jos on paljon rahaa niin Maikkulan kartanoon.Keksikää sitten muuta mukavaa itse.

Esimerkiksi

Ravintoloista Seurahuone ja Matala torin reunalla kummatkin(eivät ihan halvimmasta päästä, mutta hyvä ruoka), etnisiäkin löytyy mm. erinomaiset thaimaalainen, intialainen ja kreikkalainen ravintola. Lisäksi ihana kahvila on Bisketti (kävelykadulla), josta saa kaikenlaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Jos taide kiinnostaa, niin taidemuseossa näyttely+kahvit taidemuseon kahvilassa ja taidemuseosta tullessa romanttinen kävely Ainolan puiston läpi. Hyvän oluen ystävät suuntaavat Oluthuone Leskiselle ja metallimusiikista saa nauttia Teatrialla. Klassisen musiikin konsertteja esim. Oulu Sinfonia ja bändien keikkoja milloin missäkin. Kannattaa tutustua www.oulu.fi-> kulttuuri-linkin kautta tapahtuiin ja palveluihin.

Mukavaa iltaa teille! :)

erilainen ehdotus

hei! Kuulin kaverilta että Oulussa voi mennä kellumaan jäiden sekaan! Eli mennään jäänmurtajalla Hailuotoon päin ja puetaan vermeet päälle ja sitten mereen. Se on kuulemma tosi hauska ja erikoinen tunne! En kylläkään tiedä kuka tätä järjestää!Itse aion kyllä kokeilla joku päivä.. hmh.. no ei ehkä kamalan romanttinen mutta ainakin erikoinen ehdotus!

Pikkusen pohojosemmas

Sie sotket Kemiin ja niitten turistimurtajaan. No, kovin etelästä katsottuna Oulu ja Kemi on sama asia. Niinkuin täältä katsottuna Kotka ja Helsinki.

Suosittelen

Evakko-bubia Toppilassa. On romantiitikkaa.
 /   /  /  / Romanttinen paikka Oulusta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta