muhamedin elämästä

näinkö on?

Uskonnon perustajan ja ”pyhän miehen” elämä ja persoona ovat tärkeitä. Onko Muhammed pyhä mies ja sellainen henkilö jolle Jumala on voinut antaa ilmestyksiä, joiden perusteella syntyy uusi uskonto. Ovatko Muhammedin saamat ilmestykset Jumalan antamia vai mikä on ilmestysten taustoilla?

Muhammedin moraali

Muslimit arvostelevat usein länsimaiden seksuaalimoraalia ja nostavat oman sen yläpuolelle. Millainen oli Muhammedin moraali?

Muhammedin ensimmäinen vaimo oli Khadidza. Khadidza oli rikas ja vaikutusvaltainen leskinainen. Hän oli 40-vuotias ja Muhammed 25-vuotias. Khadidzan kuoltua 65-vuotiaana Muhammed otti kuusi yhtäaikaista vaimoa. Kuollessaan Muhammedialla oli 12 vaimoa ja kaksi jalkavaimoa.

Yksi mainitsemisen arvoinen vaimo oli Muhammedin ottopojan Zaidin vaimo, Zainab. Muhammed sai avioliitostaan Khadidzan kanssa kaksi poikaa ja kaksi tytärtä. Molemmat pojat kuitenkin kuolivat. Joten Muhammed otti ei-biologisen lapsen, Zaidin, omaksi pojakseen. Zaid meni naimisiin. Muhammed kuitenkin halusi naida Zaidin vaimon Zainabin. Muhammed sai ilmestyksen jonka avulla hän pakotti Zaidin eroamaan ja näin nai ottopoikansa vaimon.

Muhammedin moraali oli "löysempi" kuin sen ajan polyteististen arabien keskuudessa, joiden mukaan adoptoidun pojan vaimo oli laitonta naida, vaikka poika olisikin kuollut. Zaid kuitenkin eli vielä.

Yksi Muhammedin vaimoista oli Aisha. Aisha oli 6-vuotias kun Muhammed kihlasi hänet. Muhammed aloitti sukupuoliyhteyden Aishan kanssa hänen ollessa 9-vuotias eli lapsi. Eikä kysymys ollut "teinirakkaudesta", koska tällöin Muhammed oli 52-vuotias ja Aisha ei ollut vielä teini.

Muhammedin väkivalta

Muhammed muutti Medinnaan 622 AD Mekassa kokemansa vastustuksen takia. Ajan mittaan hänen ja hänen seuraajiensa varat alkoivat loppua. Joten Muhammed ratkaisi taloudelliset vaikeudet samalla tavalla miten beduiini päälliköt tekivät taloudellisten vaikeuksien kohdatessa, hän alkoi seuraajiensa kanssa ryöstää Mekkalaisten karavaaneja.

Kun Muhammed havaitsi, että Medinnan juutalaiset suhtautuivat häneen ja hänen sanomaansa kielteisesti, hän päätti tuhota heidät. Muhammedin seuraajat hyökkäsivät heitä vastaan, ajoivat heidät kodeistaan ja ryöstivät heidän omaisuutensa.

Myöhemmin Muhammed ja muslimit hyökkäsivät toisen juutalaisen heimon, Banu Nadir –heimon, kimppuun. Hän käski juutalaisten poistua kodeistaan ja otti heidän peltonsa omakseen. Tämän jälkeen Muhammed hyökkäsi Banu Qurayza –juutalaisheimon kimppuun. Nyt Muhammed ei kuitenkaan sallinut heimon poistua paikkakunnalta, vaan tappoi heimon kaikki 800 miestä, möi heidän lapsensa ja vaimonsa orjuuteen ja ryösti heidän omaisuutensa.

Muhammed petti lupauksen

Muhammedilla oli kymmenen vuoden hyökkäämättömyys sopimus Mekan asukkaiden kanssa. Hän kuitenkin hyökkäsi sen aikana Medinnasta seuraajineen Mekkaan ja teki näin siitä islamin keskuksen ja sai haltuunsa koko Arabian.

Muhammedin erehdys Koraanissa

Kun Muhammed aikanaan koki polyteistisessa Mekassa voimakasta vastustusta, niin hän lähetti seuraajansa turvaan Etiopiaan. Kun painostus Muhammedia kohtaan lisääntyi, hän kelpuutti kolmen pakanajumalattaren Lat’n, Uzza’n ja Manat’n olemassaolon Allahin rinnalle. Kertomus tästä löytyy Koraanin suurasta an-Najm 53:19-22 (Tähden suura),

Muhammed kuitenkin katui tunnustustaan ja selitti sen olleen lankeemus Saatanan kuiskailuille. Tästä syystä Islam pitää Koraanin Suuraa an-Najm 53:19 - 22 saatanallisina jakeina. Suura Hajj:ssa (Pyhiinvaellussuura) 22:52 - 53, Muhammed tunnustaa virheensä ja hänen mukaansa saatana tarjosi ajatuksiaan ikään kuin ne olisivat Jumalalta saatuja.

Johtopäätelmät

Jokainen voi näiden Muhammedin elämän tapausten perusteella päätellä oliko Muhammed pyhä mies, jolle Jumala olisi antanut niin suuria ilmestyksiä, joiden perusteella syntyi uusi uskonto. Olivat ilmestykset Jumalasta vai mikä on niiden alkuperä? Kuka puhui Muhammedille?

23

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mehumatti

      Islam on maailman suurin kusetus, jonka keksi vaarallinen Mohammed-niminen rosvopäällikkö saadakseen erilaisia etuja itselleen. Hyvin tuo huijaus onnistuikin

    • alfa123om2222

      Voi vaikuttaa kuin monet pyhät miehet olisivat lain yläpuolella kun he ovat saaneet jonkin oikeuden tai armovälineen käyttöönsä. Ja on myös niin, että pyhät miehet usein ylittävät oikeutensa. Joitakin heistä rankaistaan tästä kuten pappi Eeliä ja jopa Aaronin kahta omaa poikaa, jotka toivat vierasta tulta alttarille.

      Mutta itse pyhät miehet ovat usein varjeltuja ja ei Jumala kadu kutsumustaan kun on antanut jollekin kutsumustoimen. Esim. pappi Aaron sai Israelin lankeamaan ja tekemään kultaisen vasikan. Kuitenkin erämaavaelluksen aikan Jumala usein vahvisti Aaronin ylipappeutta ihmein ja merkein.

      Jumala ei jätä yhtäkään pahaa tekoa rankaisematta, mutta pyhien miesten on suoritettava saamansa tehtävä loppuun asti. Se, että heidän omat lapsensa ovat joutumassa vaaraan ja pois karsittaviksi pienen pienestäkin virheestä osoittaa, että heitä rankaistaan ankarammin kuin muita.

      Pitää muistaa, että Pyhyys saadaan olemalla kosketuksissa Jumalaan, joka on ainoa Pyhä tai olemalla kosketuksissa siihen esineeseen, joka on Jumalan pyhittämä esim. Alttariin. Pyhyyttä ei saada olemalla moraalisesti puhtaita, vaan suoranaisen kosketuksen kautta Ainoaan Pyhään Jumalaan.

    • 8+9

      Muslimit eivät noudata Muhammedin oppeja ja neuvoja jotka ovat melkolailla samanlaisia kuin Jeesuksenkin opit. Sillä erolla tietysti että Jeesus on kristittyjen mielestä Jumala kun taas Muhammed oli tuiki tavallinen mies kaikkine vikoineen.
      Hänen oppinsa olivat kuitenkin hienoja. Hän antoi suuren arvon naisille joita on kohdeltava hyvin ( kuin arvokkaimpia timantteja).

      Samoin hän kehoitti pitämään tyttölapsia yhtä arvokkaina kuin poikalapsia.
      Muslimit eivät vain piittaa hänen ohjeistaan ja vääristelevät härskisti hänen oppejaan. Jopa koraaniin on kirjattu täysin vääriä oppeja Muhammedin sanomiksi.

      Koraani on täynnä vääriä oppeja joita Mohammed ei ole opettanut, joten on turha käydä hänen kimppuunsa. Oikea kohde on muslimit jotka ovat vääristäneet omaksi edukseen kaiken.

      Mikäli haluaa tietää mitä Islam oikeasti pitää sisällään, tulee lukea Muhammedin oppeja eikä pelkästään koraania.

      • Lasse L.

        "Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia. 16 Hedelmistä te heidät tunnette. Eihän orjantappuroista koota rypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita. 17 Hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, huono puu kelvottomia hedelmiä. 18 Ei hyvä puu voi tehdä kelvottomia eikä huono puu hyviä hedelmiä. 19 Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, kaadetaan ja heitetään tuleen. 20 Hedelmistä te siis tunnette heidät. "'

        Matteus 7: 15-23

        Jokainen sen titää onko islamissa esillä vihan hedelmiä vai rkkauden hedelmiä. Jumala on rakkaus eikä halua nimeään hyydettavan kun esim. leikataan ihmisen kurkku auki tai kun yritetään tappaa toista ihmistä.

        Raamattu kertoo totuuden kuka Jumala on. koraani ei ole Jumalan ilmoitusta. Raamattua lukemalla selviää kyllä ahaaelämyksenä aikanaan kenen ilmoitusta koraani on. Lukekaa Raamattua jos ette ole lukenet. Minä luin kumpaakin ja koraani ei ole edes alkeellisesti uskottava. Raamattu kykenee kertomaan tulevia sioita etukäteen, tuhansia ennustuksia, joista 81 prossaa toteutunut jo. Raamattu lukiessa tajuaa ettei se ole ihmisen innoittamaa.


      • Melkoista menoa

        Tuo onkin kamalaa, jos Muhammed opetti hyvin, mutta kansa on niin verenhimoista, että tulkitsee opit marhaamalla. Ei auta edes Allahin apu, kun porukat ovat tullaisia.


      • 10+15

        Muhammedin oppeja?
        Tarkoitat varmasti Muhammadin sunnaa ja haditheja, koska muita opinkappaleita islamissa ei Koraanin lisäksi ole.

        Hadithit tukevat Koraanin antamaa kuvaa Muhammadista, mutta niistä paljastuu vieläkin julmempi Muhammad.

        Muhammad mm. käski tappaa kaikki jotka hylkäävät islamin. Käski puhdistaa koko Arabian kristityistä ja juutalaisista, jättää vain muslimit. Muhammad kidutti juutalaista miestä ryöstääkseen miehen aarteet. jne. No, tuossakin on jo tarpeeksi. Vai mitä?
        Ja ai niin. Nuo ovat luotettavista hadith-kokoelmista (al-Bukhari, al-Muslim).


      • Tietoa on
        10+15 kirjoitti:

        Muhammedin oppeja?
        Tarkoitat varmasti Muhammadin sunnaa ja haditheja, koska muita opinkappaleita islamissa ei Koraanin lisäksi ole.

        Hadithit tukevat Koraanin antamaa kuvaa Muhammadista, mutta niistä paljastuu vieläkin julmempi Muhammad.

        Muhammad mm. käski tappaa kaikki jotka hylkäävät islamin. Käski puhdistaa koko Arabian kristityistä ja juutalaisista, jättää vain muslimit. Muhammad kidutti juutalaista miestä ryöstääkseen miehen aarteet. jne. No, tuossakin on jo tarpeeksi. Vai mitä?
        Ja ai niin. Nuo ovat luotettavista hadith-kokoelmista (al-Bukhari, al-Muslim).

        Suusanallista materiaalia on pilvin pimein arabi-maissa. Se on kulkeutunut isältä pojalle ja suvusta sukuun Muhammedin ajoista alkaen ja siitä ennenkin löytyy kertomuksia. Ei tarvitse, eikä voikkaan olla pelkästään sunnan ja hadithien varassa.


      • 10+15
        Tietoa on kirjoitti:

        Suusanallista materiaalia on pilvin pimein arabi-maissa. Se on kulkeutunut isältä pojalle ja suvusta sukuun Muhammedin ajoista alkaen ja siitä ennenkin löytyy kertomuksia. Ei tarvitse, eikä voikkaan olla pelkästään sunnan ja hadithien varassa.

        Äsken neuvottiin, että "tulee lukea Muhammedin oppeja eikä pelkästään koraania", ja nyt kun esitin muslimien kaikkein luotettavimpina pidetyt opetukset, niin päädytäänkin takaisin Koraaniin vai?
        "Ei tarvitse, eikä voikkaan olla pelkästään sunnan ja hadithien varassa."

        Päätä nyt jo!


    • alfa123om222

      Humaanisuus ei ole lähtöisin kristityistä, jotka inkvisitiossa kiduttivat julmasti ne hengiltä, jotka omistivat raamatun tai tahtoivat lukea omalla äidinkielellään raamattua. Se on lähtöisin Ranskan vallankumouksesta, sosialisteista, tiedemiehistä, joita kirkko yritti tappaa jne.

      Jos ei olisi vielä jäljellä estäviä voimia niin kristityt jälleen käyttäytyisivät kuin pedot ja perustaisivat uudelleen inkvisition. Se, että krisityt ovat ottaneet kunnian vallankumouksen ja sosialismin teoista ja saavutuksista perustunee ns. valerauhaan. Kristittyjen on hyvä elää rauhassa vallankumouksen ja sosialismin rakentemissa yhteiskunnissa, mutta väite että he olisivat itse humaaneja on toteen näyttämättä.

      Yleisesti on opetettu, että raamattu hirmuttaa ja tekee hirviön niistä, jotka Mooseksen lakiin sotkeutuvat. Uskovaiset pitävät itseään parempina kuin muut ja katsovat syntisiä väheksyen. Vievät muilta talot ja pellot ja perinnön etc. jos vain voivat.

      Luin raamattua monta vuotta saamatta mitään hyötyä lukemastani. Vasta kun kävin Israelissa rukousmatkalla ja tutustuin Jehovan todistajiin ja islamiin raamattu alkoi aueta. Ja myös se kuinka paljon Koraani on vaikuttanut yhteiskunnan hienoihin puoliin ja rakenteisiin. Muuten Koraani ei pääsääntöisesti opeta katkomaan kurkkuja, vaan tekemään vanhurskautta. antamaan almuja, ruokkimaan köyhiä ja elämään uskossa.

      Kahden tunnin välein pitäsi rukoilla jne.

      • Olet pihalla

        Käytät sanoja niiden merkitystä ja totuuspohjaa tuntematta.

        Kuinka sinä tunnet kristitityt jokaisen? Et mitenkään, mutta kerrot heistä kuin tuntisit heidät.

        Silti esität heistä arvioita vaikket tunne heitä. Raamattua ei ymmärrä tosiaankaan jokainen ihminen, ja Jejovan todistajilla on oma Raamattunsa, johon on tehty muutoksia. Jehovan todistajat luulevat että vain he pelastuvat. Raamattu ei kerro että vain Jehovan todistajat pelastuvat.


      • Yleinen virhekäsitys
        Olet pihalla kirjoitti:

        Käytät sanoja niiden merkitystä ja totuuspohjaa tuntematta.

        Kuinka sinä tunnet kristitityt jokaisen? Et mitenkään, mutta kerrot heistä kuin tuntisit heidät.

        Silti esität heistä arvioita vaikket tunne heitä. Raamattua ei ymmärrä tosiaankaan jokainen ihminen, ja Jejovan todistajilla on oma Raamattunsa, johon on tehty muutoksia. Jehovan todistajat luulevat että vain he pelastuvat. Raamattu ei kerro että vain Jehovan todistajat pelastuvat.

        Ihan samaa Raamattua Jehovan Todistajat lukevat kuin kristitytkin. Se on vain siitä erilainen että se on kirjoitettu "selkokielellä" joten sitä pystyy helposti ymmärtämään ja lukemaan. Olen tarkastanut omasta Raamatustani ja tekstiä ei ole muutettu heidän Raamatuissaan.


    • Olet pihalla
    • alfa123om222

      Niin anteeksi, että esitin tuon yleistyksen, että kaikki kristityt käyttäytyisivät kuin inkvisitio jos voisivat. Eihän se kaikkia koske, vaan esim. alkuseurakunta oli ennemminkin inkvisition uhri muinaisessa Roomassa kuin että olisi ollut vastapuolella. On siis ollut niitä ja yhä vielä on, jotka eivät vanno valoja keisarille, eivät syö verta, eivät harjoita haureutta tai syö epäjumalille uhrattua eli eivät palvo epäjumalia. Kristityistä eräät olivat sosialistien puolella jne.

      Jeesus kuitenkin sanoi: Te olette päässeet syömään niitä hedelmiä, joista muut ovat nähneet vaivaa. Älkää siis ylpeilkö kuin itse olisitte jotakin tehneet.

      Ja vielä vähemmän on syytä ylpeilyyn kun nuo, jotka tuottivat hyvää hedelmää eivät edes olleet kristittyjä, vaan edustivat montaa eri filosofiaa ja uskontoa.

      Muuten eräs sosialismin ja ihmisoikeuksien esitaistelijoita oli muslimi:
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Shah_Waliullah_Dehlavi

    • Tosimies.

      En ymmär kuinka joku vatipää voi pitää kamelikusta juovaa pedofiilia pyhänä miehenä?
      Ennen palvoisin vaikka sianpaska kikkareita kuin häntä

      • Tekopyhä!

        Todista että on juonut kamelinkusta,tai vaikene!
        Mene Lappiin ja kysy keneltä vaan niin tiedät että lappalaiset keittävät poron kusesta viinaa. Siinä sinulle kusta!


    • Pro-Vapaus

      Henkilö joka seuraa koraanin oppeja saa melkoisen koulutuksen pahantekoon ! Ählämien määrän kasvaessa Ihmiskunnalle uhkaa käydä huonosti. Ainoa tapa pysäyttää islamin maailman orjuutus operaatio taitaa olla kolmas maailmansota !

    • totuus2

      Mohammed oli todellakin pedofiili lastennussija!

      • 999

        No ei todellakaan ollut. Miksi näitä valheita levitetään. Johtuuko se pelosta Islamia kohtaan vai kateudesta?


      • 54rqwmeafs
        999 kirjoitti:

        No ei todellakaan ollut. Miksi näitä valheita levitetään. Johtuuko se pelosta Islamia kohtaan vai kateudesta?

        Olihan se. Todisteetkin löytyvät teidän muslimien omista pyhistä kirjoituksistanne.


    • erikoinen uskonto on

      Poistivat sen videon you-tubesta missä nämä muslimit teloittivat vääräuskoisia. Vähän huono video se kyllä oli, ja mahdollisesti kauempaa jollain kännykkäkameralla otettu.
      Siinä vääräuskoinen vangiksi otettu äijä vietiin kädet selän taakse sidottuna teloitettavaksi ja maahan makamaan. Siinä massa teloittaja alkoi veistää äijän päätä irki ja tämä siinä vähän sätki, ja kun ei saanut veitsellään päätä tykkänään irki niin kiersi sitä niin että sai kaularangan poikki. Teloitetun irtileikattu pää sitten laitettiin sen rinnan päälle, ja silloin uskonveljet ympärillä huusivat 'allah akbar' Siinä videossa muutama teloitus näytettiin, ja myös kuva siitä kun nämä teloitetuttujen päättömät ruumiit oli nostettu rauta-aidan päälle ja pää isketty rauta-aidan piikkiin.
      Nää vääräuskoisten teloitukset on kaiketi heidän uskonnollisissa kirjoituksissaan tähän malliin määrätty tehtäväksi.

      • ?????

        Oliko tuo Isiksen porukkaa vai keitä?


      • 10+15
        ????? kirjoitti:

        Oliko tuo Isiksen porukkaa vai keitä?

        Ihan Muhammadin porukkaa.

        http://en.wikipedia.org/wiki/Massacre_of_Banu_Qurayza


    • rauhan uskonto

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      119
      1858
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe