AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Hiusten "pesu" ilman vettä??

Hiusten "pesu" ilman vettä??

11 Vastausta 9 795 Lukukertaa
Tietääkö kukaan, onko hiuksille kehitetty vastaavia tuotteita kuin esim. kasvoille, eli aineita, joilla voi "pestä" hiukset käyttämättä vettä? Nyt käyttämäni kasvojen puhdistusaine on sellaista, että periaatteessa sitä voi käyttää ilman vettäkin, hieroo kasvoihin ja pyyhkii liiat pois. Olisiko hiuksille jotakin vastaavaa pesuainetta?

Joudun tässä keväämmällä sellaiseen sosiaaliseen tilanteeseen, yöpymään mökkiolosuhteissa, jossa ei ole mahdollista käydä suihkussa. Muut hommat (kasvojen & kropan puhtaus) on huolehdittu, mutta hiukset vielä askarruttavat. :( Minun on pakko pestä ne jotenkin, koska tukkani rasvoittuu luonnostaan aika helposti, tai vaikkei rasvoittuisikaan niin ainakin se menee latuskan ja likaisen näköiseksi, jos en pääse pesemään.

kyllä

kaupasta löytyy kuivapesuainetta, sellasta pulveria...

Siis oikein hiuksille tarkoitettua..?

Kuivapesuaineet tiedän tietysti tekstiilien puhdistamisesta, mutta en ole vielä nähnyt sellaisia hiustuotteita. Osaatko nimetä mitään merkkiä, mistä kaupasta olet ostanut, vaiko kampaajalta..?

Hiuksillepa

Moi!

Kyllä on olemassa hiusten kuivapesuaineita, ennen niitä on ollut kaupoissakin. Jos et kaupasta löydä, kampaajilla niitä pitäisi ainakin olla. Useimmiten hiusten kuivapesuaine on jauhetta, jota ripotellaan hiusten juuriin ja sitten harjataan kunnolla pois. Kuivapesuaine toimii hyvin hätätilanteissa, esim. kun on kiire eikä ehdi pestä hiuksia. Se "imee" rasvan pois ja tuuheuttaa hiukset.

Kiitos!!!

Kiitos paljon vinkistä! Täytyy kysyä kampaajalta, kun sinne seuraavaksi menen. Huh helpotus, jos tosiaan löytyy tällainen ratkaisu! Ei tarvitse surra ja murehtia sitä, että tukka olisi rasvaisena.

Kokeiltu on

jos minkälaista jauhoa. Mielestäni paras kotikonsi on perunajauhot, (olen itse blondi). Usein kyllä hiukset tulevat "jauho" käsittelystä kovin sähköiseksi ja kiillottomaksi. Tärkeää on harjata tuote hyvin pois, oli se sitten kaupan- tai koti"tuote".
Kuivapesu-shampoota saa osataa apteekista ja suuremmista tavarataloista.

vastaava luonnontuote

Joskus nuorena noita kuivapesuaineita käytettiin enemmän, mutta itselläni ne aiheuttavat päänahan kutinaa. En ole nähnyt kuivapesuaineita pitkiin aikoihin kaupoissa.

Luonnollinen hiusten kuivapesuaine on ruisjauhot. Ei se kaikkein hienoin ruissihtijauho, mutta seuraavat karkeudet toimii hyvin. Jauhoa ripotellaan histen tyviin ja päänahkaan, pöyhötellään hetki että rasva ja pöly imeytyy jauhoihin ja lopuksi harjataan pois, mieluiten ilmavassa paikassa ulkoilmassa, sattuneesta syystä - tai ammeen, pesualtaan tms. päällä. Ruisjauhosta tulee myös kaunista kiiltoa hiuksiin. Eikä maksa paljon!

Vaaleille hiuksille

Sopii erinomaisesti myös vauvan talkki. Ei maksa paljon ja tuoksukin on miellyttävä. Tummista hiuksista se voi tehdä vähän harmahtavat.

voi tehdä..

Kuivapesuainetta voi tehdä itsekin. Löysin nettisivulta ohjeen: 1 dl kaurajauhoa ja 1 dl leivinsoodaa. Apteekista ei löydy, tuskin kaupoista ja kampaajiltakaan. En ainakaan itse ole löytänyt, en ole tietysti kaikilta Suomen kampaajilta kysynytkään. Jos haluat tarkempia tietoja, etsi nimimerkki "epätoivoinen", jonne olen myös vastannut.

kyllä

Kyllä apteekista löytyy KLORANE NIMISTÄ jos et löydä apteekkari kyllä tilaa pullon hinta 11e.

yhdestä paikasta ainakin

Kannattaa käydä Stockmannilla, siellä myydään kuivapesuainetta. Nimeä en muista, mutta löytyy sieltä osastolta missä myydään "halvempaa" kosmetiikkaa. Pitävät sitä aina myynnissä, vaikkei menekki ole suurensuurta.

hiusten kuivapesuaine

Tuhannet kiitokset tiedoista, olin jo ihan toivoton kun aina myytiin eioota kemikaliokaupoissa. Menen Stokkalle heti kohta!
Olin jopa yhteydessa Valkoiseen Ristiin joka valmisti ja toi maahan ko tuoteita. Ei kuulema kannata!
 /   /  / Hiusten "pesu" ilman vettä??

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta