AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Nuorempi nainen kiinnostaa.

Nuorempi nainen kiinnostaa.

31 Vastausta 3 329 Lukukertaa
Luin tuolta alhaalta kun joku nainen totesi ettei oman ikäiset miehet kiinnosta häntä ollenkaan. Minulla on vähän samanlainen tilanne mutta toisin päin. Olen 39v mies ja itseäni kiinnostavat vain nuoremmat naiset. He ovat innokkaita ja vielä iloisia ja positiivisia. Harrastan lenkkeilyä mutta olen suunnitellut suuntaavani kuntosalin puolelle jossa näitä ihania kaunottaria käy.

Keväiset terveiset kaikille nuorille naisille, olette ilo.

.......

Jacques..... sun nimi kuulostaa ihan joltakin ranskalaiselta nahkahousuhomolta.

Jassoo

Sepä mukavaa. Nahkahousuihin en kuitenkaan aio kajota, mielestäni epämiehekkäät.

Ei sallittua

Ei miestä saa nuoremmat naiset kiinnostaa. Se on pedofiliaa ja perverssiä, sairasta!

Naista saa kyllä nuoret miehet kiinnostaa. Silloin nainen on nuorekas ja hyvin tietoinen seksuaalisuudestaan.

Olet oikeassa

Olet muuten oikeassa tuossa asiassa. Outoa meininkiä.

Odotinkin että joku täti tulisi jo mollaamaan perverssiksi.
No femakoiden mielestä seksi pitäisi kieltää kokonaan. Mutta mitäpä vaivata päätään jollain femupellellä.

Omista intiimisessioistaan ei kannata huudella muutenkaan. Paitsi luotettaville kavereille tietysti.

ota huomioon

naisia ei taas kiinnosta vanhemmat miehet, poikkeuksena tietysti rikkaat tapaukset, mutta jos sinulla ei ole mitään miljoonaperintöä tulossa, niin DREAM ON!

Noh

Enpä nyt sanoisi noinkaan, kyllä niitä nuoria naisia taitaa enemmän kiinnostaa vanhemmat miehet kuin nuoria miehiä vanhemmat naiset.

Kokemuksen

No joo, nämä on taas näitä sarjassamme turhia juttuja. Mutta olen tapaillut itse pari krt itseäni vanhempaa miestä. Kummatkin tapaukset olivat minulle vain ja ainoastaan "hätävaroja", koska minulla oli pidemmät suhteet karahtaneet karille. Vanhemmasta miehestä löytää kait jotain isämäistä turvallisuutta tuollaisessa tilanteessa. Ei minua ainakaan pidemmän päälle kiinnostaisi itseäni monta vuotta vanhempi mies.

Tosin, olen sittemmin jättänyt kokonaan nämä tällaiset vanhemmat tapaukset, koska toinen tapailemistani olikin naimisissa. Sain tietää asiasta vasta myöhemmin, mutta jatkoin silti tapailua. Sitten mies jättikin yht´äkkiä perheensä (vaimo plus kaksi tytärtä) vuokseni. Kun hän sitten ymmärsi ja uskoi vihdoin viimein, etten ole suunnitellut hänen kanssaan loppuelämääni, niin hän palasi häntä koipien välissä takaisin perheensä luo. Tästä syystä tuli vähän sellainen olo, että jopa säälittää vanhemmat miehet :(

Bla

No eiköhän suurin osa tänne näiden foorumien jutuista ole vähemmän tai enemmän täysin turhanpäiväistä jauhantaa. En minäkään seurustelumielessä taida olla kiinnostunut minkäänlaisesta naisesta, olen pitkään sinkkuillut ja huomannut viihtyväni yksin. Jonkinlaisena vakikaverina seksin merkeissä nuorempi nainen kiinnostaa enemmän kuin oman ikäinen.

Ihme jauhamista

Aina tämän saman asian jauhamista. No mitä sitten, jos vanhempaa naisat kiinnostaa nuoremmat miehet ja vanhempaa miestä nuoremmat naiset? Minkä takia sitä pitää tulla tänne kuuluttamaan?

Minusta tuntuu vähän siltä että ne, jotka tulevat tänne mainostamaan pitävänsä itseään nuoremmista (oli sitten mies tai nainen) kumppaneista, etsii jotenkin vähän itseään, itsetuntoaan sekä kadotettua nuoruuttaan... Nämä asiat yritetään sitten löytää elämällä elämäänsä itseään nuoremman ihmisen kautta.

Jauhamisesta

Minä taas ihmettelen miksi aiheen myötä aletaan jauhamaan juuri tuota "menetetyn nuoruuden hakemista". Aina jos kokee nuoremmat viehättävämmäksi kuin oman ikäiset on jotenkin kummajainen tai luonnonoikku tai jotain vikaa on päässä oltava.
No mutta minkä takia sä haet sille täällä huomiota? Mikset ole jo iskenyt sellaista tai paria sellaista? Eikö liha ui verkkoon?

Nuoret naiset on parasta

Itselläni on tällä hetkellä 17 vuotias tyttönen ja mikä seksipeto se onkaan. Meinaa välillä viedä hengen 32 vuotiaalta. Siltä ei todellakaan tarvitse vongata!

Heh =D

Hyväntasoisia miehiä meillä täällä Suomessa :D

Mitä se tasosta kertoo?

No mitäs helevettiä se tasosta kertoo jos tykkää nuorista neidoista? Kyllä määkin olen pariinkin otteeseen nuorempaa lihaa kokeillut enkä mää silti ole huonotasoinen mies vaikka mää Turun murretta puhunkin. Vanha ämmähän se olisi heti upeatasoinen rotunainen jos vehtaisi nuoremman miehen kanssa.

Vanhempi nainen on rotu tamma.

jää toiseksi.Nuorien naisten pillu haiseekin mädälle sillille.Muista laittaa pyykki poika nenään nussiessa pikkipillua.Sen pillukin pieree ja ääntelee kummasti.Ei koskaan enään.Kerran erehdyin.

Totta tavallaan

Onhan nuori pimu vähään tyytyväinen, kun ei ole kokemusta eikä siten tietoa mistään paremmasta. Voi sellainen huonompikin sänkymaakari päteä kokemattoman seurassa ;-)
Ja mulla nelikymppisellä on kolmikymppinen mies ja WAU mikä seksipeto hän onkaan;))))

Hmmm...

Tuota noin, jos kiinnostuksesi ja kiihotuksesi kohdistuu yksinomaan johonkin tiettyyn asiaan/piirteeseen, kuten nyt tuohon nuoruuteen, kyseessä saattaa olla fetissi. (täällä lisätietoa aiheesta: http://www.seta.fi/fi/setafi4h.htm)

Itsekin ihastun välillä itseäni vanhempiin miehiin, mutta luulen, ettei siinä ole kiinni iästä, vaan luonteesta, olemuksesta, kokonaisuudesta. :)

Lemmikki?

Kuuostaa siltä että kaipaat koiranpentua. :D

onkohan jossain tutkimusta..

Oiskohan jossain jotain tutkimusta mistä selviäisi kummat saavat nuorta lihaa helpommin, vanhat miehet vai naiset? Jotenkin on sellainen fiilis, että kyllä vanha nainen kuitenkin saa nuoren miehen helpommin kuin vanha mies nuoren naisen. Itse en juuri deittipalstoilla käy, mutta kertokaa kokeneemmat, kumpia ilmoituksia on enemmän; nuori mies etsii vanhempaa naista vai nuori nainen etsii vanhempaa miestä?

Haaveilla saa, sitä ei kukaan kiellä. Tykkään itsekin jonkin verran itseäni nuoremmista. Aika pienistä ikäeroista kuitenkin on kyse; olen vähän alle kolmekymppinen ja haluan kuitenkin, että mies näyttää mieheltä eikä pikkupojalta. Parikymppiset ovat pikkupoikia useimmiten. Kai se on lähinnä joku henkinen juttu; kuvittelee mielessään että on jollain tapaa niskan päällä kun on vähän miestä vanhempi ;D .

No minäpä kerron

Luen paljon deittipalstoja ja tekstitv:n deittichattia joskus (huvikseni vaan hei) ja kyllä siellä suurimmaksi osaksi miehet hakevat itseään runsaasti nuorempaa seuraa, tosi harvoin näkee vanha ämmä monkumassa nuorta miestä tai nuori mies monkumassa vanhaa ämmää.

No Kyllä

vanhempi nainen saa tietysti seksi mielessä helpommin nuorempaa muuten tuskinpa. Vai kuinka
monesti olet vaikka näillä palstoilla nähnyt että joku nuorempi mies itkisi vanhemman naisen perään?
Eipä paljon näy, toistepäin kyllä. Itse en kyllä itseäni vanhempaa naista huolisi, selvästi nuoremman naisen toki kyllä.

haha

No eipä ne nuoret ja kauniit edes sua päin vilkaise, jos olet joku ällö, likainen nelikymppinen rumilus runkkari vammanaama.

Vanhempi mies..

No, itse olen yksi näistä, joita kiinnostaa hieman vanhemmat miehet. Oman ikäisiä tai muutaman vuoden vanhempia miehiä en tosiaan jaksais katella. Itse olen alle 30v. ja mies, johon olen ihastunut on hieman yli 40v. Sun juttus riippuu kyllä siitä, kuinka nuoret naiset sitten kiinnostaa. Että meneekö "sallituissa" rajoissa. Ei semmonen reilu 10v. ikäeroa haittaa tahtia.. (Kunhan kumpikaan osapuoli ei ole alaikäinen.)

Tosiaankin

Hieman vanhemmat miehet tosiaan on NAM isolla ännällä ;) Muutamasta kokemuksia ja ei voi muutakuin kehua. En kyllä seurustelusta osaa sanoa, voi olla että kiinnostukset ja ajatukset liikkuu aikalailla eritasolla, mutta seksi, se on hyvää. Itselläni n.15v ikäeroa.

Oletko pedofiili?

Yritä vanha vaari vaan pysyä housuissas.Ei nuoret naiset tuollaisista vanhuksista välitä.Olet isäni ikäinen.HÄPEÄ SIKA!
Sama täällä..
Keski-ikä ei tosiaan lisää ihmisen viehättävyyttä ..mutta samahan se on kaikille.
Aikaa pitää vaan kunnioittaa.

Toivottavasti on löytynyt.
Juu kuntosalithan onkin nimenomaan sitä varten, että siellä isketään naisia. X)

Ja kukapa parikymppinen fitnesspimu ei olisi äärionnellinen kun joku keski-ikää hätyyttelevä pulkannaru tulee häiriköimään kesken treenin... XD
itte tykkään mielellään pikkasen vanhemmista.
Kukapa ei tykkäisi jo hiukan seestyneemmästä seurasta, jolla ei ole kamalakiire ja hoppu jokasuuntaan.
 /   /  / Nuorempi nainen kiinnostaa.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
31 v. Uusimaa
35 v. Satakunta
40 v. Uusimaa
41 v. K-Suomi
44 v. Uusimaa
47 v. K-Suomi

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta