AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Jaakon päivät

Jaakon päivät

22 Vastausta 5 510 Lukukertaa
Onko kellään mitään tietoa mitä Jaakon päivien ohjelmassa tänä vuonna? Tai tietääkö kukaan kuka vastaa ohjelman järjestämisestä ja mielellään vielä henkilöiden yhteystiedot? Vaasassa nimittäin olisi yksi erittäin hyvä bändi soittamaan, sopisi ainakin aiempien vuosien perusteella loistavasti sinne! Keisari luultavasti tulisi vielä pelkällä kulukorvauksella. Kaikki asiasta jotain tietävät laittakaa ihmeessä infoa! Kiitos jo etukäteen!

Kevätrullia, Värrullar!

Eiköhän jaakonpäivät nimen voisi muuttaa Pietarsaaren kevätrullamarkkinoiksi. Rönningin Geir oli kyllä viime kesänä positiivinen yllätys, mutta keskusta oli turhan tukossa, kun vanhalla kentällä ei ollut ohjelma telttaa.

Ja sitten ne

Eikö niiden esiintymisille saada aikarajoja???
Koko viikko aamusta iltaan grrrhhh..
Viime kesä oli pakko kiertää kävelykatu kaukaa,
kun ei vaan enään jaksa!!!

oletteko

.. että sen jälkeen kun nämä maahanmuuttajat alkoivat myydä kevätrullia, niin pulut ja kissat katosivat katukuvasta

Hei!

Kaupungin yhdistys kuin finn-Jakobstad tai finn-Pietarsaari
ovat olleet ainakin ennen tapahtumien takana.
Pietarsaaren sivuilla ei ainakaan vielä näkynyt ohjelmistoa,
joten ovat niitä varmaan työstämässä.

Sieltä saattaa löytyä yhteystiedotkin, ainakin
sitten kaupungin keskuksesta : )

Kiitos

Pitää yrittää etsiä, ehkä ne yhteystiedot löytyy. Käyn katselemas ne kaupungin sivut läpi. Sain jostain sellasta infoa että city-ryhmä olis järjestelyjen takana, mutta ei sitten ilmeisesti pidä paikkaansa.

Kyllä

mukana järjestelyissä, siis city-ryhmä.
Joten en varmaa infoa tiedä, onko toiminta
sitten siirtynyt niille kokonaan.
Siinä tapauksessa, varmaan Pietarsaaren
matkailutoimistosta saa yhteystietoja, toiminta
on samassa "lukaalissa"...

Pitää yrittää

Pitää alkaa soittelemaan ihmisille ja yrittää järjestää Keisari soittamaan. Siinä on yksi Suomen tulevaisuuden toivoista, jotain vivahteita bändi saanut yö:stä, apulannasta ja uniklubista. Pojat tulevat luultavasti pelkällä kulukorvauksella koska vielä ei ole sopimusta levy-yhtiöön. Mutta kesällähän sen näkee soittaako Keisari Jaakon päivillä.

Lycka till : )

Kuulostaa hyvältä poikien tyyli!
Kaikki uusi on tervetullutta, harmi kun
sitä telttaa ei enään ole. Viime kesänä
ja kuten yleensä, rankkasateet tyhjensi kadut...

Sepä ikävää

Vahinko että olut-teltta on suljettu, mutta mitä kuulin huhuja niin sitä pyöritettiin tappiolla ja lippujen hinnat oli jo niin kovat ettei niitäkään voinut enään nostaa. Hankittiin liian nimekkäitä ja kalliita esiintyjiä, jotka eivät sitten kuitenkaan vetänyt yleisöä tarpeeksi edes kattamaan kuluja. Ja oluen myyntikään ei sitten ilmeisesti kukoistanut niin hyvin. Mutta toivotaan että päättäjät innostuvat.

Alkuperäinen

ihan hyvin, talkoo voimin.
Sana -olut- nostatti tietysti eräiden tahojen
niskavillat, varsinkin niiden jotka
paikalla eivät edes käyneet.
Monipuolinen musiikkitarjontahan siellä oli
pääosassa.

Toiset yritykset eivät sitten toimineetkaan...

Sitä olen ihmetellyt, että kun tuo teltta oli
vanhalla kentällä, oli valtava kilpailu "asiakkaista"...
Samaan aikaan joku toinen taho järjesti ohjelmaa
vanhaan satamaan esim.
Paras oli kun J. Karjalainen oli teltalla niin
samalle illalle oli Kirka hommattu vanhaan satamaan...

Viimekesänä ei ollut telttaa, muttei ollut kyllä
ohjelmaa vanhassa satamassakaan. Et tälleen..

Kilpailu

Kilpailu on asiakkaista kovaa, ei sille voi mitään. Mutta se oliskin kun järjestäjät pystyis yhteisymmärryksessä sopimaan kuka tekee mitäkin ja minä iltana. Sehän on selvä että olut-sana nostattaa karvat pystyyn tietyillä tahoilla, mutta ei kuulopuheiden mukaan mitkään uskovaiset kuitenkaan päässeet teltan olemassaoloon vaikuttamaan. Helsingissähän tuska-festareilla kiertää uskovaiset pitkin kaisaniemeä julistamassa jeesuksen pelastuksesta ja jakamassa flaijereita... Että sellasta siellä, mutta onhan noita hihhuleita varmasti myös Jaakon päivillä. Vai?

Itse asiassa

niin eipä hihhuleita näillä päivillä pyöri!
Johtuneekohan monipuolisesta ohjelma tarjonnasta,
heilläkin ihan omat ohjelmistot koulupuistossa
ja kirkoissa, ihan hyvä järjestely, eipä ole
kenelläkään purnaamista. : )

jaaakoopäiväton luetut

lessujen juhlat nää jääkonpäivät en ole ikään käynyt enkä käy.syököön jotkut teurasjätteistä väännettyjä rullia eihän niitä syö sudetkaan miten ruokia saa valmistaa kun kojut ei sisällä vesipistettä? kuinka on käsienpesun laita.

tietääkö kukaan...

millon jaakon päivät alkaa tänä vuonna?

Jaa, tuo oli paha

Mun tietääkseni ne alkais sillon 16. päivä sunnuntaina, mutta tää ei todellakaan oo varma tieto.

Kittholmen

Mutta onhan siellä vanhassa satamassa se charmikas Pekka mökillään joka hoitelee Pietarsaaren naiset, myös Jakob päivien aikaa, TERVETULOA

kyllästynyt

Oishan se tosi kiva saada jkin sellanen esiintyjä joka osais edes yhen sanan suomea! alkaa olla aika harvinainen kieli täällä päin! Tuskimpa jaakon päiville otetaan mitään esiintyjää joka olisi suunnattu nuorille ja laulais kaiken hyvän lisäks vielä muutakin kuin ruotsalaisia kansanlauluja..
on kyll ruvennu jaakon päivät menee huonoks kun on vaan yksi kieliryhmä edustettuna.. koko suomen suku siittoiset lestadiolaiset kerääntyvät tänne.. paras taas lähteä muualle siksi aikaa , että saavat kansan joikunsa kuunneltua

lordi

ja vie lahkolaiset parempaan paikkaan....
toivotaan ainakin niin.....

Niinpä....

Joo, eihän siitä tullut sitten loppuviimein mitään. Bändi olisi tullut soittamaan kulukorvauksella mutta ei oltu valmiita maksamaan.... Ei kai sille mitään voi, toivottavasti nämä sisäsiittoiset Larsmolaiset ovat tyytyväisiä heille suunnatusta ohjelmasta. Aika perseestähän se on että vain yksi kieliryhmä on edustettuna mutta se on ihan kasvava buumi jokaisessa kaksikielisessä paikassa. RKP kitisee koko ajan lisää rahaa ruotsalaisille ja enemmän palveluita... Suomessa kuitenkin ollaan niin varmaan olisi suotavaa että ensisijaisesti mentäisiin Suomen kielellä ja vasta sitten Ruotsi. Hyvä esimerkki tästä että itse kävin pari viikkoa sitten Trendin terassilla yhdellä, niin en meinannut millään saada palvelua Suomeksi... perseestä! Onneksi Jaakon päiville eksyy väkeä muualta Suomesta niin paljon ettei koko kaupunki ole tällä ''Svenska talande är bättre folk'' asenteella liikenteessä.

kuka järjestää jaakonpäivät

Hei. Ilmeisesti sait yhteyden Jaakonpäivien järjestäjiin? Voisitko laittaa yhteystiedot (puh tai email) tänne? Oliko City-ryhmä vai Finn-Pietarsaari vai joku muu?

Taas kerran

Olen kuuluut huhua että Alatalon Mikko olis tulossa esiintymään eli olisi ainakin yksi suomalainenkin esiintyjä jollei hän sitten taas laula ruotsiksi en lantsaren är jag
no pääasiahan on tavata vanhoja tuttuja ja otta vähän bissee
Lisää erotiikkaa päiville,nuoria ja nättejä strippareita eikä luisevia martta tätejä
 /   /  /  / Jaakon päivät

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta