AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Kiinalaiset vehkeet

15 Vastausta 7 759 Lukukertaa
Onko kenelläkään oikeaa kokemusta näistä halvoista mönkijöistä (myös crossipyöristä) joita kaupataan netissä mm. jt-trading jne.. Ei ole hinnalla pilattu
jos 200 cc 18 hv ja hintaa 1200 euroa. Tarkoitus olisi ostaa mökille jonkinlainen laite ja myös pari halpaa crossipyörää lapsille. Minuakin kyseiset laitteet epäilyttävät, mutta jos jollakin on omakohtaista kokemusta siitä kuinka halpikset kestää ja kuinka niihin saa (jos saa) varaosia.

Jees..

no kyllähän ne kiinalaisetkin vehkeet varmasti jotenkin ajavat asiansa varsinkin mökillä mutta pitänee muistaa sitten yksi asia..-->>> Kiinalainen vekotin joka maksaa 1500e EI varmasti ole lähelläkään esim Hondaa joka maksaa kymmenen kertaa enemmän...

joo on

meillä on hensim 50 atv ihan turha ostaa jos ei omista hitsaus vehkeitä ja rälläkää..
ei meillä keatäny kun semmoset viikon niin eikös kaiveta hitsi vehkeet esille.. runko poikki..tavara teline, jalan siat tippuu tielle.. jne..
kannattaa ostaa ;)

siis tuo on 150

siis 150

juu..

Itse ostin pari viikkoa sitten tollasen kiinalaisten Linhain ( lue huihai :))...
Eikä mitään...hinta/laatusuhde kohillaan. Käytettynä tieliikenne Linhain saa n. 4000 €, kun vastaava "merkkituote" maksaa varmasti tuplaten. Siitä sitten kukin laskemaan. Onhan toki tuo kiinalaisten työnjälki vähän erilaista kun täälllä euroopassa on totuttu. Kestää varmasti sen kuin muutkin, mutta tarvitsee huomiota ja remonttitaitoa hivenen enemmän.

No ei

taatusti kestä siinä kuin muutkin!Käytännössä.

Toisaalta

kiinalaisten tehdä heikkolaatuista työtä mailmanmarkkinoille? Luulisi maineen olevan tärkeän? Kaiketi työn laadun normit ovat länsimaista tasoa? Pienemmät työpalkat, sosiaalikulut ja tarkempi talous pitävät hinnat alhaisina.

Muistan sotia edeltäneen ajan, jolloin tuotiin japanilaisia polkupyöriä. Ne olivat kestävyydeltään peräti heikkoja.

Vasta sotien jälkeen japanilaisten maine korjautui aluksi lähinnä Hondan vaikutuksesta.

Edelleen kiinlalaisista

Kyllä ainakin minua houkuttelee vaihtoehto, että pojille saa pari kappaletta "crossipyöriä" ja itselleen 200 cc mönkijän yht. alle 2000 euron hintaan. Ainakin minulle useamman tuhannen euron mönkijään sijoittaminen tuntuu paljolta varsinkin kun ei ajamiseen tahdo löytyä aikaa.

Toinen talvi menossa

Ajelen nyt toista talvea kiinalaisella mönkkärilläni, joka maksoi 3.500e. Ei mitään ongelmia tähän mennessä, kone on 250cm3 ja 18hv.
Takaveto kardaanilla, 5 vaihdetta eteen ja yksi taakse. Vakiona vetonuppi ja kärryäkin on tullut vedettyä.
Kaikenkaikkiaan miellyttävä peli, hiljainen käyntiääni ja toimii hyvin.

kiinalaiset vehkeet

hei!pojilla ollut pelkästään kaukoidän vehkeitä.aluksi 50cc vuoden päivät sitten 110cc reilut 2 vuotta ja nyt hommasin 200cc ja hyvin on pelittänyt.osiakin saatavilla mutta ei onneksi ole tarvittu.öljyt kun vaihtaa heti parin päivän ajelun jälkeen(menee vajaa litra)ja tasaisin välein muutenkin niin ei muuta kun kovaa ajoa.yksi neuvo jos hommaat kaukoidän vehkeen vaihda heti tulppa uuteen tuppaavat nyykähtämään heti kohta, meillä ei ole pelittänyt tulppa yhdessäkään vehkeessä viikkoa pitempää alkuperäisellä.sama tilanne jos vehkeessä valot hommaa varalle toiset polttimot ettei lapsille tule eka iltana suru puseroon ettei valot pelaa.

Täytyy kai tilata

Kyllä kai se sitten täytyy tilata kaikille halppiscrossarit ja itselle mönkijä.

osiako

laitoin hakusanaksi jt-trading googleen ja sieltä tuli "JT-Trading kenkien maahantuonti".... millainen kokemus mahtaa olla mönkijä kaupasta ja varaosista?

Sorry

Oikea on www.jy-trading.fi, www.myllymaki.fi, www.timppastattoo.com ja halvimman ison mönkijän löytää tuontitukusta.

vielä jatkan

Erikoisinta oli, että kyseisen tuontitukun sivut ovat kadonneet.. Pari päivää sitten katselin niitä vielä ja nyt ei löydy mistään.

Eli kannattaa..

siis myös katsoa mistä ostaa, koska takuujuttuja tulee varmasti. Oli sitten merkki mikä hyvänsä.

mönkijän osia

ostin vuosi sitte 150cc kardaanimönkijän menopelimarketista, noin viikko sitten meni ristikkonivel vetopuuhissa. Osa tuli 2päivässä.Eli kai niillä ainakin on hyllyssä osat.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta