AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Takan uuniluukun lasit halkesivat???

4 Vastausta 3 711 Lukukertaa
Olipas melkoinen yllätys - laitoin takkaan tulet ja vähän ajan päästä halkesi ensin vasemman puoleinen takkaluukun lasi - ja jonkun hetken päästä toinen. Yhden luukujen koko on noin 20 cm x 40 cm ja siinä oleva lasi on tietysti pienempi

MIKSI? Takka on rakennettu 1982 -eikä ole vielä ennen näin tehnyt. Puhdistin lasin sisäpuolen nokea pois paperilla ennen sytyttämistä - ja olen tehnyt sen myös aikaisemminkin - vaan ei tällä tuloksella.
Mistähän tähän saa uudet lasit ja ennen kaikkea -miksi näin tapahtui. Lieneekö hinnakas? Kirjoitan Oulun alueelta

takan lasit

kannattaa ehkä olla yhteydessä takkoja myyviin firmoihin, sillä karkaistu lasi on erittäin kallista ostaa varsinkin jos on kyse vain ja ainoastaan yksittäiskappaleista joten luulen että tulee halvemmaksi ostaa uudet luukut, varma en ole mutta kysy ihmeessä alan liikkeistä.

380 euroa neliö

Karkaistu lasi tai propax lasi on hinnoissaan. Hinta on 380 euroa neliö eli vanhassa markkarahassa 2260 /neliö. Joillakin se hinta voi olla jopa tuplat tuohon.
Kirjoittelit Oulun alueelta -kilauta Jäälin rakennus lasi-liikkeeseen - saattaa olla edullisin sillä tienoilla.

On kuitenkin halvempi laittaa lasi kuin ostaa uudet luukut - ne kun ovat heti 200 euroa - joten tuskin nuo lasit niin paljon maksavat- olisiko antamiisi mittoihin laskien 40 euroa - ehkä. Soita ja tingi.
Miksi sitten entiset meni rikki - jokin jännitys siellä on nähtävästi ollut.
Miten ton luukun saa irti takasta?? Vois viedä lasin vaihtoon.
Lasit lienee metallilistoilla luukun sisäpuolelta kiinni, ruuvit auki, ja lasi pois. Uusi myös tiivisteen laseihin samalla, äläkä kiristä niitä liian tiukkaan, niiden pitää päästä elämään lämmön mukaan.
Upolta kannattaa laseja kysyä myös.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta