AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

sanojen unohtaminen

10 Vastausta 1 516 Lukukertaa
Onko kellään samoja ongelmia, kun puhuu jonkun kanssa, sanat unohtuvatkin kokonaan, haet sanaa ja se ei tule mieleen. Asia on todella kiusallinen ja siinä on kyse myös keskittymisvaikeuksista, eli sama juttu, kun joku puhuu ja alottaa toista lausetta, unohdan ensimmäisen lauseen siinä samalla. Kuuluuko tämä masennuksen vai jannityksen tiliin? Elikkä koulutustilanteet ovat vaikeita, koska mitään ei mene päähän, vaan unohtaa kokonaan asian ja kun sitä vielä ajattelee, että näin tapahtuu, tuntuu ettei päähän jää mitään.., tää tuntuu tosi tyhmältä vielä kun en ole mikään nuorikaan..

Mä unohtelen

tosi usein sanoja, mikä vaikuttaa kyllä tässä 24 v. iässä tosi huolestuttavalta. Samoin unohdan välillä jopa puhelinnumeroni ja pankkiautom. tunnusluvun, jotka ovat jo ikuisuuksia olleet samoja.

Olen aina ajatellut, että nämä johtuvat kai stressistä/masennuksesta, kun ei kai tämän ikäisenä oikein voi vielä muisti mihinkään kadota!?

kaikkeen

aikanaan

on on

ihmisistä saa tukea niin siinä parannuskeino.

minä myös

Unohdan sanoja ja joudun selittämään mitä tarkoitan "no se astia jota kallistetaan ja josta tulee vettä suihkuna...niin kastelukannu". Yleensä oudoille ihmisille kerron, että unohtelen joskus sanoja jos niin käy, mutta kaverit jo tietää. Joskus myös jätän lauseesta sanoja kokonaan pois ja sitten kuuntelija ihmettelee mitä ihmettä oikein puhun.

helloouu

Hih, sama täällä... Justiinsa oli koulussa tehtävä, jossa oli väiteltävä ja unohdin täysin mitä vastaväittelija sanoi. Hyvä siinä sitten väittää vastaan;) Noh mulla menee nää oireet täysin jännityksen piikkiin. Jännittäessä tulee lisäksi sylkeä suuhun ja täytyy kokoajan niellä. Ja kolmas homma: saatan jännittää parhaitten ystävienkin luona, maha pitää ääntä ja pieretyttää;) Jes noh onhan meitä muitakin! Juu ja olen puhelinkammoinen, jos pitää soittaa vieraalle ihmiselle. Voi tätä jännitystä!

samoin

Aina kun pitää olla jossain sosiaalisessa tilanteessa vähemmän tutun ihmisen kanssa unohdan heti asiat jotka tämä on sanonut. Ja samoin itse unohtaa mitä pitää sanoa. Ja joskus en ymmärrä mitä toinen kysyy vaikka on ihan yksinkertainen asia, ja siinä sitten antaa melko idiootin vaikutelman. Puheeni on myös epäjärjestyksessä, jos jännitän, eli sanajärjestys on mitä kummallisin. Olen huomannut, että äidilläni on samanlaista tällaisissa tilanteissa.

Soittaminen jonnekin on myös ihan hirveää. Vaikka asia olisi todella pieni niin pitää harjoitella miljoona kertaa itsekseen ääneen ja kirjoittaa vielä paperille ylös sanomansa.
heippa!
mistä voi johtua kun yksi ilta alkoi pieni päänsärky joka sitten muuttui noin.tunnin jälkeen aivan käsittämättömäksi kivuksi ja unohdin kaikki sanat!
ymmärsin puhetta mutta en osannut sanoa mitään!!
tätä kesti noin tunnin jonka jälkeen pystyin taas puhumaan ihan normaalisti ja pääkipukin alkoi hellittämään.
edellisen yön olin nukkunut ihan hyvin ja olin syönyt sinä päivänä ihan normaalisti,eli ei se unenpuutteesta tai syömättä jättämisestäkään ole voinut johtua...
Saatoit saada migreenikohtauksen. Mulla ainakin tulee ongelmia puhumisen ja jopa puheenymmärtämisen kanssa, kun mulla on migreeni. Muita oireita mulla on kova, vihlova yleensä toispuoleinen päänsärky. Häiriöt näkökentässä, pahoinvointi ja jopa sekavuus.
miks ootte noin huolissanne? mullekin on ihan normaalia unohdella sanoja ja asioita, mitä joku on juuri sanonut... ei se ainakaan yksinään ole mikään oire mihinkään..
mulla on, että unohtelen sanoja.
ja sitten yritän kauheesti yrittää selittää että mitä tarkoitan, mutta vaikeaksi se menee. Nolottaa välillä, tulee sellanen ole et jos toi on suomalainen miksi se ei osaa suomea ollenkaan.
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta