AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Ruoka-apu

Ruoka-apu

12 Vastausta 8 258 Lukukertaa
Hei!
Kuka tietää, missä ja milloin Hesassa on näitä ruokakassien jakoja? En ole ennen ollut semmoisten tarpeessa, mutta nyt on rahat niin loppu, enkä tiedä, missä ja milloin niitä on... mistä voisi tsekata aikoja?

Minuakin kiinnostaa

Tulisi nyt tarpeeseen, mutta mistään ei löydy tietoa tms.?? Tahtovatko nämä "auttajat" pitää palvelunsa mahd. salaisena vai mistä on kysymys?

ruoka-apu

normaalisti ruokajono on ainakin myllypuron metro-aseman takana. ajankohdat ti ja pe pitää olla viimeistään 9:30 paikalla että saa ruokalapun jolla pääsee ruokaa hakemaan.

:)ruoka apu

vapaa seurakunnilla sekä helluntai seurakunnilla löytyy apua säännöllisesti

Entäs muualta Suomesta?????

Kyllähän Helsingissä leipää saa vaan mahtaisiko joku tietää miten ja mistä ruoka-apua saisi Hämeenlinnassa tai lähistöllä???
Netistä en ole löytänyt mitään tietoa avun jakelupäivistä tai ajoista tai mistään... =( Onko joku muu löytänyt kyseistä tietoa?

moi

hei....
helsingisä ruoka-apua saa myllypurontie 1 se on liikuntamyllyllä tiistaisin ja perjantaisin vuorolappujen jako alkaa 9 mutta kannattaa mennä jo ennen 8 koska siellä on niin paljon ihmisiä 750-1000 ihmistä ja jonot on todella pitkät itse siellä yhen kerran jouduin käymään koska rahat oli niin loppu että oli pakko turvautua tollaseen apuun sieltä saa kyllä ihan elintarvikkeita ja leipää

lisäystä edelliseen

http://www.kirkkojakaupunki.fi/?newsid=1895&deptid=124&languageid=3&NEWS=1

tossa on linkki sieltä löytyy enemmän tietoa asiasta....muistaakseen sivunlopussa on tietoo asiasta

Ruokajonosta homeista leipää

Pettymyt oli kova, kun piti tehdä hodareita lasten kanssa. Kävin ensimmäisen ja viimeisen kerran Myllypuron leipäjonossa, hodri sämpylät oli homeessa. Parasta ennen 20.11.2007 ja sain sämpylät 24.11.2007. Piti syödä lasten kanssa pelkkiä nakkeja, kyllä nekin maistui sinapin kanssa.

Valvooko mikään taho leivän jakoa helsingissä, kauppiaat antavat viimeisellä päivillä olevat leivät ja niitä jaetaan viellä eräpäivän jälkeen useita päiviä.

Olen mielummin nälissäni, kuin sairastun vatsatautiin, syömällä pilaantunutta leipää......!

Osaatteko kertoa jaetaanko veikko hurstilla tuoreempaa ruokaa?

vatsatautinen

minäkin olen käynyt yhden ainoan kerrann vantaalla ruoka-apu yhdistyksen jonossa. ja se riitti. sain niin kovia vatsan väänteitä heiltä saamastani ruoasta että jouduin ambulansilla sairaalaan.

Mitat/ruoka

Vuoden aikana olen laihtunut 8kg.Vyöteröstä lähtenyt 7,5cm, lantio 7cm. Tämän hetkiset mitat 95-82-91. Yks kaveri sanoi moni nainen olis tyytyväinen näistä mitoista. 67kg.

Jotenkin olen jaksanut sinnitellä ja säännöstellä ruuan kanssa.

Hyvää kesän jatkoa Toivoo:Arska-68
Olen paljon käyttänyt hyväkseni leipäjonoja ja EI ikinä ole tullut/ollut vatsanväänteitä minulla eikä kahdella pojallani.Käyn Myyrmäessä.Korsossa ja Koivukylässä viikottain.Kun tulot on n 800e ja menot 1000e ja vaikka sossusta saa MINIMI avustusta se ei riitä.Jokainen joka joutuu hakemaan apua sossusta tietää heidän avun määrän ja se ei ole paljon.Minä hain apua silmälaseihinkin minulle vastattiin:mene pelastusarmeijalta hakemaan,sieltä ne muutkin köyhät apua saa.EN OLE ALKKIS EIKÄ MINULLA OLE EDES HALUA JUOPOTELLA.Minulle on tärkeintä että lapseni saa ruokaa,vaatteita,ym,ym.Minun tarpeilla ei ole niin väliä.Terkuin yksi väliinputoaja
naissii ku jauhoissa mitä sain niin niissä oli jauhomatoja ainakin 50 kap hyiiiiiiiiiii..!! kun aattelin just leipoo jotain niin se leipominen jäi sit siihen...
no hyi vittu.. eli ei kanata ottaa jauhoja sieltä sit.. o.O
 /   /  /  / Ruoka-apu

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta