AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / fisu shotti

fisu shotti

22 Vastausta 91 141 Lukukertaa
elikkäs, miten fisu shotin voi tehä ite? mitä juomaa jne... ja absintti oon juonu vaan niin et ihan vaan raakana tai sitten niin et eka absintti palaan, käsi päälle, raotetaan kättä, kaasut nenään, juoma huiviin, tipat snapsi lasin pohjan päälle ja tipat nenään... toimii, mut miten muuten sen voi vetää?

Sanokaapa se

Fisushoteista en tiie, mutta tuo kuvailemasi imppaus + nenään veto on nimeltään Sniffer. Toimii muillakin viinoilla.

Oikea oppisesti absintissa kuuluu olla absintti lasi, jonka päälle laitetaan sellainen absinttilusikka, jonka päällä taas on sokerin pala. Sokerinpalan lävitse sitten kaadetaan vettä joku 1/5 tai 1/4.
Veden sekoittuessa absinttiin sen pitäisi samentua. Nykyään tosin käytetään niin paljon kaikennäköisiä korvikeaineita, ettei kaikki absintit samene.

Toinen tapa, jonka korrektiudesta en sitten tiedä, on kastaa se sokerinpala absinttiin, sytyttää palamaan ja lopuksi sekoittaa sulanut sokeri juomaan.

fcaz

fisuun tulee minun muistaakseni kossua ja fisher´s mans friendiä!!

fisu

Alkuperäisessä Fisherman-pullossa on vodkaa ja prosentit 30.

Saako mistään

Saakohan tuota orkkis fisua mistään suomesta??
Juuri pari snapukkaa sitä kumosin ennen kaljottelun aloittelua ja on se niin hiton hyvää!!! Kaveri toi pullon etelästä. Tota kun löydän jostain niin ostan sitä kahmalokaupalla. Eipä se toisaalta erikoinen temppu olisi tehdä itsekkään. Varmaan samalla tyylillä kun nuorempana tuli salmaria tehtyä..

fisu

niiku elastinen räppää et 2 pussii fishereit(fisherman friends) puoleen litraan kossuuu.....joko ne fishermänit voi murskata ja se on nopeempi tapa tai toinen et laittaaa kokonaisena pulloon liukoo siin taas kestää kauemmin

fisuresepti

Elikkäs, mielestäni, jos haluat tehdä fisun itse niin ohje oli muistaakseni:

0,5litranen kossu
3 pussia fisua

sekottelette sillon tällön ja sit kylmään et on hyvää kun tarvii nauttia. En tiedä, jääkö pohjalle klönttei tai jotain, mutta kaverit nauttivat ainaki tätä tälläisenään.
vitun pelle etkö osaa

fisu shotti ja absintti

fisusnapsi tehdään yleisesti silleen että otetaan pullo kossua ja sinne pussi tai kaksi fishermans friendejä ja jos haluaa niin ei pari turkinpippurikarkkiakaan pahaa tee.

absintin juomatavoista yleisimmät on joko absintti lasiin ja sokeria lusikkaan, sulatetaan sokeri lusikassa sytkärillä ja kaadetaan absintin sekaan TAI jos omistaa absintti-lusikan (reijitetty lusikka) niin sokeripala lusikkaan ja kaadetaan vettä loraus sokerin läpi lasiin jossa absinttia on.

Hups

Taitaa sitten tulla aika vahvaa tuosta minkä lonkalta heittelin... n puol litraa 37% vodkaa ja pari pussia karkkeja. Pitää hosua ennekuin ohje löytyy ;)

Fisuu

Kuunnelkaapa elastisen biisi fisuu ni tiiätte miten fisu duunataan

:---D

lol en varmasti kuuntele :-----D

Fisut

Vähän vanha keskustelu, mutta kuitenkin:
olen kuullut version, jossa fisut tulisi ensin sulattaa pannulla (vähän vettä myös joukkoon). Täytyy kokeilla, tulisko yhtä hyvää, kun Elastisen reseptillä!

fisua

Eli fisua saa ostettua suoraan alkosta!
noin 18e 0.7 pullo aika tyyristä mutta
kannattaa ostaa eriomainen juomasekoitus!

KAIKISTA

reseptin löytää täält
http://pikaopas.net/content/view/482/29/

Fisu

kannattaa tuhlata se vähä alle 20 alkon fisu pottuun on kyllä niin hyvää. Fisu on parasta nautittuna pakastin kylmänä NAM

Oikee ohje..

Ainesosat:
1 dl Makeiset(Fisherman's Friend)P
4 dl Vodka(Koskenkorva Viina)P

Ohje:
Murskaa tehosekoittimessa 2-3 pussia Fisherman's Friend-pastilleja, lisää murska viinapulloon ja ravista. Anna murskan liueta muutama tunti välillä ravistaen. Viilennä pullo jääkylmäksi ennen tarjoilua.
Tällä ohjeella valmistuu 12 shottia.

Siinäpä se, kannattaa kokeilla!

Meidän

Eli me tehdään näin: 4ps (25g) sisua sekoitetaan 0,5L vettä ja sekaan nakataan sitte 0,5L 80% viunaa. Sekoittuu pirun hyvin näin.

Ja sisuviina ohje: 2ps sisua samoihin suhteisiin. Mutta veteen sekoittamisen jälkeen suodatetaan liuos suodatinpussin läpi. ( Jää sellaset kokkareet siihe ).

Hyvää on tääki ^_^
Laitatte vaan kossuu litra ja 4 pussii fishermania
ite ainakin teen aina fisun ite.. ainakin itten mielestä ohjeeni on ollut hyvä ja viina ei maistu tippaakaan vain pelkkä fisu pastillille..takuuvarmat kännit :P 0,7l kirkasta viina ja 5pussia fishermantsfrend pastilleja siinä valkoisessa pusissa olevaa . ravistelee vain pienin väliajoin niin se liukee sinne ..parasta juoda pakastin kylmänä ..
Paras ohje on:
1 litra kossua
1 TV-sekoitus pussi

Sekoita pussi kossu pulloon. Sekoita ja nauti.
 /   /  /  / fisu shotti

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta