AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Leikkimökki

40 Vastausta 54 454 Lukukertaa
Hei,


Mistä saisi ostaa edullisesti valmiiksi kootun leikkimökin?

täältä

www.klapinetti.fi kävivät asentamassa paikanpäällä avaimet käteen viime kesänä.

itse ostin täältä

http://www.ar-puutuote.com/

minä ostin

tuotiin valmiina pihaan.

http://www.klapinetti.fi/kuvat.php

Halvalla

saat kun tilaat netistä
http://www.leikkimokki.info

Meiltä leikkimökki edullisesti

Moi,
meillä olisi myynnissä puuvalmis isokokoinen leikkimökki, joka pitää itse vaan maalata. Mökki sijaitsee Kirkkonummen Kylmälässä, mistä se on helppo kuljettaa peräkärryllä uuteen kotipihaan.
Jos olet kiinnostunut voit lähettää tiedustelun osotteeseen salla.laari-abdulhamed@helsinki.fi kesä-/heinäkuun aikana- 07.

pinta-ala

Mitkä sen mökin mitat on? Pituus, leveys, korkeus harjan kohdalla, korkeus reunalla seinän kohdalla, kattomateriaali, ikkunoiden koko, onko kuvaa?

Leikkimökki myyty

Kiitos teille kaikille, jotka olitte kiinnostuneita Kylmälässä myynnissä olleesta leikkimökistämme. Se on nyt myyty- toivottavasti löydätte mukavat leikkimökit muualta.

T:Salla L-A

Myyn leikkimökin

Hyväkuntoinen mökki. Mitat 2x3 metriä. Mitassa kuisti mukana. Punainen ja musta palahuopakatto.Nähtävänä Kirkkonummen Veikkolassa. Puh 050-405 6266

ja hinta?

moi olisin kiinnostunut ostamaan leikkimökin, mutta liekköhän niin kallis ettei raski.. voipi olla että rakennan ite, mutta laitahan hinta vaikka sähköpostilla, jos vielä on myynnissä, niin katsotaan ja mietitään...

vieläkö on?

vieläkö mökki on ja mikä on hinta?

www.raatikainen.fi

Täältä saa hyviä leikkimökkejä valmiiksi maalattuna vaikka paikalle tuotuna http://www.raatikainen.fi/tuotteet.htm
Katso tätäkin: www.pohjantahdet.com

Vähän ohi aiheen

Järkyttävän hintaisia nuo valmiit mökit. Tein kesällä pihalle varaston, pinta-ala 6 m2, seinänä korkeus 1,9 m ja harjakorkeus n 2,3 metriä. Eli paljon isompi kuin leikkimökki. Minulla li jonkun verran lankkua valmiina. Kaikki mitä jouduin ostamaan, maksoi melko tarkalleen 500 euroa. Tuohon laitetaan lisää valmis puutavara, niin kokonaiskulu on noin 600 euroa. Ja saa juuri sellaisen kuin haluaa.

Ymmärrän, että kaikilla ei pysy saha ja vasara kädessä, mutta jos pysyy, niin kannattaa nikkaroida itse.

Työ maksaa, rahti maksaa, materiaalitkin

Kaikki on suhteellista. Kun katsoin tämän säikeen linkit hintoineen läpi, osa valmiista leikkimökeistä on uskomattoman halpoja kun ottaa huomioon että niitä ammatikseen tekevä tekee sen uudesta tavarasta pihalle toimitettavaksi asti. Tällaisella leikkimökkikaupalla itsensä Suomessa elättäminen on erittäin haastavaa (lue: mahdotonta), koska kilpailuun tuo oman vinoumansa vielä erillaiset työpajat ja -kurssit sekä vankiloiden työtoiminta joissa noita syntyy vähän niinkuin oheistuotteena. Niissä hinta on sen aavistuksen pienepi kuin hinta joka muodostuisi vapailla markkinoilla.

Leikkimökki kannattaa rakentaa itse ja yhdessä lasten/lastenlasten kanssa siksi, että se elämys!
Ihmiset tosiaan luulee että leikkimökin saa kahdella sadalla vaikka tarvikkeet maksaa 400.
Miksi yleensä lähteä kysymään leikkimökkiä jos hinnan sanottua asiakas kertoo tuon tekemiseen menevän muutaman tunnin ja tarpeet maksaa muutaman satasen.
Miksi ihmeessä he eivät sitten tee sitä itse?

Kun leikkimökki tehdään elementteinä ilman kattomateriaalia ja laseja niin kannattava hinta on 150-200e/m2.
Ei tarvitse olla kummoinen leikkimökki niin sen rakentamiseen menee min. 20-30 tuntia x esim. 30e/h on pelkkä työn osuus 600-900 euroa siis pienessä peruskopissa.
Toki on aivan eriasia kun moni tekee niitä "iltapuhteina" tai eläkeläiset jotka laskee sen materiaalit+10e/h.

Luulee ja luulee

Mutta inssipä ei luule, kun tietää kolmen itse tehdyn piharakennuksen jälkeen melko tarkasti, mitä mökit maksavat.

Itse ostin täältä

meidän leikkimökki on täältä:

www.leikkimokit.fi

Koottuna pihaan toimitettuna ja hyvin on kestänyt leikkiä.
Itse ostin pyöreän kaksikerroksisen leikkimökin täältä.

www.leikkimokit.com

Mitä maksoi?

Mitä tollainen kustantaa on meinaa komia...

Mekin teemme kaksikerroksisia

Leikkimökin tekijöitä on monenmoisia ja jotkut haluavat tehdä mökin ihan itse. Me olemme sosiaalinen yritys, joka tekee leikkimökkejä ihan inhimillisellä hinnalla ja takuulla.
Ehkä mökkimme eivät kilpaile hinnoilla niiden valmistajien kanssa, joiden mökkiin kuuluu vain maalaamattomat seinät ja kate puuttuu, mutta meiltä kannattaa kysyä tarjousta.
Kaksikerroksiset mökit teemme räätälöityinä.
http://www.teepuu.fi

Teetimme leikkimökin itse

Teetimme leikkimökin itse sen jälkeen kun olimme Googlettaneet hakusanalla Playhouse ja löytäneet sopivan soman leikkimökin malliksi. Sen jälkeen teimme siitä "Suomiversion" eli otimme turhat prumeluurit pois, jättäen kuitenkin esim kattopömpelit jotka tuovat ilmettä. Valmis leikkimökki löytyy täältä: http://www.sisustusfanny.fi/blogi/2010/05/greengaten-tuotteilla-mahtava-leikkimokki/

Video löytyy: http://www.youtube.com/user/sisustusfanny

Leikkimökki

Hieno leikkimökki ja hienosti sisustettu, paljonkohan noin komea mökki mahtoi tulla maksamaan?

Täältä

Ostettiin leikkimökki viimekesänä http://www.vkmokit.kotisivukone.com

tuolla ei ollutkaan näköjään kuvia siitä, ollaan tykätty tosi paljon sellainen mummonmökki tyyppinen <3

varo vkmokit

vkmokit teki meille mökin. Homma jäi hieman kesken ja tyhminä maksettiin mökki. Lupaa kyllä koko ajan tulla korjaamaan, mutta eipä kaveria näy. En suosittele!

vk mokit

vkmokit nettisivuillakin näkyy vain että sivut suljettu ylläpitäjän toimesta. eli voi olla että saatte odotella korjausta pitkään.
Itse ostimme vkmökeiltä mökin ja olemme elleet todella tyytyväisiä laatu hyvä eikä hintakaan päätä huimannut.

On toimittanut myös muutamalle tutullekkin mökin ja hekin ovat olleet tyytyväisiä.

Mikähän sinun mökissäsi on ollut vikana? jos saa udella..

mökki

Mökki ihan ok, mutta. Toimitus pahasti myöhässä sovitusta ja homma jäi kaverilta kesken, eikä tule laittamaan sitä kuntoon. Kyllähän sitä tiesi, että elä maksa mitään ennenkuin on täysin valmista, mutta kun kaveri aneli, niin tyhmänä maksettiin. Nyt vaan vetoaa kiireisiin, vaikka on kyse 10min hommasta. Pikku juttu, mutta periaate kysymys. Jollain toisella saattaa jäädä vielä enemmän vaiheeseen. Teettäkää vain tällä, mutta älkää maksako etukäteen MITÄÄN!

no ni voi ristus

Nyt turpos ovi eikä mene enää kiinni. Kiitos tästäkin vk

Itse ostin tästä www.lapsemaja.ee

Jos haluat ,tuovat suomen. Edulliset mökkit

Vinokattoinen leikkimökki?

Onko kenellekään tullut vastaan vinokattoista leikkimökkiä sillä asuinalueemme sellainen, että sopisi tänne harjakattoista paremmin?

Vinokattoinen leikkimökki

Tuo tekee ainakin www.leikkimokit.fi
tuossa kuva
http://cid-6a998e51afd31777.photos.live.com/self.aspx/Leikkim%c3%b6kkikuvia%202010/PICT4580.JPG#resId/6A998E51AFD31777!209
www.leikkivaline.fi on pk-seudulla toimivan Helsingin Pihaleikkivälineen kotisivu. Heil on vaikka mitä leikkivälineitä myynnissä, mm leikkimökkejä. Voivat varmasti tulla asentamaan sen paikalle, jos on tarve.
www.leikkimökki.com. sieltä löytyy ja jos ei löydy niin tehdään..
EIKÖ KUKAAN OSAA ITSE MOKOMAA TEHDÄ. KANNATTAA AINAKIN YRITTÄÄ ja jos luulet ettet osaa luulet väärin, jokainen osaa ja yhdessä lasten kanssa se on myös sitä ns. LAATUAIKAA josta tuntuu olevan koko ajan pula. Ei sen päivässä tarvi valmistua. Ja joka kylässä ja kaupungin osassa on ainakin yksi joka osaa tehdä mitä vaan, kannattaa käydä jututtamassa, saat kukaties apuakin ja ihan ilmaiseksi. Yleensä nämä jotka osaa tehdä melkein mitä naan ovat myös sellaisia jotka auttavat mielellään.
Lueskelin taas tätä palstaa ja ajatelin antaa vinkin myös meidän tekemistämme mökeistä. Yrityksemme on ns. sosiaalinen yritys, joka palkkaa pitkäaikaistyöttömiä tai muutoin heikosti työllistyviä. Maksamme työntekijöillemme tessin mukaista palkkaa, mutta emme tavoittele voittoa. Teemme mökkejä ihan kohtuuhintaan.
Tavallisenkin leikkimökin materiaalien hinta, kunten nimimerkki "inssi" laskeskelee, on noin 600 euroa.
Valmistamme pääasiassa kaksikerroksisia kahdeksankulmaisia mökkejä.
katso:
www.teepuu.fi
Katsottuani kuvat tajusin mitä tarkoitatte kahdeksankulmaisella kaksikerroksisella leikkimökillä. Varmempaa mainostaa näin niin ei tavaramerkkijuristit ole ahdistelemassa.
Tuoltakin löytyy: www.leikkimökki.fi
Ennen kuin tilaat www.leikkimökki.fi leikkimökkiä kannattaa katsoa www.kapapuit.ee. Ihan saman näköisiä mökkejä ja hinnat melkoisesti halvempia. Kannattanee ainakin tarkistaa tulisiko suoraan sieltä tilaten halvemmaksi.
Täältä löytyy hieman erilaisia leikkimökkejä... :) www.nukashop.fi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta