AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Ulkoporeamme

Ulkoporeamme

19 Vastausta 6 268 Lukukertaa
Millaisia kokemuksia, vedenvaihto kuinka usein,
laitteiden kestävyydestä, jääkö venttiilien vääntimet käteen?

Ulkoporeamme

Markinoilla on hyviä ja huonoja altaita eli halpoja ja vähän kallimpia.

1) Vedenvaihto riippuu 3 tekijästä a)vedenlaatu b)käyttäjä c)altaan puhdistuslaitteet
Parhaimillaan (parhaat altaat ja puhdistuslaitteet) vaihto 1x vuodessa / norm. 3-4x vuodessa....
2) Riippu 100% altaan merkistä. Markkinoilla on halpoja kiinalaisia ja amerikkalaisia muovi-akryyli altaita ja ne ei kestä vuosia. Sitten on lasikuitualtaat ja premium luokka on esimerkiksi Arctic Spas jolla on ikuinen takuu. Laitteet parhaimillaan 10 vuotta. Sillä merkillä on hetkellä maailman tukevin allas ja pisimmät takuut.
3) Ventiilit - riipuen altaan laadusta.

Marek
Arctic Spas Finland
info@arcticspas.fi
www.arcticspas.fi

Muita yhtä hyviä

Nämä ovat laatukamaa:
www.kuumalahde.fi
www.poreisiin.fi
www.calspas.com

jossain merkissä joku ominaisuus parempi kuin toinen ja siinä taas sitten toinen ominaisuus parempi kuin toisella. Arctic ja Hot ovat ylihintaisia omasta mielestäni.

Altaan laatu - hinta

Hei.

Ladan myyjä arvele Mersun hinnoista samoin. Eli hinta puhu useinmiten silti laadusta. Arctic Spas myyjältä saa myös kiinalaisen ulkoporealtaan 2000 - 3000 EUR. Kannata kysyä. Arctic Spas altaiten kohdalla kannata silti huomioida ja lukea www.arcticspas.fi sivulta seuravat seikat - altaalle IKUINEN TAKUU, MAAILMAN KOVIN RUNKO, ARVOPUINEN ULKOKUORI (5v takuu); HeatLock syteemi (maailman pienemällä kustannuksella toimiva allas, voi kysyä testeista), kansi kestä 1,5 tonnin painon, lasikuituperusta (allas ei tarvitse tasaista pohja), jäähtymiskestävät Torsion putket, vesitiivit pumput, tietokoneohjattu puhdistus ja muut sähkötoimminnat ja kaikelle teknikalle parhaimillaan 10v. takuu...ja lista jatku pitkään. Altaiten hinta alkaaen 5900 EUR. En mitenkään näe että Arctic on kallimpi kuin muut altaat...ja jos ei löydy sopivaa niin tarjoamme kiinalisia...sama laatu kuin Novitec, Calspas tai muut muovialtaat alkaen 2000 EUR.

Eroja

Et sinä kyllä voi verrata Cal Span allasta novitekin kiinalaiseen.Ero on huima.Kun et näytä pärjäävän kilpailussa,täytyy näköjään ruveta muita haukkumaan.Teidän allasta en osta ainakaan.

Eroja

Millaiset on erot...

Eroja

Olin viimeviikonloppuna messuilla katsomassa altaita.Ensinnäkin Arcticin altaan pinta oli rumin.Kaikilla muilla upeat "muovi" pintaiset altaat(ilmeisesti nykyaikaa),Cal Span allas vahvistettu lasikuidulla ja teräskuidulla(vahvempi kuin Arctikin).Kun kysyit eroja ja vertailin,niin Cal Span suuttimia ei voinut verrata Novitekin,Eristys eri,Cal Span runko oli painekyllästetty,Puhdistusjärjestelmä paljon kehittyneempi(24h),5 hp. pumput ja 2-nopeuksiset,Ohjauspaneeli oli kuin lentokoneesta.Enkä halua kehua pelkkää Cal Spata.Tykkäsin myös Kuumalähteen ja Catalina Spasin altaista.Eikä näitä kahtakaan voi verrata Novitekin altaaseen(minun mielestäni).Mielestäni Arctic on kyllä pudonnut kelkasta.

Eroja

:)))))))) nyt voi naura todella kovasti ja sydämmestä...mutta toivon parasta Cal Span muovialtaassa.

Saratoga

Onko kellää kokemuksiä Saratoga-ulkoporealtaista:
http://www.poolspa.fi/ulkoporealtaat.htm
Terve!

Kokemuksesta voin ainakin sanoa, että Calspan altaat ovat hyvää laatua ja kestävät kyllä pohjolan olosuhteet niin sisältä kuin ulkoa...Itsellä sama vesi puoli vuotta altaassa ja kristallin kirkkaana pysynyt pelkällä kloorilla...Ainut miinus näissä altaissa on mikä kannattaa myös ottaa huomioon hankkiessa eli syövät PALJON virtaa vaikka myyjät väittävät, että ovat vähä kulutuksisia.
Kaverilla Novitekin ulkoporeallas. Käyttökustannukset n.40e/kk sis. kemikaalit, vesi, sähkö, suodatin. Käyttävät suomalaisen SPU-eristelevyjä ja valmistavat altaat itse!
Mitä sinä höpiset?. Novitekin allas on 100% Kiinalainen tuote. Se että tekeekö mitään, niin en ota kantaa, mutta Suomalaista siitä ei saa millään. Lisäksi Suomeen myytävät allasmäärät on niin pieniä, että näihin altaisiin ei ole Novitek suunnotellut yhtään mitään.
Novitek on aikoinaan tuonut kiinalaisia, mutta tällä hetkellä valmistavat altaat itse, aloittivat valmistuksen viimevuoden puolella, ainut valmistaja näinollen pohjoismaissa. Kannattaa varmaan tarkistaa faktat itse valmistajalta ennenkuin lähtee väittelemään :)
Missä tämän altaan pääsee näkemään ja minkähän hintainen on?
Ei ole muuten ainoa, esim. Timfiber Pirkkalassa valmistaa myös ulkoporeammeita Balboan järjestelmillä. Itselleni ostin Aqua Spalta kyseisen järjestelmän ja rakensin altaan itse terassin sisään. Systeemi maksoi ohjausjärjestelmällä, näytöllä, kiertopumpulla ja suodatusjärjestelmällä noin 1000€. Lisäksi ostin vielä sopivan porejärjestelmän heiltä 300€.
Miksi Timfiberillä ei ole nettisivuilla mitään tästä ? Lasikuitupaljut ja kamiinat näyttävät ainakin olevan virolaisen koriksin tekemiä :)
He valmistavat myös itse omaa malliaan ja tämän voi varustaa myös ulkoporealtaaksi.
Kuninkojan K-rautaan on tulossa ensiviikolla. Nyt on nähtävissä Novitekin Vantaan näyttelyssä valimokuja 2:ssa.
Hankimme MonaLisa(yksi maailman suurimpia allas valmistajia) altaan Tammikuussa ja olemme olleet tosi tyytyväisiä ammeen toimintaaan, ammeen laatu ja viimeistely on ollut odotuksia vastaavaa. Ja käyttö...'' taivaallista'' vaikka olis pilvinen päivä.
Viime viikolla meillä oli allas bileet ja parhaimmillaan meillä oli 7-henkilöä samaan aikaan kylvyssä ja oli ... siis mukavaa
Amme on hyvin viimeistelty, todella laadukas. oLEMME testanneet myös muita ammeita ystävillämme ja melko paljon on laaduissa eroja tutustu ja VERTAA, NIISSÄ ON EROJA!!

Aina valmis kylpyyn..

Naapuri sopu säilyy, kun ei katkua piipusta..
 /   /  /  / Ulkoporeamme

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta