AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Venäjän vaakunasta pois kristilliset symbolit

Venäjän vaakunasta pois kristilliset symbolit

12 Vastausta 575 Lukukertaa
tämä on yleistä islamista otsikonalle kuuluvaa. ei mitään provokaatiota vaan ajankohtaista realielämää.

Venäjällä olevat eri islamin yhteisöt vaatii Venäjän vaakunasta pois kristillisiä symboleja.
Venäjän islamin puheenjohtaja Geidar Dzhemal ja toinen johtaja Nafigula Ashirov vaatii kristillisten symbolien poistamista Venäjän vaakunasta ja muualtakin kuten kouluista ja valtion virastoista.
Islamit oppineet vaativat sitä niin voimakkaasti jo aiemmin että Venäjän Parlamentti on kertaalleen jo käsitellyt asiaa.
Nyt on vaatimuksia alettu esittää uudelleen.
Suomessakin on paljon noita symboleja niin vaakunassa kuin muualla.
Mitä olette mieltä olisiko niitä poistettava jos ne loukkaa esim. islamia.

Miksi loukkaisivat yhtäkkiä?

Miksi nyt yhtäkkiä mainitut symbolit loukkaisivat ihmisiä, kun eivät ole tähänkään asti loukanneet? Jos kuitenkin jotakin loukkaa, niin eihän tarvitse laittaa omaan kotiinsa. Minusta on älytöntä alkaa poistamaan sellaista missä ei ole mitään pahaa. Sittenhän pitäisi poistaa taajama-liikennemerkitkin, kun niissä on kirkon kuva. Poistaminen menee tuolla menolla aivan loputtomaksi. Sitäpaitsi monia voisi loukata, jos vaakunaa muutettaisiin, se on aika merkityksellinen asia kuitenkin.

Venäjällä

Venäjällä muslimijärjestöt on vaatineet asiaa jo yli 5v. Ja kuten sanoin kerran on asia otettu jo parlamentissa esiin.

Kun olet nainen niin mainitsen vielä yhden vaatimuksen. Sotshissa musliminaiset vaatii omaa uimarantaa jossa voisi toteuttaa naiset sharian mukaista pukeutumista. Ravtsha Ramatshanova on vaatimusten asianajaja.
Samassa kaupungissa on jo monta vuotta anottu moskeijan paikkaa varten tonttia eikä hallitus anna.
Onko nämä syrjintää.

Mainitut asiat ovat erilaisia

Moskeijaa varten pitäisi antaa tontti sekä uimaranta pitäisi järjestää. Nämä eivät loukkaa muiden oikeuksia, eivätkä ota muilta mitään pois. Sen sijaan jos vaakunasta tai muusta vastaavasta poistetaan jotakin, se loukkaa muiden oikeuksia. Sellaista ei saa tehdä.

Kiitos kannanotostasi

Entisen Neuvostoliiton alueella Tatarstanissa on Euroopan suurin moskeija. Se on Kul Sharirin moskeija ja rakennettiin aivan Blagoveshenskin ortodoksikirkon viereen. Siinä on 6 minareetia ja suuntaus mekkaan tehtiin sateliittipaikannuksella.

ei tarvi olla huolissaan,että muslimit

ottaa jotakin merkkejä pois esim valtion lipusta yms.Venäjällä on aina osattu panna ääriryhmät kuriin vaikka pakkotyöllä ja vankileireillä

Venäjä ei ole aina kyennyt...

...panemaan ääriryhmiään kuriin. Suomi, Baltian maat ja Puola irrottautuivat Venäjästä/Neuvostoliitosta toisen maailmansodan jälkeen. Yksi enoistanikin oli vapaehtoisena mukana ajamassa venäläisiä joukkoja pois Virosta. Äskettäin Venäjän johtama Neuvostoliiton imperiumi hajosi, Varsovan Liiton satelliittivaltiot itsenäistyivät ja Ukraina ja monet muut irrottautuivat Venäjän yhteydestä. Tsetseniaa pidetään Venäjän alaisuudessa vain jatkuvan kansanmurhan avulla. Prosessi saattaa vielä jatkua.

. Itävaltakin oli vielä ensimmäiseen maailmansotaan asti monikansallinen imperiumi. Samoin Turkki. Samoin Ranska, Hollanti, Belgia ja Portugal vielä 60-luvulle asti. Samoin Englanti, joka hallitsi laajimmillaan noin neljäsosaa maailman maapinta-alasta. - Eivät ole enää.

Näin yleensä lopulta käy väkivalloin synnytetyille imperiumeille.

hmmm

ihan vaan pienenä huomiona arvon tietäjä.

Milloinkohan Suomi itsenäistyi? Taisi olla vähän ennen toista maailmansotaa... ;)

Kiitos korjauksesta...

Piti tietysti olla:

...panemaan ääriryhmiään kuriin. Suomi, Baltian maat ja Puola irrottautuivat Venäjästä/Neuvostoliitosta ENSIMMÄISEN maailmansodan jälkeen. Tarkennuksena: Suomi itse asiassa ensimmäisen maailmansodan vielä jatkuessa.

Minä luulen

Uskon ettei Venäjä halua tahallaan ärsyttää muslimeita ja on huomioivinaan heidän mielipiteensä. Kuitenkaan ei anna periksi niinkuin länsimaat antaa.

Onpa otsaa

Ja nyt sitten vaan kaikki muslimimaiden kristityt ja juutalaiset vaatimaan että esim. minareeteista monta kertaa päivässä kaikuvat rukouskutsut vaiennetaan muita uskontoja loukkaavina. Mikähän olisi tuollaisesta vaatimuksesta seurauksena?

OSAA SUOMALAISETKIN

http://www.logosmedia.fi/uutisarkisto/1973.html

Siinä hieman juttua Suomalaisen toiminnasta saapasmaassa, mene uutisarkistoon niin löydät lisää.

Outoja käsityksiä

Ko. linkistä poimittuna:

"Hallinto-oikeuden mukaan krusifiksit eivät koulussa ole ensisijaisesti uskonnon vaan "yleisesti tunnustettujen kansalaisarvojen" symboleja. Siksi ristit eivät voi loukata kenenkään tunteita, vaan niillä päinvastoin on "kasvattava vaikutus". "

Onpa Italiallakin vielä paljon opittavaa tasa-arvoisesta yhteiskunnasta. Tuo on samanlaista sumuttamista kuin Suomen viranomaisten päätös, että Suvivirren laulattaminen oppilailla kevätjuhlassa ei loukkaa ketään.
 /   /  /  /  / Venäjän vaakunasta pois kristilliset symbolit

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta