AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Pakettiauto Saksasta

Pakettiauto Saksasta

5 Vastausta 7 199 Lukukertaa
Onko Kokemuksia pakettiauton tuonnista Saksasta, ei siis kuorma-auton. Haeskelen Sprinteriä vm. 2002 ja nuorempi, ajettu alle 50tkm. Hintaluokka alle 20teuroa. Onko kannattavaa hakea? Onko Berliinin lähistöllä ko. autokauppoja? Kauanko menee auton saamiseksi ajokuntoon/luovutuskuntoon? Onko Berliinin lähistöllä suomalaista välittäjää joka hoitaisi asiaa?

itse

pakua. kävimme sieltä hakemassa viime kesänä muutamia henkilöautoja mutta pakua en sieltä tuo koskaan. vetävät niillä pedaali konehuoneessa autobaanoja....ja käsittelevät niitä kyllä muutenkin "työkaluina". olivat ainakin ne joita katselin todella raiskatun näköisiä vaikka kohtuu uusia olivatkin, kolhua siellä täällä jne.
kehotan ostamaan suomesta....tietysti oma mielipiteeni, mutta ostin kyllä pakun suomesta tosin uuden.

Pätee

Jos tutustut suomalaisiin käytettyihin pakuihin, niin huomaat yksilöiden välisten erojen olevan liioittelematta kymmenkertaiset henkilöautoihin verrattuna.

Toiset pakut ovat olleet todella huolettomassa ajossa ja toisia pidetty kuin kukkaa kämmenellä. Eikä jotain turbotonta T4 Transporteria Saksassakaan voi sen kovempaa rääkätä kuin Suomessa. Kaasupoljin oikeastaan on/off -tyyppinen.

Saksassa on todella siistejä pakuja, mutta sellaisen etsiminen kannattaa varata aikaa.

Tuonti kyllä kannattaa. Itse myin edellisen ´00 180 tkm ajetun pikku-Sprinterin ja toin Ruotsista vastaavan ´01 95 tkm ajetun. Hinta oli sama! :)

Kannattaa muistaa

että siellä Berliinissä ja ympäristössä on asukkaita ainakin saman verran kuin koko suomessa. Joten onhan siellä myös niitä autoja ja kaiken kuntoisia, aivan kuten täälläkin.
Eiköhän ole parasta mennä vain mobilen:n sivuille ja pistää sopivat hakukriteerit päälle. Siitä se tilanne parhaiten selviää. Jos haet autoa, niin hae autoa - ei autoliikettä. Muuten tarvitset moninkertaisesti aikaa etsimiseesi, tai sitten sattuu hyvä tuuri.

Itselle

Hakenut kaksi autoa, 2000 Mercedes-Benz Atego 815:n ja 2002 VW LT 35:n.

Autoja on tosiaan kunnoltaan ja kilsoiltaan joka lähtöön.

Jos päätät lähteä hakemaan autoasi itse (suosittelen jos saksan kieli taipuu tai tulkki löytyy) muutama vinkki:

1. Se auto jonka olet löytänyt netistä, on jo mennyt.
Esim. Mobile.de:ssä on yli miljoona ajoneuvoa myynnissä ja lukua en muista, mutta veikkaisin n. 1 000 000 kävijää viikossa. Eli kun löydät sen euroopan halvimman helmen, joku muu on jo sen ostanut.

2. Jos auto jonka löysit netistä on vielä liikkeessä, siinä yleensä löytyy jokin kiva yllätys.

Itse olin katsonut mersun oman liikkeen kuvista 5 ehdokasta, 3 jotka olivat "helmiä" oli jo myyty ja 2 muussa oli kaappi rikki kyljestä (netissä tietenkin kuvat vain 3 sivulta!)

3. Jos etsit pakua, niin perehdy myös kauppiaisiin jotka myyvät vain pakuja, esim ACR, jolla varastossa kokoajan yli 200 pakua.

Tämä meni taas vähän sekavaksi, toivottavasti edes jotain apua..

kannattaako

olen sitä mieltä että jos on ostamassa jotain niin viimeinen paikka kysellä neuvoa on täältä näin.
 /   /  /  / Pakettiauto Saksasta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta