AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Missä halvin renkaiden vaihto Hesassa?

Missä halvin renkaiden vaihto Hesassa?

76 Vastausta 41 031 Lukukertaa
hellou,

Kertokaa, missä saisi edullisesti kesärenkaat alle... ihan älyttömiä hintoja ja naisena mä en kerta kaikkiaan saa niitä yksin vaihdettua...

Vaikka papua onkin.. ,))

Sama tilanne itähelsingissä

Sama ongelma, ei löydy oikein aamu tai iltavuorojakaan huoltoasemilta...

Älkää muuta sanoko

Olen yrittänyt soittaa muutamiin liikkeisiin asuinpaikkani (Helsinki) lähistöllä. Kun olen soittanut ja kysynyt, on luurin toisessa päässä ollut niin fedap tyyppi, joka on tuntunut elämäänsä lopen kyllästyneeltä.

Onneksi mulla on kitkat ja niillä voi vielä tovin ajaa, mutta apua renkaanvaihtoon kyllä tarvittaisiin.

Tsemppiä naiset!
Pirauttakaa Jannidos Oy, 040-5456582.

Halpa ja hyvä rengasvaihto

Kurkkaappa tuolta: www.helppomuutto.com
Se on muuttofirma kehä 3 varressa, mutta tekevät kausirengasvaihtoja ja renkaiden varastointia. 15 euroa maksaa renkaiden vaihto alle jos on vanteilla. Eikä tarvi ajanvarauksia, senkun ajaa paikalle. vaihtokausina avoinna joka päivä 6.00-24.00..

Eipä kovin hyvä...

Enpä voi kyllä mitenkään kehua tuota helppomuuton renkaanvaihtoa. Kävin eilen vaihtamassa renkaat ja tänään aamulla avokin isä tuli käymään ja kysyi heti ensimmäisenä "vaihdoithan pultit?". Olin äimän käkenä kunnes äijä selitti, että aluvanteet ja peltivanteet laitetaan kiinni eri pulteilla. No mentiin katsomaan ja samat pultithan noissa oli, takakontista löytyi vaihtopultit jotka laitettiin sitten kiinni, ja samalla huomattiin että toinen eturengas oli reilusti ulompana kuin muut ja pultit hädintuskin kiinni, syyksi paljastui renkaan taakse aluvanteista jäänyt "rinkula".

Halpa ja surkee

Juu, ihan surkeeta työtä. Vasemman eturenkaan muttereiden välissä oli ihan sairaasti hiekkaa. Onneks tarkistin ne heti samana päivänä, moottoritiellä ei olis ollu mukavaa keräillä irronnutta rengasta. (Jos edes kykenee enää keräilemään)
MAhtaakohan olla kavereilla Vastuuvakuutukset kunnossa???? Se kun on sellainen juttu että vaihtaja on vaihdosta ensikädessä vastuussa.......
Tiettävästi näillä kavereilla ei ole. Kokemusta "helposta" muutosta.

Pavulla vaan

Itse vaihdoin kesärenkaat alle uuteen (käytettyyn) autooni viime keväänä ja nyt vaihdan piakkoin talvirenkaat. Öljyn ja suotimien vaihtamista harkitsen, mutta meneekö lie hieman räpellykseksi. Tietenkin on järkevää ostaa erilaisia palveluja ja kannattaa sitä kautta työtä/työllisyyttä, mutta on nyt vain sattumalta tottunut hieman omatoimiseksi.

Renkaidenvaihto

Hyviä kokemuksia Helppomuuton renkaanvaihdosta 2008, mutta jälkeenpäin tiedustellessani asiaa on kyseinen palvelu lopetettu.
Vaihdoin tänään renkaat Oasiksen Nesteen ja Nosturin välissä. Pari nuortamiestä vaihtoi renkaat nopeasti ja hintaa kertyi 20 €. Ovat paikalla kuulemma ainakin pari viikkoa.

Renkaanvaihto

Jos ei ihmisiä pelkää niin voisi laittaa renkaanvaihtoilmoitusta http://www.puuha.net . Jos laittaa vielä jonkun pikku palkkion mukaan, luulisi tekijöitä löytyvän. :) Eli tuolla siis tehdään ilmoitus, sen jälkeen itse valitaan tarjouksista tekijä, tai vaikka useampikin, ja hyväksyessä saa sitten tekijän yhteystiedot. Siitä vaan sitten soittamaan ja sopimaan renkaidenvaihto, ties vaikka tulisi kotipihaan vaihtaamaan.

Puuha.net

Kyttäilen tuota puuha.nettiä josko joku ilmoittaisi sinne pyyntöä renkaidenvaihdosta helsinki, vantaa tai espoo alueella. Vielä ei ollut mitään. Ei taida vielä renkaidenvaihtosesonki olla päällä?

onko kallis

Yleensä maksaa max. 20 egee. Kannattaako kaukaa etsiä halvempaa? Onko sulla varaa bensaan?

Juu

Nyt joku kumihommiin, pitäis vaihtaa renkaat.

Renkaat

Tulisin tuulispäänä.
Mutta olen varattu.
Itse olen saanut pesää tietokonehuolloilla.....
Ihanaa kun on saalista janoisille Leijonille.
Tosin uros ei saalista....

Arskan apu...

l....Kontulassa, 10 egeä.
Itä-helsingissä vanteilla olevien kesärenkaiden allelaitto 20€ - 0440201860
onko sulla tietoo toimiiko tollanen Arskan-apu vielä,, ja olisko sit puh, numeroo, nyt olis aika vaihtaa rengaat.
Moi! Missä Kontulassa renkaanvaihto ?

Hämeentiellä

Hämeentien Auto ja Rengas (Hämeentie 103), renkaanvaihto 20 €.

Terve!

Jos joku kaipaa Käpylän tai Kumpulan lähialueilla renkaiden vaihtoa, tulen vaikka kotiasennukselle. Kauemmaskin onnistuu, mutta lähialueille lähtöhinta on 25, jos renkaat on siinä auton vieressä jo valmiiksi. Soita ja kysy tarkemmin.

Olen juuri perustamassa yritystä, joten voi olla, että verkkosivu aukeaa vasta viikon loppa kohti.
Yrityksen puhelin: 050-5990374

Ystävällisin terveisin,

Jaakko Tiikasalo
www.yleismiespalvelu.fi

Tyytyväinen autonsa huollattanut

Hämeentien Autossa ja Renkaassa käytin auton keväthuollossa tuossa hetki sitten ja oli kyllä hyvä ja osaava palvelu. Sinne vien varmasti ensivuonnakin vuosihuoltoon, vaikka renkaat onkin ollut tapana vaihtaa itse.

turajussi

kuulostaa ammattimaiselta toiminnalta . huh huh .

ammatti+mies? Kyllä!

Kyllä tuo Yleismiespalvelu Tiikasalon kotipalveluna tapahtuva renkaanvaihto on noin ikäänkuin sesonkiluonteisena elantona ottanut hyvin tuulta purjeisiin, ja asiakkaat ovat olleet varsin tyytyväisiä; valtaosa uusista asiakkaista tulee vanhojen suositusten kautta. Pääkaupunkiseudulla ei tunnu vastaavaa palvelua olevan, mikä on tietysti kummallista.

Mitä nyt tuohon "ammattimaisuuteen" tulee, niin väittäisin että monissa "ammattilais"paikoissa on näin sesonkiaikoina työharjottelijoita tms. väliaikaisreservejä töissä, koska tämä työhän ei elätä kuin maksimissaan 2 kk vuodessa.
Esim.: pääosa momenttivarrella (2 metrin teräsputki liitettynä rengasavaimeen) irroittamistani renkaan pulteista (eli siis aivan liian tiukkaan kiristetyistä) on kuulemani mukaan kiristetty nimenomaan alan liikkeissä .. epäilemättä paineilmalaitteilla. Näiden toimijoiden luulisi tietävän kuinka kireälle renkaat tulee kiristää, mutta kuten sanoin .. väliaikaistyöntekijästä ei tule ammattilaista vaikka olisi kuinka prameissa puitteissa töissä.

Suosittelen tutustumaan. Olenhan toki jäävi, koska kyseessä on minun oma yritykseni, mutta puolestani puhukoot Facebookin faniryhmän koko, positiiviset peukut Hesarin Omakaupungissa, ja hyvät kävijämäärät kotisivuilla.
Google Mapsin mainostus tökkii, kun avainsanoilla ei tahdo löytyä minun firmaani. Liekö syynä se, etten ole ko. firmalle pennin hyrsylää maksanut.

Loppukaneettina vielä:

Renkaan vaihto ei ole mitään ruudin keksimistä, mutta tarkkana pitää olla, ja oikeat työkalut pitää olla. Muuten seurauksena saattaa olla loukkaantumisia ja pahimmillaan onnettomuuksia ajoteillä.

T: Jaakko

Elikkäs

mikä on aluvanteiden kiristysmomentti ja mtä otetaan navoissa ja vanteissa huomioon ennen asennusta? Kerros exPERTTINÄ?!

VS: Elikkäs

Oletkos kuullut Googlesta? En jaksa copypastata, joten tässä ohje: Pistä hakukenttään alumiinivanteiden vaihto. Vastaus löytyy alle minuutissa.
Itse en kyllä antaisi "ns. puoliammattilaiselle" autoani renkaiden vaihtoon, kuka maksaa pyöristyneet pultit tai pahimmillaan sen että auto tippuu tunkilta tai auto nostetaan väärästä kohtaa?

Pääkaupunkiseudulta löytyy renkaiden vaihdot kotipihassa tekevä yritys. En ole itse käyttänyt, mutta tuttavani käytti palvelua menneenä syksynä ja suositteli sitä.

Ajattelin itse kokeilla tänä keväänä ja katsoa kuinka homma toimii.

www.carcare.fi
Urheilupuiston parkkipaikalla. Ei jonotusta, ei maksa mitään, ja tarvitaan vain rengasavain ja tunkki. Vartissa vaihtuu renkaat.

Hyvä vinkki

Mihin aikaan olet yleensä paikalla :)
Mä kävin nyt kallion Autohuollossa. Oli nopeeta ja makso 28€
olitpa hätänen autoilija
Konalan Automaassa vaihdettu viimeksi talvirenkaat ja sitä edelliset kesärenkaat,maksoi s-etukortilla 15e.
mikset vaihda itse vaoi oletko uusavuton ?
Minkä vuoksi renkaanvaihto pitäisi tehdä itse? Pönkittääkö kyseisen tehtävän onnistunut suorittaminen huonosti koulutetun henkilön itsetuntoa?

Ainakin minulla on parempaakin tekemistä, kun pelleillä tunkkien ja rengasavainten kanssa - renkaiden nostelusta nyt puhumattakaan.

Ajan keväisin ja syksyisin rengasliikkeeseen ja annan heidän hoitaa vaihtotyön. Myös renkaiden kausisäilytys kuuluu heille, koska mitään lisäarvoa ei renkaiden kotona säilyttämisestä saa. Rengaspino varaston nurkassa ei ole nykypäivää.
Miksi tehdä itse?, koska ainakin silloin vaihto tulee tehtyä oikein, oikealla momentilla ja pysyy kiinni, ei se ole rahasta kiinni vaan turvallisuudesta, oletko nähnyt rengasliikkeessä että pultit kiristetään momentilla, useimmiten pulttikoneella tehdyt kiinnitystiukkuudet on aivan muuta mitä pitäisi, pysyy kyllä kiinni mutta pultit kärsii ajanmittaan.
Miten kenenkään koulutus liittyy tuohon? :D
oliskos tuo 2006 ketjun aloittanut saanut jo renkaat vaihdettua?
Ei tuossa hommassa voi tuolla paria kymppiä suurempaa tappiota halvimman ja kalleimman välillä, taitaa tuo ajomatka olla yhtä merkittävä kulu.
Itse olen ollut asiakkaana Helsingin VanneCenterissä jo vuodesta 2003, nimi on liikkeelle vaihtunut tätä nykyä, mutta henkilökunta pitkälti samaa.. Paikka on hieman syrjässä, joten palvelu pelaa aina, ei isoja jonoja ja hinta sopiva

www.hrh.fi
Tuttavani suositteli erästä paikkaa Helsingin rektumatumkatu 4 osoitteessa. Paikkaa pyörittävät pienet ja ahkerat kääpiöt. Parasta paikassa on se että kääpiöille ei tarvitse juurikaan maksaa. Hoitavat vielä nopeasti uudet kumit alle, kun hieman hoputtaa. Itse hakkaan pajunoksilla lisää vauhtia. Kerran kun kesti liian kauan, potkaisin tunkin pois auton välistä, oli siinä naurussa pitelemistä, kun kääpiön pienet jalat heilui auton alta. Loppu hyvin, kaikki hyvin.
Paljon kello on?
Minä olen vaihtanut kaikille tutuille ja tuntemattomille kaverien kavereille. ehkä noin 10 autoa keväisin/syksyin.Mutterinväännin,monettiavain ja hallitunkki.
10 euroa on tullut vaivanpalkkaa.

Suosittelen vaihtamaan myös itse,autossa on yleensä tunkki ja avain valmiina.Jos ei osaa ollenkaan arvioida onko tarpeeksi tiukalla,momenttiavain maksaa 19eur joka on siihen hommaan hyvä
Minkä momenttiarvon avain pitäisi ostaa? Sellaisella säädettävällä jokamomentin avaimella menee kireys yhtä lailla pieleen kuin tavallisella jäykkävartisella ristikkoavaimella.
100-110-120 Nm riippuen autosta. MUlla oli ekat alut 1980 ja siitä asti ne on mennyt hyvin kiinni ihan tavallisella ristikkoavaimella kevyesti vääntäen.
Autossa oleva tunkki ei ole tarkoitettu renkaiden vaihtoon. Se on liian heppoinen sellaiseen. Kannattaa ostaa jykevämpi, hallitunkit ei o tyyriitä esim Biltemassa. Tällä kertaa en kuitenkaan aio itse vaihtaa. Sen verran monta vuotta oon parkkiksella kiroillut. Jos kerrankin teettäis jollain toisella. Alkaakos kaikki rengasliikkeet toimia Heltsinkissä viimein drivein-periaatteella?
Tulen kotikäynnille vaihtamaan henkilöauton renkaat. Syksyn tarjous: 35 € (sis. alv) Käpylän lähistöllä. Kauemmas lähtiessä lisätään vähän bensakuluja.

Infopläjäys: Onhan noita, jotka vaihtavat "halvemmallakin", mutta onko toiminta vakuutettua, ja maksaako yrittäjä verot? Ja moniko noista "halvoista" on vielä puolen vuoden päästä toiminnassa mukana?

Yleismiespalvelu Tiikasalo on rehti yritys, johon voi luottaa myös ongelmatilanteessa. Vielä ei ole (renkaanvaihdossakaan) haavereita sattunut, mutta täysvastuuvakuutus on miljoonaan euroon asti.

Ystävällisin terveisin ja yhteydenottoa odotellessa,

Jaakko Tiikasalo
Yleismiespalvelu Tiikasalo (y-tunnus 2323759-6)
p. 050 599 0374
www.yleismiespalvelu.fi

PS: Saa soitella ihan vaan kyselymielessäkin, jos on probleemeja aiheeseen liittyen. Neuvoja saa ilmaiseksi jos vain ehdin vastailemaan puhelimeen (ajoittain on hoppua näin loppuvuonna).

PPS: Mainitse yhteydenotossasi tämä tarjous.
Soittaisin, mutta osaatkos vaihtaa talvirenkaita, yleensä kesärenkaat vaihdetaan keväällä.
Teet kyllä jotain väärin, jos voimat ei muka riitä. Tai sitten mutterit on kiristetty ilman rasvaa ja liian kireälle.

Tunkki nostaa auton ja avain avaa ja kirsitää ruuvit.

Osta sellainen pitkävartinen avain niin on kevyempi.

Tuntemani 40-kiloinen aasialaisnainen vaihtaa renkaat itse eikä ole valitellut voiman puutetta.

Tuo tilannehan voi tulla eteen tien päälläkin. Se on nopeampaa vaihtaa itse kuin alkaa odottelemaan apuja...
Tullinpuomin Shellin entisessä pesuhalissa on Nykyisin sellainen kun Tullinpuomin Rengas. Siistit tilat ja ystävällinen henkilökunta. 28 egee ja Helsinki, ei paha. Eikä tarvitse ajaa kehäteille asti!
Renkaiden ja öljyjenvaihtoja itä-helsingissä, herttoniemessä. Renkaidenvaihto 15e, öljynvaihto 30e, kimppaan 40e. 0458900116.
Kävin vaihdattamassa tänään kesärenkaat 20 eurolla Vantaan Motonetin pihassa., Palvelu oli ripeää, ainoa miinus, ettei ollut mahdollisuutta maksaa muuten kuin käteisellä.
www.rengaskeskus.com palvelu toimii ja sai vielä 200euron edut kaupanpäälle. Kiitos
Renkaiden vaihto kotikäyntinä: 30 € + polttoaine 0,25 €/km.

Hinnat alas kimppaostoksilla jopa 22 € / auto!

4. sesonki jo menossa, ja asiakaskunta on ollut erittäin tyytyväistä palveluun.

Yrityksen verot maksettu, ja vakuutus 100 000 euroon asti (vaikkakaan ei ole vielä tarvittu).

Soita ja varaa aikasi, tai surffaa osoitteeseen:

www.yleismiespalvelu.fi/renkaiden-vaihto

Ystävällisin terveisin,

Jaakko Tiikasalo
Yleismiespalvelu Tiikasalo

"Ole muutos, jonka haluat nähdä maailmassa" - Gandhi
jee jee humppaa humppaa renkaat vaihtuu ku itestään
Vantaalle on avattu uusi rengasliike Kehä 3:lle Vasamakuja 2. Sieltä saa halvalla renkaanvaihtoa ja myös käytettyjä renkaita löytyy....
Vuosaaressa Tikkurilan Rengas, 20,- maksaa vain.

Rahtarinkatu 5.
Kannatti Googlata. Tuonnehan minä menen, kun on vielä lähellä. Just katsoin yhtä hinnastoa, niin siinä vaihto oli 30 euroa. (Yleensä vaihdan itse, mutta nyt pitäisi myös paikata. Keväällä rengas puhkesi ja vaihdoin kesärenkaat saman tien alle enkä paikannut talvirenkaita.)

Tuo 20 e ei välttämättä päde enää, mutta tuskin on silti kallis.
Tulin sieltä juuri äsken. Pääsin heti jonottamatta. Hinnat:

Tubeless paikkaus 15 €
Allelaitto 30 €

Huomaa että jos navigaattorisi kartta on vanha, niin se ei löydä Rahtarinkatua. (Uudella satama-alueella.) Katso varmuuden vuoksi netin karttapalveluista, joissa on tuoreet kartat.
Lisään vielä, että tarkistivat paineet (jota joka paikassa ei tehdä vaikka pitäisi), ja kiristivät renkaan pultit tähtimäisessä järjestyksessä (5 pulttia) eikä kehänä, kuten olen joskus nähnyt joidenkin vaihtajien tehneen väärin.
Renkaiden vaihdossa ei kannata tuijottaa hintaa! Pitäisi laskea 0,01% todennäköisyys sille, että 10€ säästön takia lähtee renkas irti esim. moottoritiellä ja vielä 0.1% todennäköisyys sille, että pultit menee piloille nopeammin tai että pitää käydä uudestaan kiristyttämässä renkaat, vääristä rengaspaineista johtuva renkaiden kuluminen, sen takia kasvanut onnettomuusriski ja polttoaineen kulutuksen kasvu. Vaikka kuinka pienet todennäköisyydet noille laskisi, niin niiden kokonaiskustannus on niin iso, että on 100% varmaa, että merkkihuolto tulee ns. halvemmaksi.

Suomeksi sanottuna, käy vaihtamassa renkaat Toyotalla. Tekevät huippuhyvää ja tarkkaa työtä. Katsovat varmasti oikeat pultit, oikealle kiristysmomentille, katsovat optimaaliset rengaspaineet molempiin rengassarjoihin ja pesevät renkaat ja laittavat pusseihin.

Loogisesti päättelemällä merkkihuolloissa renkaiden vaihto on imagon kohottamista yms. automerkin mainostamista, koska autojen myynti on pääbisnes ja varsinkin rengashuolto on vain olematon osa liikevaihdosta. Mutta se on loistava keino käännyttää uusia ostajia esim. Toyotan asiakkaiksi, ja loistava keino sitouttaa automerkkiin entisiä asiakkaita. Itse jäin koukkuun Toyotaan, koska huolto toimi aina täydellisesti, aina sai kahviosta ilmatteeksi kahvit, pullat ja patongit odotellessa, vaikka oli ilmainen takuuhuolto kyseessä.

Kuvitelkaa paljonko Toyotalle maksaisi, jos joku olisi käynyt vaihtamassa renkaat siellä ja ajanut sen jälkeen kuolonkolarin jos rengas olisi irronnut.
Kirjoitit aluksi asiaa, mutta sitten meni mainospuheeksi.
Ei merkkihuolto ole sen kummoisempi renkaanvaihtaja, yleensä huonompi, kuin työnsä laatuun panostava rengasliike. Ja se ei tietenkään ole se halpa liike.
Paras on jos vaihdat itse ja tiedät mitä teet. Mutta useimmat ei tiedä :D
Täällä kädettömät keskustelevat kädettömien kanssa. Olisivat vaihtaneet renkaansa itse sensijaan, että ylläolevia hölmöläisjuttuja keskenään vaihtavat.
Niin. Ja Tullinpuomin Rengas. Siitä oli mainittu jotain keskustelussa. Ehkä ei ole kallein mutta taitaa olla väärät miehet duunissa!
Pultit hävii, renkaat hävii jne...
Jos haluat päästä mahdollisimman helpolla renkaiden vaihdosta Helsingin alueella, katso: www.renkaidenvaihtokotona.com.
JUNTIT! 1+3=7
www.bilika.fi on edullinen ja siellä on hyvä palvelu, huoltavat sekä korjaavatkin sopu hintaan. Paikka on Maunulassa Helsingissä. Suonotkontie 4. 00630 HKI
Näitä kun lukee, niin eipä voi kuin ihmetellä, mitä sitten kun kännyt ei kanna ja kiekko pimahtaa -30 . Jos vaihtaa yhden, niin eikö samalla mene ne kolme muuta.

Tyhjää elvistelyä koko touhu, jos on auto eikä saa renkaita vaihdettua, niin eikö ole sama ajaa taksilla.
Ketju aloitettu vuonna 2006.
Nainen tuskin tarvii enää kumia.
www.bilika.fi siellä on sopuhinta ja hyvä palvelu.
reikaiden vaihto 25€
www.alfa-rengas.fi, renkaiden vaihto, rengashotelli, uudet talvirenkaat.
kalliit töppöset
Pähkinärinteentie 41 (Pähkinäsärkijä puolelta)
01710 Vantaa

Joka päivä auki 10-21:00 alka 25eur :)

Puh 046891
Pähkinärinteentie 41 (Pähkinäsärkijä puolelta)
01710 Vantaa

04 689170 49

hinnat alka 25 eur joka päiva 10-21:00
Renkaan vaihdon saa edullisesti Bilika.fi se on maunulassa. Suonotkontie 4. 00630 Helsinki. Huollot ja korjaukset myös edullisia.
Kuljetus Reen oy huolto korjaamo/rengasliike vaihtaa tukkutorilla sörkässä 30€ hyvä palvelu ja kaikki rangas hommat hoituu niiden netti sivut on www.reen.fi
rapparintie 6 maunula 20-30 euroa henkilö/paku/maasturi ei ajan varausta. joka päivä 9-18.nopea työ
 /   /  /  / Missä halvin renkaiden vaihto Hesassa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta